Hej cure!
Od danas sam sluzbeno na porodiljnom! Cinilo se da nikad nece doci!
Yra, da 23tjedna mirovanja, gazim 24. Izdrzala sam nekako 😁
Ivana divna bebica 😘 vam saljem!
Kika amnioskopija je pregled plodne vode, obavlja se tokom vaginalnog pregleda. Meni je svaki pregled taj na kraju trudnoce bolan, ovo ne utjece puno na to. Mozda ces malo krvariti nakon toga, to je normalno.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ode mamasita u sopinnng. Stigla plataaaa hahahaha.
Poslije vas citam. Puseeeee
Ode mamasita u sopinnng. Stigla plataaaa hahahaha.
Poslije vas citam. Puseeeee
Kak bi rekla Pikica, jedna liftusa 😁
Divna mamasita! Uzivaj! 😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutreko 😊
Nadam se da se danas sve bolje osjecate, iako je dan ovako neki krmeljiv
Mi evo cekamo patronaznu, danas bi se trebali vagati, bas me zanima kako napredujemo.
Ako je dobro mislim da ga necu vise buditi preko noci jer je to bas maltretiranje i njega i mene. Sise me probude nakon cca 3 sata, pa onda tako sjedim i cekam hoce se on probuditi. Pa ga probam buditi, pa gurniti sisu dok spava (uzme, ali samo duda, nije da vuce), masiram rukice, nogice, vucem bradu...nist ne pali. Onda ga vratim, pa se moram izdojiti malo da mi sisa ne eksplodira. Nakon nekih 4, 4 i pol sati ga presvlacim da se napokon razbudi i onda uspije nesto pojesti. I tak ispadne da sjedim budna dva puta po 2 sata kroz noc.... brze bi mi bilo izdojiti se i na spavanac, ako se njemu vec ne jede
Minja deckic mi izgleda ko neki zen majstor.meditira i nema nijednu brigu.
A bome i ova mirna curica je narasla.ko da ima par mjeseci vec.
U cemu je problem s tim pregledom plodne vode. Jel boli kad tu spravu stavljaju ili jos nesto dodatno radepa to boli.
E da i to sam vas htjela pitat.nova kolica da li treba oprati sve one dijelove prije koristenja ili cete to tek raditi kad se uprljaju.recimo meni je za madrac zena rekla da ga ne treba prati prije...
Hej cure!
Od danas sam sluzbeno na porodiljnom! Cinilo se da nikad nece doci!
Yra, da 23tjedna mirovanja, gazim 24. Izdrzala sam nekako 😁
Ivana divna bebica 😘 vam saljem!
Kika amnioskopija je pregled plodne vode, obavlja se tokom vaginalnog pregleda. Meni je svaki pregled taj na kraju trudnoce bolan, ovo ne utjece puno na to. Mozda ces malo krvariti nakon toga, to je normalno.
Ok..hvala!pripremit cu se psihicki danas!🙂
Pozdrav cure ❤ kak ste vi vecina jucer bila u banani, mene danas zgrabilo. Kljucam ko picek. Probudila se sa herpesom na cubi, uopce neznam odkud sad on, 😖😭 valjda jer sam ga tebi Frajla spomenula kak ga dugo nisam imala. Uglavnom ofmah manjak energije, jedva odradila sastanak ujutro. Zguram jos ova 2ipo sata na poslu pa kuci u krevet.
Mamasite sve su vam bebe predivne. Baš se vidi da ih lijepo hranite i pazite! ❤ 😍 yra jel osip bolje od kremice? Frajla pa izdoji i spremi, a opet kad bude htio ako ces imati mlijeka daj mu cicu, ovo uvijek mozes bacit ili mu dati u nekoj fazi. Spavaj zeno kad je tako dobar 😀 Cure nadam se da ste dobro danas 😘 panda super ti je "nisam trudna slika" 😜 cekam slike sobice ako ste pokrecili. Uzivaj u sopingu i nemoj cijelu platu potrosit 😉
Vokak, a gle buduci da to rade tek kad su vec otvoren, onda je to nekak dolje sve osjetljivije vec i sve te boli. Mene i prst boli kad kopa da vidi jel prolazi. Ta sprava nije velika, vise ko neka cijevcica, ako se dobro sjecam. Al kazem ja od kad sam se otvorila svaki put me boli uzasno, koliko god je doktorica njezna. To pripisujem tome kaj mi ipak gladi dijete po glavi pa valjda zato 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Minjadeckic mi izgleda ko neki zen majstor.meditira i nema nijednu brigu.
A bome i ova mirna curica je narasla.ko da ima par mjeseci vec.
U cemu je problem s tim pregledom plodne vode. Jel boli kad tu spravu stavljaju ili jos nesto dodatno radepa to boli.
E da i to sam vas htjela pitat.nova kolica da li treba oprati sve one dijelove prije koristenja ili cete to tek raditi kad se uprljaju.recimo meni je za madrac zena rekla da ga ne treba prati prije…
Ja sam frik, pa ti ja to sve perem 😁
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji