Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    04. Svibanj 2018. 14:13

Panda ti to bogme ekspresno 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    04. Svibanj 2018. 14:17

Za potrosit sam uvijek brza hahahahah
    Kako ova moze da podnese sve ove ljude oko sebe dok radja. Sve bih pobila sigurno !!!

• sema
    04. Svibanj 2018. 14:18

Sarita_00

Semanam se ne javlja… Nesto mi zvoni da je danas isla na pregled.

Isla na pregled i sve je u redu s bebicom, doktorica kaze da misli da cu rodit nocas ili sutra jer je vodenjak napet (sta god to znacilo 😂) a u slucaju da ne rodim u nedjelju ujutro ponovno ctg.
    Danas sam se ziva sasr..la, dok sam bila na ctgu jednoj zeni nisu nasli otkucaje srca bebe a u 38tt je sada, sva sam bila protrnila, jadna zena, nakon toga su je poslali na ultrazvuk pa ne znam sto se izdogadalo jer sam u meduvremenu bila gotova. Sada svako malo pojedem cokolade samo da osjetim da se beba mrda ☺

• LilyVanily
    04. Svibanj 2018. 14:18

Panda Brzi Gonzales! Umjesto 🔫 pegla kartice! 😂😎

Sarita_00
    04. Svibanj 2018. 14:25

panda102

Za potrosit sam uvijek brza hahahahah
    Kako ova moze da podnese sve ove ljude oko sebe dok radja. Sve bih pobila sigurno !!!

To sam i ja razmisljala 😂 Ona jucer je imala muza, mamu i sestru, pa sam komentirala kak dobro da nije jos koga nasla da bude tamo. A ove danas su jos gore. 

Sema super da je sve ok i da ima naznaka da ce skoro 😉 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• LilyVanily
    04. Svibanj 2018. 14:29

Ajme Sema to mi je noćna mora. Nadam se da je sve ok s tom bebicom. 
    Nadam se da će tvoja uskoro van, a i moja. 💕

04. Svibanj 2018. 14:42

Joj Sema,  tak sam ti ja imala prvi put situaciju,  prktikantica mi je stavljala ctg i 15min nije mogla nac otkucaje. Umrla sam! Onda je dosla starija sestra i nasla iz prve,  al ja sam se oduzela. I onda mi ide tlak mjerit,  rekoh nemojte sada ako boga znate!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• vokak
    04. Svibanj 2018. 15:18

Da li samo meni ide na zivce kad mi komentiraju je busa mala poznati i nepoznati.ono a tek sam sad primjetila da ste trudni imamo poklon vrecice za trudnice.ili zacudeni pogled kad kazem kada mi je termin.kao - tako brzoono f..k off.ne znam mozda sam osjetljiva jer je beba mala pa me onda takvi komentari vise taknu....mozda da nije manja me  ne bi bilo briga....sorry samo sam se morala malo ispuhat...
    A  

• sema
    04. Svibanj 2018. 15:29

Vokak samo se ti ispusi..bas te briga sta pricaju, tako su i meni govorili. Ljudi iz zgrade sad kad me vide znaju reci oo pa ti trudna,nismo ranije skuzili... Sad bome ne mozes da ne skuzis 😂😂

• vokak
    04. Svibanj 2018. 15:31

A ctg je posebna prica. Odjedanput nestaje broj otkucaja palli se crvena lampica pa za broj otkucaja 180 pa nista pa 50.panika.na kraju ispadne da se sonda odigne i nema kontakta. A zadnji put kad je isla stavljati stavi mice pomice a samo neke male brojeve za otkucaje srca vidim ono tipa 55Preznojis se.i onda napokon namjesti dobro.ono sokovi s tim ctg-om

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.