Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Travanj 2018. 15:42

Volim ove Pandine monologe 😂😂😂😂
    Ita sve pusta preko reda,  ona stigne 😂😂😂😂
    Da,  Panda tak ti meni Maks veli,  kud da me vode takvu,  ko da sam futava pa nisam za pokazat! 😂😂
    Mi ne trazimo auto,  mi trazimo viksu,  pa je M sad malo u tome,  a ja se ne mogu koncentrirat na nista kad mi nista za bebu nije spremno doma. Uzas! Mislim imam sve vise manje,  al ono hrpa sitnica jos za kupiti,  htjela sam sve sama i kupiti i spremiti i uzasno me zivcira kaj ne mogu. 
    Danas sam skoro do DM otisla,  al mi je muz lijepi objasnii da sam nenormalna 😂😂😂😂 i da cu bit u novinama kao ludjakinja koja je rodila u DMu. Hahahahaahaha

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Student24
    16. Travanj 2018. 15:53

Mi danas bili u TA. Skoro zavrsili u radjaoni. Albumini pozitivni, ali tlak uredan i plodna vida uredna. Otvorena jedva za jedan clanak. Pa doktor odlucio da dodjemo opet u cetvrtak i mislim da ce tad biti dan D, osim ako ne krene ranije prirodno.
    ProdMomy - kapa do poda za mirovanje. ne kazu uzalud da mi zene mozemo sve. u kojem dijelu trazite viksu? Mi gledamo stanove/kuce. Sve nesto onako ofrlje. 

16. Travanj 2018. 16:13

Student24

Mi danas bili u TA. Skoro zavrsili u radjaoni. Albumini pozitivni, ali tlak uredan i plodna vida uredna. Otvorena jedva za jedan clanak. Pa doktor odlucio da dodjemo opet u cetvrtak i mislim da ce tad biti dan D, osim ako ne krene ranije prirodno.
    ProdMomy - kapa do poda za mirovanje. ne kazu uzalud da mi zene mozemo sve. u kojem dijelu trazite viksu? Mi gledamo stanove/kuce. Sve nesto onako ofrlje.

Mozemo mozemo,  kako ne 😉
    Zapravo bi htjeli nesto sto nam je blizu tu doma,  ali da je na selu. Mi smo u Sesvetama,  pa gledamo Kasinu recimo i taj dio tu oko nas.
    Mislim on gleda,  salje linkove,  ja klimam i mislima sam negdje drugdje hahahaha.
    Gdje vi trazite?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    16. Travanj 2018. 16:16

Ma Panda nije normalna hahahahahahah
    Evo popeglala sve njegove majice kratkih rukava. Od stajanja u ormaru poprimile neki miris. Pa sve dala prat preko vikenda sad peglala. 
    Viksa je vikendica? Hmmm hahahah
    Student joooos maloooooooo. 
    Horny dje si? Kako si ? 😘

Sarita_00
    16. Travanj 2018. 16:31

Panda svaka cast na detaljnim odgovorima svima! Jel ti to citas i vodis biljeske tko je sta napisao? Mislim, ja zaboravim tko je sto napisao nakon 5 min. Vecinom. Ostane mozda nesto sto sam procitala. A cesto bude i da citam, ali mi se neda pisat 😂
    I dalje mi je vruce za pop.....! Jedva sam docekala da kisa padne, pa da malo zahladi.
    Danas su nam na tecaju pricali o dojenju... Nekako sam stekla dojam da to toliko forsiraju da zapravo stvorimo odbojnost prema dojenju. Ili nas toliko isprepadaju. Dosad sam vec shvatila da je komplicirano iako djeluje ful jednostavno, ali one su ga toliko zakomplicirale. Dva puta nam govore da nije lose pripremati bradavice tako da ih trljamo rucnikom, a danas dode treca sestra i govori da ne treba nista. Bas za sesirice nam je rekla da ih koristimo samo ako su bradavice ostecene, inace ne. I da ne mazemo bradavice nicim, samo da ih ostavimo na zraku. Bocica je po njima nesto najgore sto postoji i da ne dajemo bocicu barem do 2. mjeseca. 
    Ita mozda se mlada dama odluci pokrenuti i prije, ali ocito joj je lijepo unutra 😊
    Vokak ja sam oprala sve, od navlake za sjedalicu, umetaka iz kolica, pa i navlaku za madrac iako je sve kupljeno novo. Ne znam gdje je stajalo dok nije doslo kod nas, pa sam ja to oprala da budem na miru. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

16. Travanj 2018. 16:37

Panda,  da,  viksa je vikendica hahahaha
    Sram me rec koliko dugo nisam peglu u ruku uzela,  pa eto svaka ti cast!
    Sarita,  ja ko i ti,  sve procitam,  al vise od pol zaboravim komentirat!
    Student jesi ti spremna za radjaonu? 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    16. Travanj 2018. 16:42

Horny herpesira na kaucu jos uvijek na poslu. Muz mi ukrao auto mijenja gume pa me ostavio na poslu, ubit cu ga. Al nakon sto dodemo doma 😁 
    Ita ja sam bila uvjerena da ce baka potaknut Rinin izlazak hahaha al ocito ju je strah izac van da ju ne okupa u kamilici kako bi ju moja hahaha neka, bas si nam lijepa, sluzbeno dobivas naziv trudnica koja je prenijela 😂 Student navijam da stvarno bude dan d u cet.! Panda sta su paravani? Proudy futava nasa 😂 😍😘 umrla sam na muzev komentar o porodu u dm-u hahaha 

Honey
    16. Travanj 2018. 17:17

Sarita pridruzujem se tvom kukanju iz istog razloga, i meni danas odvratno vruce i sparno, znaci sva sam vec ljepljiva bljak. 

panda102
    16. Travanj 2018. 17:20

Kod nas je sparno uzasnoooooo
    Zavjese kroz koje se ne vidi su paravani haahahh

panda102
    16. Travanj 2018. 17:22

A otvorim dva prozora na internetu i onda u jednom citam u drugom komentarisem. Nemam takvu memoriju. Ko zlatna ribica sam inace 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.