Evo da vam se javim....stigla nam je nasa Asia ujutro u 10! Porodjaj sve skupa trajao 3sata ali jako tezak...prirodno sve bez ikakvih inekcija...dan prije kazu da su to bili lazni trudovi,a prave dobila danas ujutro u pola 7.
Po prvi put u zivotu jedem ovo smece. Da nisam trudna???
Hahahaha Proudy dobra si takve slike salji 😘😘😘
Sema hocemo sliku!!
Aaaa stigla nam je bebaaaaaaa. Kika cestitam od srcaaaaa 💕💕💕 brz oporavak ti zelim. Vjerujem da nam je Asia ko med 😘😘😘😘
Aaaaa Kikaaaaa ❤❤❤ Cestitam 🎉🎉🎉🎉 Brz oporavak 😘 ekspresno si ti to! Ne kukaj, jedva smo je docekali nek je ona ziva i zdrava, a nitko nije reko da je ijedan porod lagan 😉 Super, uzivajte!!!
Proudy ekstra slika 😍 Skroz slatko!
Kathryn super je krevetic, volim medeke. A tlak 😮
Panda meni nekad prije tridnoce znalo doci da jedem to smece, vrati me u djetinjstvo, sad mi nije doslo. Fino mi je to slatko kiselo.
Sema mozda se ti od vjezbanja zatvaras 😂 de lezi malo 🤣
Kika cestitke! Neka nam je napokon stigla Asia! ❤❤ Brz oporavak i uzivajte zajedno! 😘😘
Panda ak ti se ne svida proslijedi meni 😜😜
Iako mene opet zgaravica ubi. Jucer i danas, nakon svakog obroka. Na kraju sam jucer jela mlijeko i pahuljice i nakon tog je bilo sve ok. Morat cu i sad.
Proudy lijepa i kad nije pri sebi 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kika cestitam,napokon ❤❤❤ sada sam i po listi ja na redu 😁😄
Honey hahah tko zna,mozda kod mene kretanje kontra djeluje 😂 probat cu danas lezat pa cemo vidjeti 😃 sinoc sam kao luđakinja skakala po pilates lopti ali i dalje nista hahah, bit ce red isprobat i onaj Pandin savjet 😂😂😂😂
Proudy divna ❤ bravo za Aleksa sto je izdrzao vec toliko dugo..
Panda te gumenjake nikad nisam voljela pa ni sada, ja mrkvu nenormalno jedem 😂
Hvala vam curke!znala sam da porod boli ali tolikooo...ali oke sve se.stvarno brzo zaboravi...zab sam napisati da sam se otvorila do kraja u par sati inace bila samo 1cm cjelo vrijeme i nikako se pomaknut ali eto ipak za prvi puta mi zadovoljni...tako da koje i niste nista otvorene bezz brigee to stvarno moze sve doci u par sati...sretno sada tko je na redu i bez sekiracije boli ali kad krene ide to...🙂😉
I ipak trazite nesto za bolove bilo sta ja sam se tu zajebala!ublazi koliko toliko ja mislim!
Sortiraj odgovore
Najstariji