Honeeeyyy 😍 stvarnoo al stvarno mrak izgledas.. divna trudnica, trbuh glatkii😅😍
A sirocek muz, bas je simpa 😊 ja sam na dan poroda imala kilu vise od muza😱 dobro da je Nola pozurila, ko zna kolko bi ga presisala..
zrinchy joj kako mi je zao zbog tvoje mice, mogu mislit kak ti je.. moj debil jucer navecer izaso van i evo jos ga nema. Dizala sam se 6 puta po noci da vidjm jel na terasi i nista. Ne znem kako bi podnijela da mu nes bude..
curke Nola zahvaljuje na komplimentima 🙈
Pa kuzis, navezes se toliko da je to nevjerojatno...al sigurna sam da ce doci,ovo je njegov teren. Mirela se izgubila na viksi,bila je svega 5-6 puta tamo:(
Ja jos uvijek cekam, jedina trudna, a svi su usli prije mene,cak i oni poslije mene😡
[/url
Kako ste mi sve redom??
Evo ja spremam cufte, htjela sam Katuskine lazanje ali sam se predomislila nemam dovoljno listova hahahah.
Honey moja krasne ste vas dvije bebele (zezam se mrsavice ste). Najljepse. 😘😘😘
Pusa za Nolu. Prava je coko bananicaaa hhhhaahah 💕💕💕 kako si se uhodala?
Zrinchy jbmu misa pa vratit ce se valjda 😔 a vjerujem da su ti hemeroidi strasni. Ljubim te 😘😘
Proudy spava 😜😜😜
Doso pixi🤣 skocio u sobu kroz prozor na kip, i spavao u nolinim kolicima. Slucajno sam usla u tu sobu i nasla ga🤣😅
Da zrinchy to je uzas, ja se nadam ipak da ce se tvoja mics vratit.
Hehe pandica, mogla si domace napravit🤣😝
Joj evo snalazimo se, jos ju muce grcevi, ali nekako guramo. Bar preko dana manje pa tad spava..
joooj jedva cekam da vi sve rodite😍😍
Jutro!
Probudila se Proudy!
Sve mi cudno kad vidim da je Katuska tu prije mene 😂😂
Nola je secer, na mamu divna 😘😘😘😘
Honey moja predivna si mi ti i tvoja nataknuta busica, tak meni kazu 😍
Panda, ja bi cufte! 😍😍😍 danas cu jesti, zeludac je puno bolje.
Isla sam samo 3 puta piskiti nocas pa sam se i naspavala.
Zrinchy, tako je, izlazak je u nedjelju, bas se veselim, kao da idem ne znam kuda, ma da mi muz stalno stvara presing, jesam sigurna da bi bas isla. Veli on, znam da su sigurnijo tjedni, al jos je dosta do termia. Nabijem ga 😂😂😂😂😂
Nadam se da ce se Mirela vratiti, ne mogu zamisliti kako ti je tesko.
Puse svima saljem 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro!
Katuska Nola je preslatka 😍 Na slikama bas onako spokojno spava. Tko bi rekao da je vec toliko proslo... Obicno kazu da zadnji mjesec traje vjecno, a meni je bas proletio.
Honey prekrasna si! A trbuh bas izgleda lijepo 😊 Eno i moj muz se udebljao posteno otkako sam trudna 😂 Ali kako je poceo raditi se naocigled istopio, pa je kod njega to debljanje ocito bilo posljedica sto se malo kretao, a dobro jeo. Cak je i strije dobio po stomaku. Sad ga zezam da oboje imamo prosarane stomake 😂
Zrinchy nadam se da su te primili u meduvremenu. Nekad im moras nacrtat da si trudna, jednostavno ignoriraju da imas trbuh.
Proudy vjerojatno bi i on bio nestrpljiv izaci van da mora toliko vremena provesti mirujuci.
Moj je danas kod kuce i otkako se ustao me ispituje jel da me vozi u bolnicu 😂 Bas je nestrpljiv.
Uzivajte! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo konacno gotovo!!
U ponedjeljak idem na skidanje savova. Tak da kaj se tog tice nisam nis obavila osim 3 sata sjedila na tvrdoj plastinoj stolici:) ali sam onda otisla na salter i rekla da ja fakat fakat trebam kirurga jer moram saznati dl idem na prirodni il ne. Na salteru je bila najdivnija zena na svijetu, rekla je da pricekam malo i otisla. Vratila se za 5 min i odvukla me na 2.kat do nekog doktora Ivice koji je najbilji foktor na svijetu! Uspio je uc u bazu draskoviceve,izvuc moje rengenske slike,napisat misljenje da MOGU NA PRIRODNI POROD!! I reko mi na kraju da ak se necemo brinuti za nas trudnice,za koga cemo brinuti😍😍😍 kakva osoba💜 da ne napominjem d aje imao posla preko glave ali je nasao 20 min za mene:)
[/url
Katuska vjeruj da i mo sve jedva cekamo da rodimo hahahaa
Cuj mogla si domace napravit, de skuliraj se hhahahaha neozbiljna si.
Nemam pojma sta danas da radim osim malo peglanja. Vrijeme hladno, kisovito i vlazno za pranje ogradice i ostalih stvari. Rekle mi prijateljice doci popodne ali kod obje djeca s temperaturama, pa ce vidjeti kako ce biti.
Zrinchy Vilim se okrenuo jelde? Spreman za prirodni porod. Meni se bas primjetno pd jucer spustio trbuh. Kad je i muz primjerio.
Jutros sam se vagala na 7,5kg sam. A nisam bila gola i bilo je nakon dorucka hahahaha
Cufte su takoooo ukusne ispale da smo sve pojeli. Muz je samo mrmljao mmmmm mmmmmm mmmmm hahahahah
Sarita kad se ne javi rano vec gledam koji je datum i kontam hoce li Lara biti zadovoljna datumom hahahah
Proudy jesi li vidjela sta radi Nola Katuski hahahahha ono šokk šok šok hahahaha
Drago mi je da si bolje.
Evo opet nam posuli ona govna po njivama. Jbmti zemljoradnju hahahah smrdiiiiii
Panda danas smo malo duze spavali 😁
A stvarno ne znam sto Lara vise ceka. Mozda 5.5. da poslusa svog tatu? Eto danas se umirila opet nakon sto me jucer izudarala posteno. Vec sam u par navrata isla do wc-a jer mi se povraca, ali na kraju nista. Leda me uzasno bole. Povremeno se bol prosiri na kukove i prepone. A stegne i naprijed... Sad samo ostaje cekati hoce li se smiriti ili pogorsati 😕
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Hej cure,palite rtl 😊😁😂,mozda kojoj pomogne 😉
Ajmeee suti, sad pobjegla s ljetnica jer sve pricaju o toj emisiji hahaha
Gledala sam ju nekad prije na tlcu, al bome sad kad sam u finalu paraluziram se od straha svaki put nakon 5 minuta gledanja 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji