Za porod ne treba uputnica, smo za TA treba i ako ti daju D1 sve na nju radis tamo, i uzv i sve. Ako te oni salju na nesto izvan bolnice, onda ti oni izdaju svoju internu uputnicu.
Ja si skroz racunam da me moraju primit kako god ako krene, pa se nisam nesto zamarala oko uputnice. Sve dok nam danas nije rekla da uz sve papire trebamo i uputnicu… Tu sam ostala zbunjena.
I ako sam dobro shvatila i jedne i druge, nas ne salju u TA nego smo kod svog gin i dalje. Bar mi je moja gin zadnji puta rekla da se vidimo za 5 tjedana i nakon toga svakih 7 dana. S jedne strane mi je to ok, bas da ne putujem 50 km svakih 7 dana jer mm radi svakako, a pitanje jel bi bas svaki puta mogao nastimati tako da stigne na obje strane s obzirom da ne znam bas da bi sama mogla. Tako da je na kraju sreca u nesreci da sam ono nedavno zavrsila na ORL. U istoj je zgradi gdje i rodiliste, a da nisam zavrsila tamo bi lutali jer nismo ni znali gdje je taj dio bolnice.
Samo ne znam zbog ctga, jer ti to rade od cini mi se od 37tt, kaj ima tvoja ginicka ctg?
A ne rade ti svi ctg, ja bila u TA i nisu mi radili (i bolje jer je uvjek guzva za to 😂), zadnji pregled bila 38+2 i nebi ni onda da nije bilo tog tlaka
E da, u subotu, znaci s bebom starom tjedan dana na rukama, sam dobila pitanje "a kad ce drugo" 😂😂😂😂
I nisu bili jedini. Ljudi stvarno valjda neznaju sta bi pricali i pitali, pa baljezgaju
Za porod ne treba uputnica, smo za TA treba i ako ti daju D1 sve na nju radis tamo, i uzv i sve. Ako te oni salju na nesto izvan bolnice, onda ti oni izdaju svoju internu uputnicu.
Ja si skroz racunam da me moraju primit kako god ako krene, pa se nisam nesto zamarala oko uputnice. Sve dok nam danas nije rekla da uz sve papire trebamo i uputnicu… Tu sam ostala zbunjena.
I ako sam dobro shvatila i jedne i druge, nas ne salju u TA nego smo kod svog gin i dalje. Bar mi je moja gin zadnji puta rekla da se vidimo za 5 tjedana i nakon toga svakih 7 dana. S jedne strane mi je to ok, bas da ne putujem 50 km svakih 7 dana jer mm radi svakako, a pitanje jel bi bas svaki puta mogao nastimati tako da stigne na obje strane s obzirom da ne znam bas da bi sama mogla. Tako da je na kraju sreca u nesreci da sam ono nedavno zavrsila na ORL. U istoj je zgradi gdje i rodiliste, a da nisam zavrsila tamo bi lutali jer nismo ni znali gdje je taj dio bolnice.
Samo ne znam zbog ctga, jer ti to rade od cini mi se od 37tt, kaj ima tvoja ginicka ctg?
Ima ctg. Bas zadnji puta je rekla sestri da spoji jednu na ctg dok je meni jos ispisivala sve.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ma Honey kako ste zgodne vas dvije😍
Na tecaju su nam dali ovaj popis:
[/url
Sarita sta se brines pa imas skuter hhhhahaha
Ej Honey i ona tebe pozdravlja hahahaha. Dosla sam kuci. Stavila kuhat sarmu. Sad krecem s vanjskim roletnama fak fak fak.
Frajlu brinu kilogrami sto padaju. Pa zeno dojis a i rodila si. Sta te ima brinuti. Samo ti fino papaj i dosta pij. 😍 nego
Kad ce drugo dijete?
Horny bas si bičasta hahahahahah
Zrinchy divni ste. A pogotovo te kucne gace hhahaha joj nekad se pogledam u ogledalo i kontam kako cu si kupiti neke sexy i opet navucem ove siroke hahahahahah
Ovo nije nikakav godisnji. Stalno nesto radim po stanu hahaha
Proudy bas si antipaticna bilaa. Nisam vas dugo sanjala.
Sinoc sanjala nekog slona da moram spasiti. Onda muz place u snu sanjao da ga vuk ganja. Aj Boze sacuvaj hhahahah
Hahahaha Zrinchy ništa se ne vidi, al hvala, to što kažeš i ja više vjerujem tu našim curama.
Frajla ljudi kad nemaju šta pametno onda moraju bilošta, a to je najčešće glupo. I uopće ne kužim zaštoooo bi s nekim dijelila informaciju kad ću ić na drugo i dal ću ić na drugo. Ah... Kad smo kod toga, ja jutros sa mužem još u krevetu razgovaram kako moram pitati doktora kad mogu početi opet sa kontracepcijskim pilulama, da nam se ne zalomi drugo odmah jer je između mene i brata razlika 11mj a to si nebi baš ipak. Nina aj ti njima reci da je i peto u planu za jedno pet godina, čisto da ne budu u šoku hahahaha da se selo pripremi.
Sarita onda vas zato ni ne salju u bolnicu, ali za porod ne trebas nikakvu uputnicu. Bez brige 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahahahahaha fakat se nist ovak ne vidi:)))
Kad uvecam.na kompu i dalje pise samo sve za mamu,nist za be u, tak da dobro da sam ekstra pitala🤣🤣
Bas sam bila po nalaze u petrovu, sve je ok, usporedjivala sam sa starim nalazom s pocetka trudnoce. I onda sam Honey vidjela da mi bas pise ponoviti nalaz u 8.mjesecu trudnoce! Tak da ne znam dal i tebi pise
[/url
Kad ste vec spomenile kontracepciju... Rekla nam patronazna da imaju neke pilule koje se mogu piti i tijekom dojenja, ali ih nema kod nas nego u Sloveniji. Pa nek se raspitamo ako ne planiramo drugo/sljedece brzo nakon ovoga.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji