Oj mene boli muz se vec prepao. Skace gdje ti je torba gdje je ovo gdje je ono hahahahahha
Iskreno neki novi bolovi. Drzi bol doleee pa popusti i onda opet ubrzo tako. Hahahahah tjesim se da je probava on evo vec se istusirao hahahahah
Kad vas sad sve preskocim hahahahahahah
Proudy drago mi je da si se vratila doma u komadu 😁 I da vam je bilo lijepo 😉 A kod nas se nista ne dogada, osim da su mi noge otekle. A danas stvarno nisam puno hodala. E da, jednom me posteno stislo, vec sam se ponadala da ce biti nesto, a na kraju nista. Jos cu se ja izgleda nacekat da se cura smisli. Kak bi moj muz rekao, da se nasminka i odabere odjecu 😂
A sto se tice generalke - ni ona mi nije pomogla. Napravim ju svaka 3 dana u nadi da ce sta biti 😂😂
Kak bi rekla Katuska, de ti lezi i jedi! To onda krene 🤣🤣🤣🤣
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda da ti nisu kontrakcije? Rekla si da ih nisi imala jos? Mozda je to!
Pustim te ja preko reda, al nemoj zurit zivota ti 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy letila sam okolo kao sumanuta - nista. Lezala, ustala samo da skuham - nista. Sad sam opet krenula raditi - nista 😕 Odustajem!
Panda da nije Sarci stvarno odlucila sve redom ispreskakati? Tko je u vecoj panici, ti ili muz? 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hahahahahhahaah smirilo se jela malo sira. Dobila iz bosne hahahahah i ja mu kazem da su kontrakcije.
A de citav dan hodamo. Od jutros. 250km sam u autu bila hahahahah
Sad ne boli toliko....
dosli smo kuci pa je sve lakse 😍😍
Bogme su mi noge danas lijepo otekle 😕 Neki dan su samo malo, a ovo danas se bas vidi i tocno osjetim kako me koza zateze... A uopce nisam nesto puno bila na nogama.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kod mene jos nista 😢
Panda nema preko reda...cekaj..jedino ako te Honey stavi ispred mene i Sarite na spisku onda smiješ prije nas 😂
Proudy bas lijepo sto si se dobro provela,sad smijes i rodit,ali molim te cekaj red 😂😂😂
Sarči se predomislila. Strah je Seme hahahahhahha
Kaze mama necu ja jos nije moj red. Laku noc cure 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji