Sad ti je zadnja M bila oko 11.08. Nije ti ciklus trajao 14 dana… nešti si mrvicu pobrkala. Ali to ti ne taj trudnički mozak.
A da..jesam...srpanj.20...kolovoz sam imala ...tu sam se sje.
Sad ti je zadnja M bila oko 11.08. Nije ti ciklus trajao 14 dana… nešti si mrvicu pobrkala. Ali to ti ne taj trudnički mozak.
A da..jesam…srpanj.20…kolovoz sam imala …tu sam se sje.
Ide 20.srpanj...
13.kolovoz...
E ovo od 13.kolovoza ne znam možda je bilo implementacijsko...to će valjda već točno procijeniti u nekim pregledima...
Implatacijsko? Ja ulazim u prostorije 3x a neznam po šta sam išla. Malo mi mozak ne radi. Ma vece su šanse da ti je samo beta malo visoka.
Ima koja medicinska sestra ovdje? Sto je sa bodovima za komoru? Na čuvanju trudnoće se trebaju skupljati predpostavljam.. a porodiljni kasnije? Dali zna neko?
Evo mene sa ljetnih… Bodove ne moraš skupljati onog trena kada otvoriš komplikacije do povratka na posao. Imaš zahtjev na stranici komore da ti se zamrzne status, to ti potpiše glavna i šalješ u HKMS. Ja sam otvor komplikacije u 12.mj, rodila sad u 7.mj i ne skupljam bodove. Kada se vratiš opet zahtjev za aktivaciju i to je to.
Hvala 😊
Danas nakon dugog vremena obukla hlače ( inače sam haljinica manijak) i shvatim da su prošlost, tek sam sad vidjela koliko mi je trbuh naraso 😮, malo sam se šokirala kud prije, al mi prvi put nije zao sta ne stanem u njih, al na kilaži plus od 1,5 kg, ali sam se navečer vagala, jeste vi dobile sta na kilaži? 😊
Danas nakon dugog vremena obukla hlače ( inače sam haljinica manijak) i shvatim da su prošlost, tek sam sad vidjela koliko mi je trbuh naraso 😮, malo sam se šokirala kud prije, al mi prvi put nije zao sta ne stanem u njih, al na kilaži plus od 1,5 kg, ali sam se navečer vagala, jeste vi dobile sta na kilaži? 😊
Ja variram 3-4kg +
Trudnoca 14+3 😊
U stare hlace vec tjednima ne stanem 🤣 kupila one prave trudnicke i tajice tkd. I super su mi jer nista me ne tiska. 😎😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji