Joj kako sam ja jedan medolino 💕😍💕😍
Nema veze sto zezam svoju mamicu ona ce meni sve da oprosti jer me voli najvise na svijetu.
😘😘😘😘
Sarita mislim da smo konacno kupili auto 😩
Evo potpisali smo ugovor. Sutra uplata i dovoz. Konacno da ne mislim vise o tome. I da ne gledamo stalno druga auta. Ona ce sigurno traziti neke gume, felge nesto hahhaha ne moze to tako jednostavno.
Ma kad je krecenje to muz sve radi. Ja cu malo one navlake s madraca da skinem i da operem. Brisat ce on svakako. Kupila sam mu sve da zastiti.
Sad ne znam gdje da kupim paravane. Gledala sam jucer u yjsku ali mi nema puno izbora. Lesnina?
NINA ja najvise volim jutro i ujutro bit produktivna. Juto je moj dio dana 💕💕💕 kad dodje Sara onda nece bit.
Zaljubila sam se u onu maramu boba wrap. Iskustva?
Panda skroz je nesto oko auta... Ali super da ste rijesili! Ja sam sad mirna tamo do 9. ili 10. mjeseca, a onda ce potraga za karavanom. Vec sad se nasekiram pri pomisli na to. Osim ako ne uleti u meduvremenu nesto sto nam odgovara. Ovaj sad je doslovno prva pomoc. Necemo na nikakav dalji put dok ne zavrsi sezona, pa nam je i mali dosta.
A kod krecenja si je moj dao truda pa kako je sta zakapao, odmah je brisao. Ja sam kasnije samo pod prebrisala i usisala.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro cure!
Minja divan je taj tvoj frajer i lijepo napreduje.
Panda u radne akcije.
Meni se evo jos jedna tura robe susi. Sve mi je pospremljeno, onako kako to musko pospremi, ja se pravim da ne vidim ako nesto ne valja. 😂😂😂
Sinoc mi M otisao na cugu, a Maks i ja legli u boravak gledat Transformerse i mali mi valjda prvi put u zivotu zaspe u boravku! I ja ga ne mogu odnijet u sobu. 😂😂😂😂 i onda borbe da ga uspijem doslovno odgurati u njegovu sobu. Jos mi vice ajde mama pomozi, vidis da ne mogu 😂😂😂😂
Sarita bome i ti vec posla napravila!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nina moze, moze! 😉
Proudy bas sam neki dan razmisljala kako kombiniras mirovanje i dijete. I definitivno svaka cast na mirovanju! Mislim da bi ja poludila u tren oka. Ok, vjerojatno bi si onda drugacije poslagala stvari u glavi. Sad mi vec postaje teze stajati i kretati se, pa opet nemam mira lezati duze od 10 minuta.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ninamoze, moze! 😉
Proudybas sam neki dan razmisljala kako kombiniras mirovanje i dijete. I definitivno svaka cast na mirovanju! Mislim da bi ja poludila u tren oka. Ok, vjerojatno bi si onda drugacije poslagala stvari u glavi. Sad mi vec postaje teze stajati i kretati se, pa opet nemam mira lezati duze od 10 minuta.
A nije lako, ali decki su mi fakat super! Meni tesko pada svaki put kad idu nekud bez mene, neki dan mi Maks veli: a kaj da ti kazem mama? Ne mozemo te takvu nikud vodit.
Nemaa tu puno izbora, moras se prilagoditi. Ja inace nisam statican tip i bas vec sama sebi na zivce idem. Al kad se sjetim da sam u krevetu vec vise od 23tjedna, jos koji tjedan ne cini se tako strasno vise.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure moje meni danas nista kako treba…jucer puna energije a danas kao g…o 😦
Od jutros me nesto leda boluckaju,neznam jel od ovog vremena,cijeli dan je tmurno i bezveze… od popodne me i kontrakcije jos hvataju,raspolozenje 0 bodova ,mislim da se polako pripremam…e sad jel to ili nije ,nemam pojma😞
Da te utjesim, i sama sam takva. Radim nesto pola sata i moram odmoriti. Noge me uzasno bole i cak su pocele pomalo oticati. Dosad mi jos nijednom nisu otekle. Vruce mi je uzasno, mislim da bi samo u gacama hodala po stanu. Legla sam i mala me toliko mlatila da sam se jedva namjestila, ali me sad od tog polozaja samo bole leda.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja sam danas tako... Bljeh... Bljeh...
Tko nam danas ima dogovoren porod? Ostalo mi da je nedjelja u 8h.
Sutra idem opet u TA, mogu ocekivat mislim da sve. :)
Curke stvarno ne stignem citat nista, ali evo da vam javim da smo dosli doma napokon!! Predivno nam je i uzivamo!! Saljemo puno pusa pa se javim uskoro
Nina ocito je takav dan. A tko zna, mozda i od takvog dana ispadne jos nesto 😉 Jos stigne 😉 Ja sam na 36, a mm je uvjeren da necu jos dugo. S jedne strane bi da bude u pravu jer sam pomalo nestrpljiva, a s druge strane me pocinje hvatati blaga panika da kako cu. Spremna jesam, ali opet me onako pomalo strah.
Student Katuska je trebala danas, ali se Nola pozurila.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
I ja sam. Danas sva nikakva.nista mi se ne da i pocele me boliti stare kostivrijeme ocajno.vajda je takav dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji