Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Svibanj 2018. 14:53

Kika iskrene cestitke! Uzivajte sada,  zasluzile ste! Puse tebi i Asii! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Litta
    03. Svibanj 2018. 15:14

Kika cestitam. Uzivaj sa svojom Asiom 😍😍
    Sema cekamo sad tebe :)

Maggie85
    03. Svibanj 2018. 15:49

Honey

… Boji se da njega ne dopadne stagod, siroce nezna ni uloske kupit, vjerojatno bi mi donio one pelene za pišanje 🤣

Cure, ja sam u zimskim i jesenskim bebama 2018, tek sam u 12. tj., ali vas čitam jer ste super zabavne! Sjetio me ovaj post od Honey kako sam muža prošle godine poslala u dućan po dnevne uloške, a on se vratio s običnim ulošcima. I logika mu je bila skroz na mjestu: postoje noćni ulošci, pa su onda oni manji - dnevni!! Mišek nije imao pojma da postoje ulošci za period kad nema menstruacije.

Sarita_00
    03. Svibanj 2018. 16:15

Maggie85

Honey

… Boji se da njega ne dopadne stagod, siroce nezna ni uloske kupit, vjerojatno bi mi donio one pelene za pišanje 🤣

Cure, ja sam u zimskim i jesenskim bebama 2018, tek sam u 12. tj., ali vas čitam jer ste super zabavne! Sjetio me ovaj post od Honey kako sam muža prošle godine poslala u dućan po dnevne uloške, a on se vratio s običnim ulošcima. I logika mu je bila skroz na mjestu: postoje noćni ulošci, pa su onda oni manji - dnevni!! Mišek nije imao pojma da postoje ulošci za period kad nema menstruacije.

Mene je isto nasmijao post 😂 Ja sam uslikala paket jednokratnih gacica i uloske i rekla svom muzu da ako mi zatreba, to ce ici kupiti. Izraz na njegovom licu je bio za umrijet od smijeha 😂 Odgovorio mi je da neka si odmah odem kupiti jos, samo da on ne mora. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    03. Svibanj 2018. 16:36

Honey nam je isla danas negdje nakon posla jelde??

panda102
    03. Svibanj 2018. 16:38

Sema ozbiljno shvatila ono oko samozadovoljavanja hhaha pa sta. Orgazam otvara zar ne??? 
    Nina svaka cast. Samo mozda bi ti bilo bolje da malo ipak odlezis ako mozes da ne bi poslije osjecala posljedice. Cuvaj se 😘😘
    Proudy kako si sad. Sjetila sam te se jer sam si skuhala podravkinog horoza jer mi je od svega muka danas. 😘😘

Honey
    03. Svibanj 2018. 16:57

panda102

Honey nam je isla danas negdje nakon posla jelde??

My soulmate. 😘 Honey isla po nalaze u petrovu,  zakuhao A6 na 30 stupnjeva i stao u Zagrebu, prvo klima crkla. 
    Javim se od kuce ili rodilista. 

panda102
    03. Svibanj 2018. 17:19

Ili od mehanicara. Cuvaj se. 😘😘😘

03. Svibanj 2018. 20:07

Panda,  cijeli dan zvacem dvopek i stapice. Za rucak sam pojela dva zalogaja spageta bolonjez,  ne mogu odmag mi je sve u grlu. Nadam se dan pregurat tako,  a da ce sutra biti bolje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• sema
    03. Svibanj 2018. 20:17

Jooj ne znam ni ja sta čekam, bit će da sin vec sada slusa tatu pa čeka 5.5. kako je on i rekao 😁
    Jos necu krenuti s Pandinim savjetima, ali ako uskoro nesto ne krene samo od sebe poduzimam drasticne mjere hehehe
    Nina sretno sutra i da sve bude dobro s nalazima,a gostima laži da imas goste 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.