Dobro jutro!
Sema mozda se Filip smisli uskoro van 😉 A mozda i samo zeza vec sad...
Honey izgleda jucer svi pobjegli nekuda... Kod mene je opet bilo spremanje. A ti bas super izgledas! 😍
Kod mene nocas nije bilo spavanja... Prvo mi je bilo vruce da sam na kraju spavala u potkosulji i gacama. Pa me zgaravica probudila. Jutros me pita mm jesam ja to jela nocas ili sta sam rondala po kuhinji. Ali samo sam si pravila sodu bikarbonu. Kad se zgaravica sredila sam morala na wc, a poslije su krenuli ful zivopisni i nasilni snovi. Alarm me spasio tih muka 😂
A eto i dug od jucer 😊

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Zadnja procitana strana 1510 😱😱
Jesam propustila koji porod?
Ja se patim s dojenjem, bradavica mi koma totalna, ostalo ok ide. Danas imamo 10 dana 😍
Svima 😘😘😘😘😘
Evo slika od neki dan, mala babuska 😂

Ajme Ita preslatka je 😍😍 zasto si je toliko umotala da ne moze rukama mrdati, jel se to tako mora?

Honey i sarita bas ste mi lijepe trudnicice moje drage🤩😍🤩😍🤩😍
Ita babuskica je praaaaaavi bomboncic...morat cu te trazit instrukcije za povijanje...smontirana je bez greske
Mi ozdravili u srijedu i danas nas opet napali drekeci....vec tri tute proljeva napunio😟😟😟😟nikalo da nas se okani ta enterovoroza...al ajd...ne smijem se zalit...bar ne kuri ...danas trebali u zagorje u viksu na rostilj al sad necemo nikamo...zvali prijatelje kod nas doma jer smo kupili meso i rostiljat cemo na balkonu🎉🎊🎉🎊🎉😅😅😅😅😅
Puse velike svima😘😘😘😘😘
Ako je netko u blizini vinogradske i sv.duha samo neka slijedi miris rostilja i dobrodosao je kod nas😋😋😋😋😋

Pozdrav cure, ja nisam trudnica ali tu sam kako bih od vas iskusnih trazila savjet, pa ako koja ima iskustva da mi napiše.
Ovaj mjesec mi je mjesecnica bila 14.04, dr mi je dala Femaru za stimulaciju ovulacije i ovulirala sam te sam u ponedjeljak 23.04 dobila hcg injekciju i imali smo odnos nakon 36 sati. Jucer, u subotu, dakle 4 dana nakon odnosa pojavila mi se vise kao smedja krv u maloj kolicini na donjem vesu. Zadnja 4 dana uzimam duphaston.
Je li ovo suvise rano da to tumacim kao implantacijsko krvarenje ili je posrijedi neki poremecaj?
U prošloj trudnoci sam isto tako imala impl.krvarenje. Molim vas drage moje za misljenje i za vaša iskustva jer cu do testa da poludim :)
Pozdrav svima.

Book moje curke!
Ja sam jos u bolovima,al smo ipak otisli na vikend:) sad lezim na lezaljci i uzivam u suncu. Usput si mislim sta je meni ovo trebalo i bolje je Haharu da se pozuri van jer mama ne moze vise trpit ove hemeroide:))
Honey i Sarita predivneee trudnice! Bas vam trudnoca stoji!
I mi smo napravili mali fotosešn u 34.tjednu,moj dragi obradjuje slike,zasad je poslao samo ovu jer veli da izgledam ko da cu nekoga ubit hahahaha

[/url
Ita babuska je preslatka! Bas onako umjetnicka slika 😍
Pikica vas nikako da prode 😕 Ali barem koristite lijep dan, iako nije na vikendici. Samo uzivajte u rostilju 😉
Zrinchy bas super izgledas 😍
Ja razmisljam o spustanju do mora, ali mi se i tih 500 m cini predaleko 😔 Prepone i zdjelica mi se doslovno raspadaju svakim korakom. Tesko mi je i namjestiti se od bolova. Lara se skroz gura, toliko da imam dojam da se hoce kroz kozu izgurati van.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Honey, sarita i zrinchy divne stw sve od reda!
Ita, vec sam ti rekla, al moram ponoviti, malena je secer!
Morat ces i meni objasniti kako se mota bebica tako. 😉
Meni je danas bila mama peglati. Zena se satrala za peglom 6 sati, ispeglala mi sve za bebu i sve nase. Vidim ja da bi si ja to drugacije, al jbg kako je tako je. Sad sam samo slozila u ormara jer nemam volje ti sad razvrstavat i preslagivati, mislim da cu to u srijedu, kad mi M radi i M junior je u vrticu, pa cu vam onda i poslikati ormar. Veceras su spakirati torbu, da budem mirnija, jer me vec jako opterecuje sta ak me copi, a nista mi nije spremno.
Sad su mi decki na spavancu, a ja odmaram i uzivam u tisini.
Pikica misa mu, pa nikako da vas puste ti kakaci, valjda bu sad sve ispucao, pa ce biti mir kad se seka rodi. Koliko planiras P ostavitu doma kad rodis? Ili ce ti ici normalno u vrtic? Ja sam mislila prva 2 tjedna si Maksa ostaviti, da se upoznaju, malo ga ukljuciti u sve skupa, ne bi li izbjegla eventualnu ljubomoru itd.
Zrinchy drzi se!
Ja sam dobila Saponin poklon paket u iznosu 500kn na nagradnjaci, i bas mi je to uljepsalo dan. Daj zeni zalihu sredstava za ciscenje i ona sretna 😂😂😂😂
Puse vam saljem svima! 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji