Bok cure, čula sam da se trudnice testiraju na streptokok, jeste li vi to radile i kada?
Čestitam curama koje su rodile!
Meni su uzeli bris prosli puta u TA, bila sam 35+1, obicno oko 35.tjedna se radi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok cure, čula sam da se trudnice testiraju na streptokok, jeste li vi to radile i kada?
Ja idem sad u utorak. Bit cu 35+4
Meni su ga tek neki dan radili, sa 38+4.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ita ja sam pitala za cokolino, mislila sam da ga sad mozda ne jedes jer kao bebama smeta mlijeko. Al tvoja je navikla 😂 Divna ti je Rina 💕💕💕
Panda neces u konc logor 😜 a sad reci kakvu si to loptu progutala i gdje je Sara??? 🤣 Stvarno zi je trbuh naraso, bit ce Sarči velika na tatu 😍💕 Lijepe i ti i tvoj cvarak 😘
Lilly ja sam danas dobro, hvala. Tko zna sta je jucer doslo al najbitnjje da je tlak ok. I meni danas ptijatelj ima rodendan, super vovjek tako da navijam da danas dodu bebice ❤ stignete sve danas rijesit 😜 Obavili jutros soping i laganini setnju, napravila rucak, odspavali i sad cemo vidjet sta dalje. Trebala bi peglat al neda mi se, ne da mi se ni za dijete, nemajka 🤣
Nina ti si nas idol!!! I Yra, vi sa cetvero djece, bas se vidi da imate idkustva i da sve stignete. Sto kaze Panda valjda cemo i mi tako, bar do treceg 😁
Sarita busa divna i zrela da se ispuse! Jel tko probao bebe lijepo zamolit, Sema? 😂 Vidi ti nase Proudy, uspori ti do sutra da odradis festival pa onda rock'n'roll 😁 ❤ 😘
Honey pa mora jadnica negdje da se smjesti u mojih 162cm. 🤦♀️ Dusa mala.
Meni vec dosadila trudnoca a kako je vama oko 40t.
U utorak imam pregled i onda svaki tjedan.
Pokusala sam robicu da razaberem ali glava me boliko koliko toga ima. Pojma nemam koja je koja velicina. Aj strasno....
Mi isli isto malo u nabavku. Sad mi se spava. Tako ce i bit.
Muz se zeza kako cu se brzo porodit jer se on opet cisti hahahahah 😂😂😂🔫🔫🔫🔫
Honey probali i muz i ja lijepo s njom, ali to dijete vec sad tvrdoglavo. Ne znam samo na koga 😇 Ne znas tko je gori od nas dvoje 😂
Kad vec nece van, oprala sam kupaonicu, pecem kolac, zakucala sam eksere u zid da stavim lampu i slike, obavila nabavku... Moram jos ispeglati par stvari koje su ostale od jucer, pa cekam muza da dode s posla i da idemo u setnju. Danas me cak ni leda ne bole. Ali zato sam mislila da ce mi glava eksplodirati. Ocito sam zaboravila kako glavobolja izgleda.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hvala vam puno na odgovorima! Vi ste sve neke mršavice, meni je trbuh goooolem. Dobila sam za sada 15 kg...
Hvala vam puno na odgovorima!Vi ste sve neke mršavice, meni je trbuh goooolem. Dobila sam za sada 15 kg…
Da te utjesim, ja sam na +18. Ali ne zamaram se puno time, samo mi nije jasno gdje su otisle te kile 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Honey pokusala sam i ja lijepo zamoliti svoju bebicu da danas izađe ali uzalud,ili jje neposlusan ili lijen 😂😂
Grazia neni je uzimala bris na streptokok s 35+1kg
Ja danas kuham čufe,bas mi se jedu, njamiii
Prejela sam se za rucak.
Pecena piletina, krumpir i mahune na salatu.
Pa jagode
Pa sladoled
Puknut cu po nekom savu, samo ne znam po kojem. 😂😂😂😂
Gotove su mi i neke slicke sa fotkanja od neki dan, al nemojte zamjerit, nisu za forum, malo sam pregola 😂😂😂😂
Al su lijepe, vjerujte na rijec 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji