Hey cure,
Duska, mozes uvijek privatno otici ako ne mozes cekati ! Nece se puno vidjeti, ali bi se trebala vidjeti sad GV i ZV mozda….
Sad u četvrtak imam konsultacije za potpomognutu prvi put 😂😂😂nisam im rekla…..probati ću njih iskoristiti ..eto ako budu voljni mogli bi mi olakšati …ako ne, ne znam dali da se naručujem sad u Medico na uvz..dali je opasno izlagati se često uvz u ranoj trudnoći…ako imalo je ,onda ću stisnuti zube još 10 dana…
Ma gle nema smisla taj rani ultrazvuk još pogotovo ga placat. Odi najranije sa 6+0 i to se javi na hitnu i reci da imaš grčeve u trbuhu. U kojem gradu si?
Curke ja sam otišla ipak u Medico. Izvadila sam betu ,iznosi 12056.20..Malo sam mirnija…dosta je visoka…više odgovara 7.tjednu nego 6…Otići ću i u petak na drugo. .Ja baš nemam nikakvih značajnih simptoma…koje imam i u PMS….eto da prodje i taj prvi pregled…pa da sam opuštenija i da uživam u trudnoći …btw već komuniciram sa svojim atomskom…luda mama 😂😂😋
Stomakom!
Dusica,
Koji si tocno sad tjedan i dan??
Moj Kalendar kaže 5t+ 3dana...ove vrijednosti bete su za 7 tj.
Vrijednosti bete su jako širokih okvira!!! Jako širokih! Ne brini!
Da baš čitam.mada nije ni isključeno da je trudnoća od 30.srpnja...stvari u kolovozu su bile jako oskudne..Ako je od tada onda sam 7tj+6...
Ne hvatam te ...ako je trudnoca od prošlog ciklusa trebala bi bit 4 tj. starija?
Ne hvatam te …ako je trudnoca od prošlog ciklusa trebala bi bit 4 tj. starija?
Tako kaže aplikacija...kad unesen 30.srpanj...piše 7+6... gledala sam i preko neta ...i ta zdravstvena stranica kaže isto. Nemam pojma...možda se ne broje ti dani do ovulacije...
Sad ti je zadnja M bila oko 11.08. Nije ti ciklus trajao 14 dana... nešti si mrvicu pobrkala. Ali to ti ne taj trudnički mozak.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji