Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Duškica 🍐
    20. Rujan 2017. 10:33

Dušica 🍐

ikyri

DuškaZatezalo

mono1111

Hey cure,
    Duska, mozes uvijek privatno otici ako ne mozes cekati ! Nece se puno vidjeti, ali bi se trebala vidjeti sad GV i ZV mozda….

Sad u četvrtak imam konsultacije za potpomognutu prvi put 😂😂😂nisam im rekla…..probati ću njih iskoristiti ..eto ako budu voljni mogli bi mi olakšati …ako ne, ne znam dali da se naručujem sad u Medico na uvz..dali je opasno izlagati se često uvz u ranoj trudnoći…ako imalo je ,onda ću stisnuti zube još 10 dana…

Ma gle nema smisla taj rani ultrazvuk još pogotovo ga placat. Odi najranije sa 6+0 i to se javi na hitnu i reci da imaš grčeve u trbuhu. U kojem gradu si?

Curke ja sam otišla ipak u Medico. Izvadila sam betu ,iznosi 12056.20..Malo sam mirnija…dosta je visoka…više odgovara 7.tjednu nego 6…Otići ću i u petak na drugo. .Ja baš nemam nikakvih značajnih simptoma…koje imam i u PMS….eto da prodje i taj prvi pregled…pa da sam opuštenija i da uživam u trudnoći …btw već komuniciram sa svojim atomskom…luda mama 😂😂😋

Stomakom!

• Elviramagistic
    20. Rujan 2017. 11:11

Super dušica..sada si mirnija

mono1111
    20. Rujan 2017. 11:53

Dusica,
    Koji si tocno sad tjedan i dan??

Duškica 🍐
    20. Rujan 2017. 11:54

mono1111

Dusica,
    Koji si tocno sad tjedan i dan??

Moj Kalendar kaže 5t+ 3dana...ove vrijednosti bete su za 7 tj.

ikyri
    20. Rujan 2017. 11:59

Vrijednosti bete su jako širokih okvira!!! Jako širokih! Ne brini!

Duškica 🍐
    20. Rujan 2017. 12:11

ikyri

Vrijednosti bete su jako širokih okvira!!! Jako širokih! Ne brini!

Da baš čitam.mada nije ni isključeno da je trudnoća od 30.srpnja...stvari u kolovozu su bile jako oskudne..Ako je od tada onda sam 7tj+6...

ikyri
    20. Rujan 2017. 12:20

Ne hvatam te ...ako je trudnoca od prošlog ciklusa trebala bi bit 4 tj. starija?

Duškica 🍐
    20. Rujan 2017. 12:53

ikyri

Ne hvatam te …ako je trudnoca od prošlog ciklusa trebala bi bit 4 tj. starija?

Tako kaže aplikacija...kad unesen 30.srpanj...piše 7+6... gledala sam i preko neta ...i ta zdravstvena stranica kaže isto. Nemam pojma...možda se ne broje ti dani do ovulacije...

ikyri
    20. Rujan 2017. 12:59

Sad ti je zadnja M bila oko 11.08. Nije ti ciklus trajao 14 dana... nešti si mrvicu pobrkala. Ali to ti ne taj trudnički mozak.

ikyri
    20. Rujan 2017. 13:00

Ja vise ne znam tipkat :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.