Honey ja sam sigurna da uopce ne izgledas tako lose u toj haljini. Nemoj biti tuzna 😊
A kad si vec spomenula sladoled, sjetila sam se da bi trebala izvaditi cokoladu iz hladnjaka. Biserka, dosla sam iz trgovine i u raspremanju sam cokoladu ostavila na prozoru. Naravno da je prozor na suncu i da se cokolada rastopila 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja sam upravo shvatila da izgledam ko šator u haljini koju sam mislila obuci sutra za svadbu 😔 onu od nove godine. A htjela sam si kupiti neku al me muz nagovorio da mi je ta ok. I sad sam tuzna 😔 pa sam se pokusala utjesiti sad sa sladoledom. Al sam i dalje tuzna….
Honey sigurna sam da samo sebi izgledas tako!
Daj da vidimo! 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nina cestitam. Sve najbolje tebi i Eleni
Panda super je sobica, preslatka, sad na zasluzeni odmor u Rovinj :)
Honey kakav sator, lijepo izgledas na slikama, samo trbuh si dobila.. daj nam jednu sliku da mi procijenimo :)
Proudy morat cete ti i muz pozuriti s tim fotkama dok ste jos 2 u 1. Nadam se da cemo vidjet i koju profesionalnu iako su ti ove dobre. Frizura ti je super, cesalj ti ne treba.
Nama je sutra ujutro pregled, idem vidjet svoju mrvicu

ok i ja imam glupi stav dok ju imam na sebi jer mi se ne svida, tj. ne stoji mi kako bi htjela, odnosno cini me vecom nego sto jesam. Masnu cu iza vezati jer mi je ovak koma. Mozda mi nije za svadbu al kaj sad. Mozda frizura i sminka poprave odjecaj pa ce popraviti i fojam i sliku 🤔 Kad sam dosla muzu reko mi je : cipele su ti super 😭😭😭

Honey tebi se to cini jer se usporedujes kako si prije izgledala u toj haljini. Meni se sviđa i mislim da lijepo izgledas. Prava slatka trudnica

Litta dođi sa mnom i komplimentiraj mi cijelu vecer molim te 😭 Hvala 😘

Honey super ti je haljina i dobro ti stoji. Jos sminka i frizura... Ma bit ces najljepsa! Trudnice su i tako uvijek najljepse 😉

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro curke!
Samo da se javim kratko, jucer zavrsila na hitnoj. Pukao mi hemeroid i krvarenje nije stalo ni nakon 2 sata. Odjurili na hitno, setali me na tri odjela da bi na kraju zavrsila na kirurgiji. Prvo me na zivo sivali, vristala sam od bolova,a kad ni to nije zaustavilo krvarenje su me uspavali i operirali. Ostala sam preko noci, nisam oka sklopila od boli, al jutros malo je bolje. Bebica je zato hB dobro, opet ga procijenili na 2700 i gospon se konacno okrenuo na glavicu💙
Honey predivna si, kaj pricas!!
Nina draga, cestitke od srca!!
Sad idem citat ostalo jer sam u groznom zaostatku:)
Puse svima!!

[/url
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji