Divne su bebice, jao pa kad ce moja vise!!
Ja jos u komadu 😂😂
Otvorena 2,5cm. Iduci pregled u srijedu, i tada hospitalizacija ako ne krene samo prije.
Amnioskopija mene nije boljela, mislim da su mi vec 3 puta to radili dosad, ali bas je onak neki neugodan osjecaj. Opcenito ovi pregledi svaka 2 dana kad predjes termin su mi koma, svaki put drugi doktor prcka.
Divne su bebice, jao pa kad ce moja vise!!
Ja jos u komadu 😂😂
Otvorena 2,5cm. Iduci pregled u srijedu, i tada hospitalizacija ako ne krene samo prije.
Amnioskopija mene nije boljela, mislim da su mi vec 3 puta to radili dosad, ali bas je onak neki neugodan osjecaj. Opcenito ovi pregledi svaka 2 dana kad predjes termin su mi koma, svaki put drugi doktor prcka.
Bas sam se pitala gdje si!?
Kaj ce te inducirati onda u srijedu ako Rina ne krene?
Mozda se sad ipak odluci izaci ko Nola, cisto da bude po njenom 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Panda super je cupavac 😍
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bas sam se pitala gdje si!?
Kaj ce te inducirati onda u srijedu ako Rina ne krene?
Mozda se sad ipak odluci izaci ko Nola, cisto da bude po njenom 😉
A da, inducirat ce. Valjda vise ne cekaju predugo. Ma i bolje.
Iako, danas su tek inducirali zenu kojoj je termin bio 5.4.
Ali ja bih sad sto prije da ne moram vise na te preglede.
Ma Rina to laganini, kao i ja uostalom. Znala sam da sam preopustena otpocetka, pa mi i dijete poprimilo tu karakteristiku 😁😁
Uslikala se danas u liftu bolnice misleci kako ostajem konacno i da ce mi ovo biti zadnja fotka s trbuhom hahaha kako sam se prevarila 😂😂😂
Sluzbeno mi je danas 40+5
Sve sam bila komentarisala od jucer i muz me nazva. Ubicu ga.
Sarita jucer bila vrijedna. Super. I ja sam hahaha danas si nadam se boljeeee. Kod nas je tako sparnooo. Vlaga uzasna.
Nina i bila je radna akcija bolje da nisi dosla hahh samo bi se umorila.
Proudy Maks je car. Kud da te vodimo takvu hahahaha
Gledanje muzevih gresaka poznatooooo
Jucer kreci ja za njim hodam i govorim gdje su greske. Poklali smo se do veceri. Rekao je za vikend me salje na Mars da okreci i ostatak stana. Soba je bijela u sivo kreci za vikend. Jer jucer smo samo u bijelo krecili.
Spavali smo u dnevnoj sve me boli. U 6 sam guglala dormeo nadmadrace.
Honey herpes. Eto i ja nikad nisam imala herpes. Muz prije cesce. Sad ga manje nerviram.
Ita, znam da ti je tlaka ti sad vec i zato se nadam da ce Rina odluciti izaci prije srijede. Ako ne, drzim fige da te brzo induciraju, a ne da te cmrlje jos po bolnici, i da sve bude brzo gotovo, nemojte jos i na samom porodu odugovlaciti 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Student Katuska nam je imala dogovoren porod ali vura je pozurila. I mi smo spremni nekako za rodjenje. Iako bih voljela da sto duze bude u stomaku ako je sve ok, a s druge strane toliko jrdva cekamo da je to ludilo. Muz samo mazi stomak i prica joj 💕💕💕 nadam se da si danas bolje.
Katuska ako bude sta trebalo za kakanje i grcice iz Slo samo javi. A i ostale cure. Drago mi je da ste kuci
Ita luda si hahahh nece cura nigdje hehehehe lijepa si nam 💕 steeee hahah jos ste dvije.
Vokak nadam se da si i ti bolje danas
Yra Mila je prelijepa kao i Ivanina Rita. Bas su buce male.
Pikica da da jos malo pa cemo i mi doci na red. Ipak ova Ita sve pusta prekoreda hahaaha
Zrinchy ja ne radim. Danas uzivam kuci 😍😍
Frajla vec u problemima i mislila o dojenju koje nas tek ceka. Samo molim Boga da nam da snage da izdrzimo svu tu neprespavanost. Jos kad bih trebala spavat imam osjecaj da cu je kradom posmatrati.
Evo ja na balkonu. Uzivam. Muz otisao na posao.
Auto smo kupili. 😋 20.4je kod nas aBd. Do tad mi muz vozi mojeee auto i ja sam bez na seluu hahhaha
Monolog by panda ignorisite slobodno. Cupavac je hit. Muzu je pozlilo kad je vidio. Kupila sam i paravane svijetlo siva jer ce zid bit tamno sivi. Htjela sam zelene ili prljavo roze ili tirkizno plave ali nista nije bilo. Shit
Sortiraj odgovore
Najstariji