Gumbek, super porod stvarno! Ali uvažavam samo one koje su prvi puta rađale. Tako da mi je trenutno Frajlin porod favorit hahaha Joj Frajla neznam da li to smijem stavljati, pitala sam doktora i rekao mi je samo compeed flastere i cinkovu mast da suši. Frajla ti se sikiraš oko kila, hahaha, a dok si bila trudna si se isto sikirala, a mi smo žene lude haha
E i mene zanima to za bebu kaj treba ponijeti? Ako netko ima iskustvo iz Vinogradske ili bilokoje bolnice? Zrinchy baš su mogli dati na tečaju neki popis... Inače, sva si trbuh, prekrasni ste ti i tvoj hahar <3 Jel neko ime na vidiku? Bit će Nicole kako tata želi. On je izabrao ime, pa nek mu bude, a ja ću maloj reći da je tata kriv zašto svima mora naglašavati da se piše sa c i e na kraju
Nina
Pikica kissy kissy
Proudy slikala sam se jutros u wc-u na poslu, rekoh idem probat skinut tvoju resting bitch face, nisam htjela stavit sliku dok se ti ne probudiš
evo sad ću. Ita negdje liže sladoled na suncu, sa svekrvom haha neće Rina još van, kod mame je bolje, sladoled i čokolino
Meni je dosla prijateljica iz Svice, ne smirujem se dva dana. Sve me boli hahahahah i odoh motat sarmuuuuu 🙆♀️
Honey 😂😂😂😂 pobjego ti je smile, ipak, al na dobrom si putu 😉. Lijepe ste mi!
Sto se tice toga kaj treba za bebu u bolnicu, to ovisi o bolnici, ali nisam jos cula da treba robicu nositi, samo za izlazak tata donese, a tamo su bebe u njihovoj. Na Merkuru sam morala imati svoje pelene, maramice i kremu, u Petrovoj ne treba nista, sve je njihovo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja uputnicu za bolnicu nikad nisam dobila
Pitala u TA kad to trebam, kaze meni dr ma ne treba, pa porod je hitno stanje, nije da ce vas netko poslati doma jer nemate uputnicu.
Za bebu mi je u bolnici trebalo sve za presvlacenje, znaci pelene, vlazne maramice i krema, meni su dobro dosle i one jednokratne podloge jer sam ga presvlacila na svom krevetu (nisu mi niiednom promjenili plahtu 🙄). Par tetri sam isto ponjela, ali kako moj bebo ne bljucka koristila sma ih samo za sebe. Dok su i bolnici nose njihovu robicu, za doma donese tata skupa s autosjedalicom i odjecom za mamu
Za porod ne treba uputnica, smo za TA treba i ako ti daju D1 sve na nju radis tamo, i uzv i sve. Ako te oni salju na nesto izvan bolnice, onda ti oni izdaju svoju internu uputnicu.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy to je update resting bitch face sa decentnim smiješkom hahaha jer si zadnje takve davala hahah Hvala, praksom će biti još bolje hahaha Panda čudo jedno kako ikonice na mobitelu totalno drugačije izađu na računalu hahaha jedva skontala, pitala se šta ti je. Pozdravi drugaricu iz Švice od Honey sa Klokanice Uživajte
Frajla tvoja beba ne bljucka, super hehe isto želim i sebi. Muž i ja se spremamo bit zabljuckani non stop, posebno ako mala bude na njega, bit će nereda, taj nema pola dana čistu majicu.
Hvala na savjetima za torbu za bebu, znači ništa posebno. I nisam znala da su bebe u njihovoj robici, dobro da ste napisale!
Da, Honey, to od kad su me Panda sanjala antipaticnu, pa je Ita rekla da se probam nasmijat na slikama pa vise nece, ja ti se jakoooo trudim kao nasmijat 😂😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Za porod ne treba uputnica, smo za TA treba i ako ti daju D1 sve na nju radis tamo, i uzv i sve. Ako te oni salju na nesto izvan bolnice, onda ti oni izdaju svoju internu uputnicu.
Ja si skroz racunam da me moraju primit kako god ako krene, pa se nisam nesto zamarala oko uputnice. Sve dok nam danas nije rekla da uz sve papire trebamo i uputnicu... Tu sam ostala zbunjena.
I ako sam dobro shvatila i jedne i druge, nas ne salju u TA nego smo kod svog gin i dalje. Bar mi je moja gin zadnji puta rekla da se vidimo za 5 tjedana i nakon toga svakih 7 dana. S jedne strane mi je to ok, bas da ne putujem 50 km svakih 7 dana jer mm radi svakako, a pitanje jel bi bas svaki puta mogao nastimati tako da stigne na obje strane s obzirom da ne znam bas da bi sama mogla. Tako da je na kraju sreca u nesreci da sam ono nedavno zavrsila na ORL. U istoj je zgradi gdje i rodiliste, a da nisam zavrsila tamo bi lutali jer nismo ni znali gdje je taj dio bolnice.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja si skroz racunam da me moraju primit kako god ako krene, pa se nisam nesto zamarala oko uputnice. Sve dok nam danas nije rekla da uz sve papire trebamo i uputnicu… Tu sam ostala zbunjena.
I ako sam dobro shvatila i jedne i druge, nas ne salju u TA nego smo kod svog gin i dalje. Bar mi je moja gin zadnji puta rekla da se vidimo za 5 tjedana i nakon toga svakih 7 dana. S jedne strane mi je to ok, bas da ne putujem 50 km svakih 7 dana jer mm radi svakako, a pitanje jel bi bas svaki puta mogao nastimati tako da stigne na obje strane s obzirom da ne znam bas da bi sama mogla. Tako da je na kraju sreca u nesreci da sam ono nedavno zavrsila na ORL. U istoj je zgradi gdje i rodiliste, a da nisam zavrsila tamo bi lutali jer nismo ni znali gdje je taj dio bolnice.
Samo ne znam zbog ctga, jer ti to rade od cini mi se od 37tt, kaj ima tvoja ginicka ctg?
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji