Ja sam uvijek nosila briseve isti dan... i ujutro popodne uvijek je bio neko na šalteru da ga uzme. Ne znam koliko smiju bit kod tebe...ti je to lijepo netko objasnio?
Ima koja medicinska sestra ovdje? Sto je sa bodovima za komoru? Na čuvanju trudnoće se trebaju skupljati predpostavljam.. a porodiljni kasnije? Dali zna neko?
Evo mene sa ljetnih... Bodove ne moraš skupljati onog trena kada otvoriš komplikacije do povratka na posao. Imaš zahtjev na stranici komore da ti se zamrzne status, to ti potpiše glavna i šalješ u HKMS. Ja sam otvor komplikacije u 12.mj, rodila sad u 7.mj i ne skupljam bodove. Kada se vratiš opet zahtjev za aktivaciju i to je to.
Ikyri,
Mislila sam da nisu prisutne bakterije na koje se brisevi rade ! Ja nemam spolne odnose nit cu ih imati pa ne moram brinuti o sterilnom spolovilu.
Inace, kad dobijem nalaz za aerobe, pise mi sterilno, sto bi znacilo to na sto sam mislila.
Mikoplazma i ureoplazma pise da nije izolirana kao i ni klamidija.
Da, to se ovdje tako radi ! Drzi se u frizideru brisevi ako se popodne uzimaju i nose se iduci dan ! Glavno da se iduci dan odnesu ujutro, znaci pola dana sigurno mogu stajati !
Ikyri,
Mislila sam da nisu prisutne bakterije na koje se brisevi rade ! Ja nemam spolne odnose nit cu ih imati pa ne moram brinuti o sterilnom spolovilu.
Inace, kad dobijem nalaz za aerobe, pise mi sterilno, sto bi znacilo to na sto sam mislila.
Da, to se ovdje tako radi ! Drzi se u frizideru brisevi ako se popodne uzimaju i nose se iduci dan ! Glavno da se iduci dan odnesu ujutro, znaci pola dana sigurno mogu stajati !
Eh zaboravila sam ja da ti sve znaš. Ah znam ja bisere što su ostavile briseve u autu na +40 i išle u šoping na par sati. To sa sterilnim sam malo zezala...moram!
Meni je napisao za komplikacije da najmanje 90 dana..sad me zanima nakon tih 90 dana mi daje drugi papir ili se samo nastavlja..nece me poslati raditi to znam
Meni je napisao za komplikacije da najmanje 90 dana..sad me zanima nakon tih 90 dana mi daje drugi papir ili se samo nastavlja..nece me poslati raditi to znam
Nece ti dat taj drugi papir...samo ces svaki mjesec tj. krajem svakog mjeseca morat ic po doznake i slat ih u firmu.
Da to i radim i sad..ali uskoro mi istice tih 90 dana pa sam mislila da ce mozda dati novi papir
Ikyri,
Eh zaboravila sam ja da ti sve znaš. Ah znam ja bisere što su ostavile briseve u autu na +40 i išle u šoping na par sati. To sa sterilnim sam malo zezala…moram!
Hahahahah, cekaj ozbiljno su.ostavljale u autu??
Hahahah
Elvira,
Tako je, potvrda ti vise ne treba nikakva...to je okvirno sto svima pisu...samo.doznake nosis i to je to !
Hey cure,
Duska, mozes uvijek privatno otici ako ne mozes cekati ! Nece se puno vidjeti, ali bi se trebala vidjeti sad GV i ZV mozda….
Sad u četvrtak imam konsultacije za potpomognutu prvi put 😂😂😂nisam im rekla…..probati ću njih iskoristiti ..eto ako budu voljni mogli bi mi olakšati …ako ne, ne znam dali da se naručujem sad u Medico na uvz..dali je opasno izlagati se često uvz u ranoj trudnoći…ako imalo je ,onda ću stisnuti zube još 10 dana…
Ma gle nema smisla taj rani ultrazvuk još pogotovo ga placat. Odi najranije sa 6+0 i to se javi na hitnu i reci da imaš grčeve u trbuhu. U kojem gradu si?
Curke ja sam otišla ipak u Medico. Izvadila sam betu ,iznosi 12056.20..Malo sam mirnija...dosta je visoka...više odgovara 7.tjednu nego 6...Otići ću i u petak na drugo. .Ja baš nemam nikakvih značajnih simptoma...koje imam i u PMS....eto da prodje i taj prvi pregled...pa da sam opuštenija i da uživam u trudnoći ...btw već komuniciram sa svojim atomskom...luda mama 😂😂😋
Sortiraj odgovore
Najstariji