Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2018. 14:27

Grazia

Bok cure, čula sam da se trudnice testiraju na streptokok, jeste li vi to radile i kada?
    Čestitam curama koje su rodile!

Meni su uzeli bris prosli puta u TA,  bila sam 35+1,  obicno oko 35.tjedna se radi.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    05. Svibanj 2018. 14:39

Grazia

Bok cure, čula sam da se trudnice testiraju na streptokok, jeste li vi to radile i kada?

Ja idem sad u utorak. Bit cu 35+4 

Sarita_00
    05. Svibanj 2018. 14:44

Grazia

Meni su ga tek neki dan radili, sa 38+4. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    05. Svibanj 2018. 14:52

Ita ja sam pitala za cokolino, mislila sam da ga sad mozda ne jedes jer kao bebama smeta mlijeko. Al tvoja je navikla 😂 Divna ti je Rina 💕💕💕 
    Panda neces u konc logor 😜 a sad reci kakvu si to loptu progutala i gdje je Sara??? 🤣 Stvarno zi je trbuh naraso, bit ce Sarči velika na tatu 😍💕 Lijepe i ti i tvoj cvarak 😘 
    Lilly ja sam danas dobro, hvala. Tko zna sta je jucer doslo al najbitnjje da je tlak ok. I meni danas ptijatelj ima rodendan, super vovjek tako da navijam da danas dodu bebice ❤ stignete sve danas rijesit 😜 Obavili jutros soping i laganini setnju, napravila rucak, odspavali i sad cemo vidjet sta dalje. Trebala bi peglat al neda mi se, ne da mi se ni za dijete, nemajka 🤣 
    Nina ti si nas idol!!! I Yra, vi sa cetvero djece, bas se vidi da imate idkustva i da sve stignete. Sto kaze Panda valjda cemo i mi tako, bar do treceg 😁 
    Sarita busa divna i zrela da se ispuse! Jel tko probao bebe lijepo zamolit, Sema? 😂 Vidi ti nase Proudy, uspori ti do sutra da odradis festival pa onda rock'n'roll 😁 ❤ 😘

panda102
    05. Svibanj 2018. 15:07

Honey pa mora jadnica negdje da se smjesti u mojih 162cm. 🤦‍♀️ Dusa mala. 
    Meni vec dosadila trudnoca a kako je vama oko 40t.
    U utorak imam pregled i onda svaki tjedan. 
    Pokusala sam robicu da razaberem ali glava me boliko koliko toga ima. Pojma nemam koja je koja velicina. Aj strasno....
    Mi isli isto malo u nabavku. Sad mi se spava. Tako ce i bit. 
    Muz se zeza kako cu se brzo porodit jer se on opet cisti hahahahah 😂😂😂🔫🔫🔫🔫

Sarita_00
    05. Svibanj 2018. 15:46

Honey probali i muz i ja lijepo s njom, ali to dijete vec sad tvrdoglavo. Ne znam samo na koga 😇 Ne znas tko je gori od nas dvoje 😂 
    Kad vec nece van, oprala sam kupaonicu, pecem kolac, zakucala sam eksere u zid da stavim lampu i slike, obavila nabavku... Moram jos ispeglati par stvari koje su ostale od jucer, pa cekam muza da dode s posla i da idemo u setnju. Danas me cak ni leda ne bole. Ali zato sam mislila da ce mi glava eksplodirati. Ocito sam zaboravila kako glavobolja izgleda. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

05. Svibanj 2018. 15:57

Hvala vam puno na odgovorima! Vi ste sve neke mršavice, meni je trbuh goooolem. Dobila sam za sada 15 kg...

Sarita_00
    05. Svibanj 2018. 16:01

Grazia

Hvala vam puno na odgovorima! Vi ste sve neke mršavice, meni je trbuh goooolem. Dobila sam za sada 15 kg…

Da te utjesim, ja sam na +18. Ali ne zamaram se puno time, samo mi nije jasno gdje su otisle te kile 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    05. Svibanj 2018. 16:03

Honey pokusala sam i ja lijepo zamoliti svoju bebicu da danas izađe ali uzalud,ili jje neposlusan ili lijen 😂😂
    Grazia neni je uzimala bris na streptokok s 35+1kg
    Ja danas kuham čufe,bas mi se jedu, njamiii

05. Svibanj 2018. 16:30

Prejela sam se za rucak.
    Pecena piletina,  krumpir i mahune na salatu.
    Pa jagode
    Pa sladoled
    Puknut cu po nekom savu,  samo ne znam po kojem. 😂😂😂😂
    Gotove su mi i neke slicke sa fotkanja od neki dan,  al nemojte zamjerit,  nisu za forum,  malo sam pregola 😂😂😂😂
    Al su lijepe,  vjerujte na rijec 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.