Nina, nadam se da ce ti nalazi bit dobri. A za goste, ne znam kaj da ti kazem, al ja to sve srezem u startu. Prvi mj ne primam posjete, kratko i jasno! Tko se ljuti, zao mi je. Moja kuca, moja pravila!
Sema, pa ajde ni 5.5. nije tako daleko, nadajmo se da mali slusa tatu! 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey draga, jesi stigla kuci???
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cestitam kika! Drago mi je da je sve u redu!! Znaci imale smo slican porod. I ja bez epi, jos uvijek kad se sjetim ne znam dali sam spremna imat jos djece.. onda vidim svoju mrvicu pa mislim si glupaco suti🤣
Ajmo curke dalje radjat!! Bas mi je super ovak kad sam se ja oporavila citat kak se radjaju nove bebe🤣🤣 ja danas fotkala moju mrvu dok spava
Ajme Katuska mala je pre pre medena ❤❤ u
Zar je proslo vec 3 tjedna? Ajme kako vrijeme leti...
Proudy 5.5.je blizu al me strah da ni to nece poslusati 😂😂 tvrdoglavo dijete od pocetka 😀jesi ti spremna za svoj izlazak u subotu ako se ne varam?
Ja planiram u subotu na craft beer fest ako se ne porodim 😁😁
Jutro curke moje!
Evo mene na kontroli u vinogradskoj(za hemice nazalost). Vec imam osjecaj da me svi znaju kolko sam tu zadnjih mjesec dana:)
Citam vas religiozno,ali nisam bas bila neke volje za pisat, danas je prvi dan malko bolje. Maca se nije vratila, tuzni smo jos uvijek,ali kaj mozemo...kad je blesaca umislila da je divlja zvijer..moja Mishka mala💜 Yra, maca je sterilizirana,tim gore jer onda ni nema razloga tolko lutati:(
Kika cestitkeee!! Cekamo slikice💕
Katushka vec mi dojadilo govorit kolko ti je slatka mala,al kad fakat jeee! Svaki dan nas pocasti sa kojom slicicom:)
Jucer su bile frendice kod mene sa bebama da me malo oraspoloze i gle vraga-fakat djeluje:)
Prooudy ide u izlazak u nedjelju ako se ne varam:) mozda se i sretnemo pa okinemo koji kiseli selfie🤣
Cure ostale,jeste mi dobro? Hvala svima na rijecima podrske i umirenja,puno mi je to znacilo mada sam samo suze lila💖 al tak se i lakse preboli,ne?
Moj Hahar udara nemilosrdno. Mislim da sam popustila zeljama tate i da ce se zvati Vilim💙
Jos cca 3 tjedna,nemrem vjerovati!!
Puse svima, ako sam propustila ista komentirat,vratit cu se;)
[/url
Dobro jutro!!! Zrinchy drago mi je da si bolje 😘 Treba vremena al sad ce uskoro doci Vilim 💙 pa ce zacijeliti sve mamine rane 💋💋💋 Drago mi je da ste odlucili, svida mi se 😍
Ja se jucer nisam porodila iako sam mislila da hocu, zakuhale i mala moja i ja. Poslije sam se srusila u krevet. Auto je u servisu pa cemo cuti kolika je steta.
Nola 💖💖💖💖💖 Bakina cura 😉
Evo i nas na 35 punih, jos na 70kg, znaci drzimo se +8kg.
Ma Honey kako si zgodna s tim naljepljenim trbuhom! Fit sexy mama!😚😚
[/url
Naljepljenim trbuhom 😂🤣 Joj Zrinchy hvala ti, al samo je jedna fit sexy mama a to je Proudy 😜 Nadam se da je i ona bolje danas, jucer je bas imala isto tezak dan. 🙁 kazem ja muzu jutros, nisam nista dobila na vagi ovaj tjedan, a vice on iz kupaine sav sretan - Nisam ni ja 😂 Siroce, bas je nabio kg odkako sam trudna, bio je nesto skinuo pa je opet vratio, ja ga tjesim da cemo skupa kad rodim, al ispada da cu ja imati manje za skinuti od njega 🤣 Jedino mi se skupilo brdooooo celulita 😱
Honeeeyyy 😍 stvarnoo al stvarno mrak izgledas.. divna trudnica, trbuh glatkii😅😍
A sirocek muz, bas je simpa 😊 ja sam na dan poroda imala kilu vise od muza😱 dobro da je Nola pozurila, ko zna kolko bi ga presisala..
zrinchy joj kako mi je zao zbog tvoje mice, mogu mislit kak ti je.. moj debil jucer navecer izaso van i evo jos ga nema. Dizala sam se 6 puta po noci da vidjm jel na terasi i nista. Ne znem kako bi podnijela da mu nes bude..
curke Nola zahvaljuje na komplimentima 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji