Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    30. Travanj 2018. 12:12

Honey - uzivaj u danasnjem danu😘

• Litta
    30. Travanj 2018. 12:26

Honey uzivaj, bas mi je drago da se kockice slazu kako trebaju biti :)
    Panda pusa i tebi 😚😚
    Sarita meni se isto zna dogoditi da ne spavam po noci bas me ukoce leđa od tog spavanja na boku.
    Nina uzivaj sa svojom Elenom, uskoro cete vi uspostaviti svoj ritam. Jucer ni meni chrome nije htio ucitati sliku pa sam isla preko drugog preglednika. Imam instaliran dolphin, mozes probat i neki drugi. I onda mi je uspjelo i to cak 2 puta sam ucitala istu sliku 😃😃

Sarita_00
    30. Travanj 2018. 12:46

Nina bas mi je drago da je na kraju sve ispalo u redu i da je nakon svega Elena izdrzala toliko i da je sad napokon tebi u rukama 😊 Sad samo polako i uspostaviti cete vec svoj ritam 😉
    Panda uzivajte! 😘 I pozdravi Rovinj i od mene 😁
    Litta mene je jedno vrijeme lijevi kuk jako bolio od spavanja na boku. Desni nista. A i prije sam ja spavala na boku. Recimo, ne znam spavati na ledima, vrlo brzo se probudim ako se okrenem na leda. I to oduvijek. Ali jos malo, onda cemo valda moci spavati kako god 😁

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

30. Travanj 2018. 12:49

Litta,  prekrasna si! Pandica moja takodjer!
    Kika,  sema,  sarita,  bas me zanima koja ce beba koju preskociti!
    Nina,  neka ste vi dosli kuci,  sad uzivajte! 😘😘😘😘
    Honey,  draga,  jako sam sretna da je mama shvatila da su neke stvari ipak bitnije od drugih! 😉 Evo zasuzilo mi oko dok ovo pisem. Unuka je unuka, a kcerina sreca je vaznija od icega na ovom svijetu! Biti covjek je priznati pogresku i krenuti ponovno! Ljubim te puno 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    30. Travanj 2018. 12:59

Honey uzivaj s mamom. Presretna sam zbog tebe. Vjerujem da si i ti mnogo uzbudjena 😍😍😘😘😘
    Pusa za Elenu 😘

• sema
    30. Travanj 2018. 13:15

Kika je prva na redu,ali evo i kod mene se napokon pocelo nesto dogadati, plodna voda mlijecna i malo se spustio i pocela sam se otvarat...juhuuu
    Nina drži se 😘
    Panda uziva,što bi babe rekle dok još moze hahaha😝😂😂

Bublica123
    30. Travanj 2018. 13:37

Ej curke....eto govanceta su nas prestala zafrkavat...ostalo na jucerasnje jutarnje 4 tute🙏🙏🙏
    Krenulo je sopanje probioticima i imunoglukanom pa se nadamo da smo mi svoje obavili za proljece
    Proudyyyyy zasto si ti postala uzorna trudnica od nemajke i na vrijeme spremila svoj kofer😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣ja sam odlucila krenuti od iduceg pon.sa spremanjem...ikea + dm
    Honey bas mi je drago za mamu...sve ce se promijeniti na bolje dolaskom male curice❤❤❤
    Panda woooow zavidim...i ja sam malo gledala hotele u Robinju ali sam se kasno sjetila i sve bilo puno...al mozda i bolje s obzirom na stanje mojeg crveka P
    Nina uzivajte domeka❤🎊🎉❤🎁🎊🎉❤🎈🎊🎉🎁
    Kika i sarita eto i vas u samom finalu...sad ce to🙏🙏🙏🙏samo hrabro
    Yra mah mah i puse Mili
    Ako sam koga preskocila mah mah 😘😘😘😘😘😘😘

Bublica123
    30. Travanj 2018. 13:39

Bublica123
    30. Travanj 2018. 13:40

Evo malo jucerasnjeg balkonskog ugodjaja i grill majstora Tate😅😅😅😎😎😎😍😍😍

Kikaa12345678
    30. Travanj 2018. 14:05

Eto i mene sa pregleda...otvorena 1cm u petak opet kontrola i ako nista u nedjelju ide Asia prisilno van...ja bi ipak voljela imati prirodne trudove...ali jbg...eto pustamo vas preko reda🙂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI