Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikaa12345678
    03. Svibanj 2018. 12:43

Evo da vam se javim....stigla nam je  nasa Asia ujutro u 10! Porodjaj sve skupa trajao 3sata ali jako tezak...prirodno sve bez ikakvih inekcija...dan prije kazu da su to bili lazni trudovi,a prave dobila danas ujutro u pola 7.

panda102
    03. Svibanj 2018. 12:43

Po prvi put u zivotu jedem ovo smece. Da nisam trudna???
    Hahahaha Proudy dobra si takve slike salji 😘😘😘
    Sema hocemo sliku!!

panda102
    03. Svibanj 2018. 12:48

Aaaa stigla nam je bebaaaaaaa. Kika cestitam od srcaaaaa 💕💕💕 brz oporavak ti zelim. Vjerujem da nam je Asia ko med 😘😘😘😘

Honey
    03. Svibanj 2018. 12:53

Aaaaa Kikaaaaa ❤❤❤ Cestitam 🎉🎉🎉🎉 Brz oporavak 😘 ekspresno si ti to! Ne kukaj, jedva smo je docekali nek je ona ziva i zdrava, a nitko nije reko da je ijedan porod lagan 😉 Super, uzivajte!!! 

Honey
    03. Svibanj 2018. 12:56

Proudy ekstra slika 😍 Skroz slatko! 
    Kathryn super je krevetic, volim medeke. A tlak 😮 
    Panda meni nekad prije tridnoce znalo doci da jedem to smece, vrati me u djetinjstvo, sad mi nije doslo. Fino mi je to slatko kiselo. 
    Sema mozda se ti od vjezbanja zatvaras 😂 de lezi malo 🤣 

Sarita_00
    03. Svibanj 2018. 12:57

Kika cestitke! Neka nam je napokon stigla Asia! ❤❤ Brz oporavak i uzivajte zajedno! 😘😘
    Panda ak ti se ne svida proslijedi meni 😜😜 
    Iako mene opet zgaravica ubi. Jucer i danas, nakon svakog obroka. Na kraju sam jucer jela mlijeko i pahuljice i nakon tog je bilo sve ok. Morat cu i sad. 
    Proudy lijepa i kad nije pri sebi 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    03. Svibanj 2018. 13:32

Kika cestitam,napokon ❤❤❤ sada sam i po listi ja na redu 😁😄
    Honey hahah tko zna,mozda kod mene kretanje kontra djeluje 😂 probat cu danas lezat pa cemo vidjeti 😃 sinoc sam kao luđakinja skakala po pilates lopti ali i dalje nista hahah, bit ce red isprobat i onaj Pandin savjet 😂😂😂😂
    Proudy divna ❤ bravo za Aleksa sto je izdrzao vec toliko dugo..
    Panda te gumenjake nikad nisam voljela pa ni sada, ja mrkvu nenormalno jedem 😂

Kikaa12345678
    03. Svibanj 2018. 13:39

Hvala vam  curke!znala sam da porod boli ali tolikooo...ali oke sve se.stvarno brzo zaboravi...zab sam napisati da sam se otvorila do kraja u par sati inace bila samo 1cm cjelo vrijeme i nikako se pomaknut ali eto ipak za prvi puta mi zadovoljni...tako da koje i niste nista otvorene bezz brigee to stvarno moze sve doci u par sati...sretno sada tko je na redu i bez sekiracije boli ali kad krene ide to...🙂😉

Kikaa12345678
    03. Svibanj 2018. 13:40

I ipak trazite nesto za bolove bilo sta ja sam se tu zajebala!ublazi koliko toliko ja mislim!

• LilyVanily
    03. Svibanj 2018. 14:51

Kika čestitam od ❤ i želim vam brz oporavak!!!
    Nina svaka čast! 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.