Jutro cure!
Ja sam uzasno lose spavala nocas.
Legla sam normalno i zaspala oko ponoci, kroz 2 sata me probudio neko nakasljavanje, pa od kaslja refluks i na kraju sam jedva stigla do wca da povratim. Tek mi je tada postalo mucno i lose. Isla sam 7 puta piskiti jos i negdje oko 7 jutros povratila jos jednom. Fuj bljak!
Danas sam 36tt, slikam kasnije 😉
Sarita, ja sam morala iskoristiti ladice, jer mi je samo jedno krilo ormara s policama i tamo mi je vec Maksimova odjeca, jer mi dijele ormar. Ladice su mi duboke i zapravo mi je ful prakticno to ovak kak sam slozila, ma da nisam mislila da ce biti.
Honey, meni je tesko reci koliko je dovoljno, iako vec imam jedno dijete, zaboravila sam koliko smo se presvlacili.
Recimo ja imam cca od svake velicine po 10ak svega i bodia, i majica, hlaca, odjelca. S tim da su mi u vecini dugi rukavi, jer mi je Maks rodjen u 3.mj, tak da kratko jos nadokupljujem, ali minimalno. Velicinu 50, necu ni kupiti kratko, samo dugacko. A 56, 62 svakako hocu. Za 68 cu vidjeti kolko cemo brzo doci do njega i hoce li trebati kratkog.
Ne znam koliko sam ti pomogla, al eto. Ugl ovisi ti i kolko cesto planiras to prati i peres li odvojeno od ostale odjece, pa trebas i skupit za masinu. Eto!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro ekipica, ja se narucila sutra kod frizerke jer mi glava puna sijedih...jos mi dijete bude mislilo da sam mu baka a ne mama😂😂😂😅😅😅
Honey prekrasna prekrasna je sobica...divni su mi bozuri na zidu, malo drugacije
Proudy super si napravila reda po ormarima, i ja sam slozila robicu i to mi je jedino spremno...iduci tjedan cu se uhvatiti svog kofera i idemo kupiti kinderbet
Zrincy moj sin ti je meni bio u 36tt na uzv 3300g, nista ne brini, rodila ga sa 3880g...izdrzljivo je😅😅😅🙈🙈🙈
Sarita sema kika ajmo ajmo...dugo cekamo vec bebicu🙏❤👶🙏❤👶🙏❤👶
Katuska pixi je zakon...ja sam se tom tvom macku nasmijala ko nikome u ovih par mjeseci😂😂😂😂puse Noli❤👶❤😘😘😘
Panda mah mah😘😘😘😘
Proudy moja kako ne, pomogla si mi puuunooo! Ljubim te! 😘 Tako da si znam jos dokupit ovaj vikend, jer mi se cini da nemam bas dovoljno 56/62. Ipak je mrvica rodena blizancica, pa je majecka bila.
Zao mi je za losu noc. Meni nema gore od toga kad se ne naspavam! A sto si danas uranila onda ti? 😂
NINA drzim palceve da budu dobri nalazi! Drago mi je da si ipak brzo obavila, ipak di tek rodila i bebica je malena. Pusa velika Eleni ❤
Pikica uzivaj na frizuri 😚😚😚
Gumbek nisam ni sumnjala da ti neces uspjet izhendlat njih dvoje! 😉 Nadam se da ce malecku btzo proci osip, a braci saljem veliku pusu. Sta da kazem, muz i ja jedba cekamo svoju malu uh! 💗 samo da je zdrava 🙏 panda sta mi ti radis danas? Jesi se ti spakirala? Kako stojis sa robicom? Ja sam sad prala sa ovim ariel baby tekucim detrdzentom i mogu reci da je super, mekana robica (ok stavila sam u susilicu) al svejedno sam se bojala da ce biti kruto.
Honey moja, pisanje me opet probudilo. I jos mi je lose, ne mogu se natjerat ici ni doruckovati, uzas!
S Maksom sam isto tako bljuvala zadnjih mj dana nenormalno, nadam se da je ovo izolirani slucaj i da se nece nastaviti.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
PEvo kao da sam na poslu, javljam se u vrijeme pauze hahahahah
Muz druga smjena pa dok mi popijemo pojedemo. Skontamo sta cemo i kako evo vec 10. Popodne ce mi doci jaranica i et. Ne radim nista trenutno.
Sarita kod nas je nebo bilo zuto zeleno plavo crno narandzasto. Mislila sam gotovo je. Kraj. Kad ni kap kise. A vidim da je pogodilo oko ljubljane dosta mjesta.
Proudy jooooj bas grozno tvoje stanje. Gledaj da bude bolje do nedjelje inace ce Maks reci pa gdje da te vodim takvu. Valjda nece dugo trajati. Je li od neke teske hrane mozda? Ja najvise jedem kruh i Alpinesu. To mi ne smeta. Rodit cu maslac.
Honey robicu jos nisam oprala. Trebam jos nesto dobit ovih dana a sljed vikend idemo prijateljima koji jucer kad smo se vidjeli su rekli da imaju toliko nove robice pa bi mi sve dala. I onda bih ono sto sam sad odvojila da ce nositi mozda izbacila ako ovo bude ljepse. Tako da mi je to sve jos rano prati hahahaha.
Mama mi je donijela bijelih jos tetra pelena. Mozda to operem. Mozda 😒
Moram prat ogradicu za krevetic i posteljinu. Sad dok je sunca. To se brzo osusi.
Gumbek ja jucer kad sam vidjela malu od prijatelja koja ima 4mjeseca i sva se unervozila. Pocela da vristi place sam se malo prepala. Kako cu ja to... muz govori de uspjet cemo nekako hahaha tako da tebi svaka cast 💪
Nina dobro se drzite. Joj zeno pa kako zi sve uspjevas. Hoda brine za kucu. Cetvero djece i jos vadi nalaze. 🤨🤨🤨 kakoooo
Pikice i ti se odlucila pokrenuti hahahaha ajde super. Kakav krevetic kupujete?
Sema kako ti s kretanjem? Kako to izgleda u 40t.ja sam si vec prevelika.
Jutro cure, evo da se javim. Kod mene radno ovih dana, slazemo bebin namjestaj. Iduci tjedan pranje i peglanje a i torbu bih mogla lagano pripremiti.
Honey sobica je super, jako lijepa.
Zrinchy zao mi je zbog mace. To zna sta ju je privuklo vratit ce se ako je odlutala.
Proudy sve ti je spremljeno tip top. Super organizacija. Meni treba netko da me organizira :)
Sarita samo ti setaj sto vise. Jos malo pa ces stalno imati drustvo za setnju ☺
Gumbek prava si super mama. Lakse mi je kad cujem da sve stignes s njih dvoje, valjda cu i ja moci s jednom :)
Katushka kad macku dosadi vratit se on opet biti kucni macak. On i Nola best friends
Minja samo neka Gabriel raste i dobiva na kilazi, bit ce sve ok.
Ostale cure saljem 😙😙😙😙😙😙
Rodit ce maslac 😂😂😂 ti si luda 100% 🤣
Dobro da nisam imala sta u ustima dok sam citala tvoj post, letilo bi van 😆 Mene muz natjero prat i dpremat. Meni se cini da se on sikira da bi moglo to krenut ranije. Od jucer me poceo stiskat za torbu i kad cu to i sta mi jos fali itd. Boji se da njega ne dopadne stagod, siroce nezna ni uloske kupit, vjerojatno bi mi donio one pelene za pišanje 🤣
Vidis da ti je dosadno, najbolje da dodes malo radit 😜 Kad imas pregled? I ja se pitam kakva cu bi za 4-5 tjedana 🤔🙈
Proudy bemu misa, nadam se da je kraj sa rigicima. Kaj mu je sad doslo, Aleks Aleks, vec zeza a mama mu sve jucer sredila.
Mislila sam se slikat kad dodjem do sebe, al danas izgleda ne bum dosla do sebe, pa vam evo na jedna rascupana i nikakva Proudy.
Znaci 36tt, 62kg, +6kg
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja rijesila TA! Uloziva za vrsak, sve 5, za 2 tjedna opet kontrola sa uzv! Opet parada s tlakom, iako sam na terapiji! Rekla sam im da je doma sve ok, tj u granicama al cim dodem u bolnicu je veselje! Rekla mi dr da cemo zbog njega mozda zavrsiti sve na carski, manji rizik za oboje! Reko nema veze, samo nek bude sve ok! 😊
Nego dobila od njih internu uputnicu za kks i jetrene probe, a di je labos za to u petrovoj? Jel se treba narucit ili samo dodem? Idiot, bila tamo i nisam otisla ni vidit ni pitati! 🤦💆
Sortiraj odgovore
Najstariji