Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sema
    05. Svibanj 2018. 07:00

Jutro, Proudy nocas malo laznih trudova i to je to...sada cekam da ponovno krene bolit i da ovaj puta ne stane 😥 

Honey
    05. Svibanj 2018. 07:07

Sema ova zadnja recenica me bas nasmijala hahaha Sretnoooo! Ajmo Filip 🤞🙏❤ 
    Panda 😂 Slatko je odjelce za oktoberfest, samo hoce li joj stat cike unutra 🤔😜🤣 
    Ajmo slika, 36 punih 🎉🎉🎉🎉  i nemoj skrtarit. 
    Proudy jesi se ti najela? Hb da ti je bolje 😘 a muza po guzi, bi njega vidjela, nebi ni pola toliko izdrzo, a ipak ides zbog Maksima ❤ 
    Katuska like mother like daughter 😍 Nek dijete jede, kako je samo majecka bila, gustercic slatki, sad se vidi da se fino popunila. ❤😚😚😚😚 
    Sarita, Lilly kako steeee? 
    Meni nesto lose bilo jucer popodne, puls me zezo, skoci gore naglo pa se spusti i tako par puta. Onaj osjecaj kad lezis a osjecas nesvjesticu, bljak. Tipa bio je 105 pa se spustio na 80, pa opet gore i tako u krug. Hb pa nije predugo trajalo. Ja neznam sta to ima na rtl ne stigndm gledat tv 😑 NiNA super za d dimere 🎉🎉🎉🎉❤❤❤😚😚😚 
    DOBRO JUTRO SVIMA 💓💓💓💓💓

Sarita_00
    05. Svibanj 2018. 08:07

Dobro jutro! 
    Sema izgleda se Filipu ne svida bas pomisao da ide van 😂 Ali nadam se da ce se brzo predomisliti, gle kak je lijepi datum 😁 A i da tata bude u pravu... 
    Mene je muz jucer barem 100 puta pitao jel da me vozi u bolnicu. Cim bi se ja uhvatila za stomak, on je bio na nogama. Odradili postenu setnju i prvi puta da su mi noge otekle.
    Nocas me u jednom trenutku probudila uzasna bol u ledima i dok sam trazila polozaj da manje boli me pocelo u preponama bas jako boliti. Potrajalo je neko vrijeme, ali se nije vise ponovilo. Neda se ni Lari van, a tata joj je isto prognozirao 5.5. 😊
    Honey meni su isto tako otkucaji znali ludovati. Sjedim i samo najednom osjetim da mi srce hoce iskociti. Pitala doktoricu za to, kaze da stitnjaca zna to raditi.
    Lijep dan svima! 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    05. Svibanj 2018. 08:16

Sarita bilo bi fora da obje danas rodimo 😍

• LilyVanily
    05. Svibanj 2018. 08:27

Jutro svima! Ja sam odspavala skoro 10 sati, naravno s hrpom ustajanja, ali ne znam kad sam zadnji put toliko... Jučer su me malo leđa počela boliti, ali za sada nema nikakvih novosti...frend mi ima danas rođendan pa se isto nada da će pogoditi njegov datum. 😂 al čini mi se da se bebici još ne žuri nigdje...
    Sema super da je nešto konkretno krenulo!
    Sarita valjda će i kod nas nešto uskoro...sva sreća da ti nisu prije oticale noge. Ja kad se preforsiram ne mogu stajat...
    Katuška Nola je premedena 😍😍😍!
    Panda Sara će biti ko bombončić u odjelcu 😍!
    Nina super da si dobro!
    Honey kako si ti jutros? 

Sarita_00
    05. Svibanj 2018. 08:30

sema

Sarita bilo bi fora da obje danas rodimo 😍

Jos uvijek stignemo 😉 Samo zelim da vise izade van. I sto mi je sad vec tesko, ali vise jer sam nestrpljiva. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    05. Svibanj 2018. 08:37

LilyVanily mi sljedecu subotu trebamo na krizmu kod kceri od prijatelja. Tako da se oni nadaju da jos necu roditi, nego da ce me nakon vecere spakirati u bolnicu 😂 Ne mogu sad reci da su mi noge nesto jako natekle, malo samo. Skuzila sam po tome sto su mi se carape urezale, pa me svrbilo jako. 
    Panda odjelce je premedeno 😍😍

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    05. Svibanj 2018. 08:44

Joj Honey ko Hitler. Dobit ces slikeeeeee hahahahaha 
    Ja sinoc dobila toliko robice da me glava boli. 
    Sema samo smireno. A i ti Sarita. Ocigledno ne mozemo da uticemo na to kad ce gospoda da se odluci. Neka bude kako oni kazu. 
    Mene jucer isto zigalo nesto. Aj muz htio s posla da dodje. Boze sacuvaj sto sam mu rekla hahahaha 
    Joj ja bas lijepo spavam. Samo dva puta ili tri na wc idem. I tad se i okrenem s boka na bok. 
    Sise cemo da joj uguramo nekako hahaahha

• sema
    05. Svibanj 2018. 10:00

Nina imas kakav savjet kako da poguram? 😂😂
    Panda odjelce je super ❤

• ita87
    05. Svibanj 2018. 10:01

Cure falite i nadam se da ste dobro sve, nista ne stizem citati, budem kad mala napuni 18 godina hahaha 
    Kod nas nista novoga, kombiniramo sisanje i ad jer je samo sa sisanjem bila stagnirala 3 dana na vagi pa sam se uplasila da joj nije dosta mlijeka. Sad je bolje. I sise su bolje sada kada nisu cijelo vrijeme u pogonu haha. Jedva cekam da sve rodite jaooo to ce biti show, onda svaka cast onoj koja ce uspjet tipkat ovdje i dalje, meni ne uspjeva, kako mi dan prodje brzo... Netko je davno bio pitao jel jos jedem cokolino 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.