Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Svibanj 2018. 10:57

kathryn

Ja rijesila TA! Uloziva za vrsak, sve 5, za 2 tjedna opet kontrola sa uzv! Opet parada s tlakom, iako sam na terapiji! Rekla sam im da je doma sve ok, tj u granicama al cim dodem u bolnicu je veselje! Rekla mi dr da cemo zbog njega mozda zavrsiti sve na carski, manji rizik za oboje! Reko nema veze, samo nek bude sve ok! 😊
    Nego dobila od njih internu uputnicu za kks i jetrene probe, a di je labos za to u petrovoj? Jel se treba narucit ili samo dodem? Idiot, bila tamo i nisam otisla ni vidit ni pitati! 🤦💆

Lab ti je ona mala star zgradica iza glavne zgrade,  na kontra stranu od TA. Ne trebas se za nis narucivati kod njih,  samo dodjes. Za uzv se moras ic narucit.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kathryn
    03. Svibanj 2018. 11:02

Nego da i ja nesto vise kazem, Proudy jako si nam lijepa, kad vidim tebe bas zavidim, ja trenutno na +13kg 😲😲 makar mi se cini da je sve u trbuhu, malo doslo guze i nogu! 
    Moja torba na pola spremna, zavrsiti cu ju drugi tjedan! Za vikend mi sestricna nosi jos robice pa cemo dokupiti sta treba..ono sto imam je oprano, treba speglati! Krevetic je muz pofarbao i bas sam sretna sto ce moja bebica spavati gdje i njegova mama! Ime jos nismo usuglasili! 

Honey
    03. Svibanj 2018. 11:03

Proudy tko je lijep je lijep i kad je nikakav 😘 ti sve mrsavija 😂 samo ti busa raste, lijepa busa 😍💙 Vidi se da si sva izmucena oj joj  
    Kathryn nisi idiot samo si trudna 😅 Nemam ti pojma pa na zalost ne mogu pomoci. Zao mi je zbog tlaka, al to kaj velis, nek je i carski samo da je sve ok. A koliki ti je bio pod terapijom sad? Ja u utorak imam zadnji pregled kod svog ginekologa, napravit ce mi i bris i onda krecemo u TA u Vinogradsku. 😁 

kathryn
    03. Svibanj 2018. 11:06

Je je, isla sam se naruciti za uzv, jos mi dr rekla da prvo obavim uzv pa dodem k njoj na pregled a dolje me zenska narucila u 11:30 a pregled mi je u 8:40!!! Jos joj kazem kak je rekla i ona meni "nema vam to veze"! Skoro sam ju pitala a kaj da radim 2,5h izmedu u skoro 38tt??? Koza!! 🤔😐🤗

kathryn
    03. Svibanj 2018. 11:13

Honey, pod terapijom mi je doma izmedu 120/80 do max.135/90 sta je dr rekla da je uredno! I onda dodem u bolnicu a tlak 160/115, puls 125! 🤗 Nemam nikakvih glavobolja, mucnina, otoka nogu osim kad pretjeram s hodanjem!🤣
    Nadam se da ces brzo bit gotova u TA u Vinogradskoj, sjecam se kak mi je frendica govorila da je znala biti od 8-15 tamo! 🤔😐

03. Svibanj 2018. 11:39

kathryn

Je je, isla sam se naruciti za uzv, jos mi dr rekla da prvo obavim uzv pa dodem k njoj na pregled a dolje me zenska narucila u 11:30 a pregled mi je u 8:40!!! Jos joj kazem kak je rekla i ona meni "nema vam to veze"! Skoro sam ju pitala a kaj da radim 2,5h izmedu u skoro 38tt??? Koza!! 🤔😐🤗

Suti bar su te isti dan narucili,  ja sam zadnji put isla u utorak na uzv,  a u petak na pregled. A oni jako dobro znaju da ne bus na pregled dosla na red kak si narucena pa imas fore hahahhaa. Jedino ces se morat vjerojatno vratit s nalazom uzv gore i TA da ti doktorica pogleda to.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    03. Svibanj 2018. 11:41

Maslac s mjehuricima cu da rodim 😍😍 i ja imam u utorak pregled. Odnosno 8.5. Imam eh sad je li to utorak ne znam hahahah
    Meni se mama smijala jer na svemu imam etiketu. Hahaha ili najlon preko. Bas sam ko svekrve one hahaha. 
    Ja sam nesto nagurala u torbu iako kazu da sve ima u bolnici i da ti nista ne treba osim licne higijene. Tako da cu ostaviti samo licnu hig, dudu, malo keksa i cokolade i onaj grudnjak za dojenje. 
    Kod Litte radno 😘
    Joj Proudy pa nemas ni onog kiselog osmijeha. Hajd sad jednu za raju 😜😜 nekako si mi sve manja i manja 😘😘 kod tebe tjedni idu unazad. 
    Kathryn uloziva joj tih izraza hahahaha a i ti imas sestricu kao i ja. Briga nje kad te naruci. Odmah 🔫🔫🔫🔫 super za krevetic. Bas simbolicno😍😍 i ti se dobro osjecas?

03. Svibanj 2018. 11:48

Evo Panda,  jedna za raju 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• sema
    03. Svibanj 2018. 11:57

Panda, Honey kretanje je ok s obzirom na išijas koji ne popusta, ali vec sam navikla i s njim. Svaki dan idem malo u setnju i vjezbam i dalje,to mi bas pomogne i bolje se osjecam 😂
    Ja sam na +10kg sada, imam samo špicasti stomak 😂😂😂

kathryn
    03. Svibanj 2018. 12:32

Ma evo neznam kaj mi je gore, toliko biti tamo i cekati ili dolaziti u 2,3 dana razmaka! S tim da jos i dr radi do 11:30 a meni tad uzv! 🤔😐 
    A ja se stvarno ne mogu pozaliti, uglavnom sam na vrijeme kak sam i narucena, jedino ih se skupi za pregled al za pol sata max gotovo i to! Rekla budem sta mi je rekla ona koza dolje, mozda oni nazovi pa bude ekspresno kao prosli put! 😊😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.