Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LilyVanily
    07. Svibanj 2018. 12:02

frckava28

Pozdrav cure. Dugo vas pratim ali nikako da se javim 😊 puno svega korisnog sam saznala od vas i hvala vam na tome.
    Ali sad bih trebala vase savjete. Bila sam danas na UZV u 35+6tj i dr. mi je nasla na bebinom janiku cistu koju do sad nikad nije vidla. I sad sam u brizi. Dal je koja imala slican slucaj? Hvala svima

Frckava dobrodošla! Nadam se da će s bebom biti sve u redu. Da odeš još negdje na uzv za svaki slučaj? Ne znam što se u ovom trenu može napraviti po tom pitanju...

07. Svibanj 2018. 12:27

Frckava dobro dosla!
    Da i ja cekam da se Sema javi!
    A i Zrinchy,  nije se ni jucer javila,  a nadala sam se da cemo se mozda vidjeti na ribnjaku.
    Malo sam odrezala slike sa fotkanja,  da vam mogu pokazati. Gore sam gola,  imam samo rukz preko cica,  pa mi cijela slika nije za forun,  al busu u profi izdanju vam mogu pokazati. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    07. Svibanj 2018. 12:29

Proudy i ovo odrezano je odlicno 😍😍

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• frckava28
    07. Svibanj 2018. 12:35

Cure hvala Vam. Cekam srijedu pa da vidimo točno. Doktorica nije previse zabrinuta, ali mene bas kući pogotovo jer do sad je sve ok bilo. Nadam se stvarno da nije nista ozbiljno

• sema
    07. Svibanj 2018. 12:36

Helloouu curke,nisam jos rodila 😂
    Oprostite na nejavljanju, dok sam obavila ctg, pregled, ultrazvuk,rucak itd..
    Filip nam je 3100g, ctg biljezi trudove koje ne osjetim, otvorena 4 prsta i eto sada se setam pa mozda nocas rodim😃😀 nadam se da ce biti "gospođo nakašljite se" i on izađe hahahah
    Frckava mojoj necakinji su tako maloj otkrili cistu koja je sama od sebe pukla nakon odredenog vremena i sve je bilo ok.

07. Svibanj 2018. 12:49

sema

Helloouu curke,nisam jos rodila 😂
    Oprostite na nejavljanju, dok sam obavila ctg, pregled, ultrazvuk,rucak itd..
    Filip nam je 3100g, ctg biljezi trudove koje ne osjetim, otvorena 4 prsta i eto sada se setam pa mozda nocas rodim😃😀 nadam se da ce biti "gospođo nakašljite se" i on izađe hahahah
    Frckava mojoj necakinji su tako maloj otkrili cistu koja je sama od sebe pukla nakon odredenog vremena i sve je bilo ok.

Sema tak je meni bilo s Maksom. Isto 4cm,  trudovi svaki 7-10min na ctgu,  a meni nista. Rodia sam taj dan prije 8 navecer. Drzim fige da ti rodis i ranije! 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• sema
    07. Svibanj 2018. 12:55

Jaooo Proudy sad si me baš obradovala ❤❤❤ hvala tiiii 😘😘
    Ja se nadam da cu vam se sutra javiti s lijepim vijestima pa da sljedeca moze doc na red 😍

07. Svibanj 2018. 13:07

Nina,  super napreduje malena,  bas mi je drago,  al nisam ni sumnjala.
    I mani me se s tim rtlom hahahahaha
    Sad ce Panda pustit i robicu i sve i ic gledat,  nije uzalud kanale platila 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    07. Svibanj 2018. 13:23

Peglam glupe tetra pelene i sve me boli hahahahah !!!!
    Poslije cu premotat. I zaboravila sam na rtl. Hahaha

kathryn
    07. Svibanj 2018. 13:33

Ajme Proudy, slike su mrak!! 😍😍😍 Bit ce vam odlicna uspomena! Ja gledala photoshooting bebice, kao do 14 dana starosti jer se moze lakse namjestiti za slikanje, al 1800 kn za cca 30 slika mi je stvarno too much! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.