Ajme, moj mozak ne moze povezat dvije suvisle informacije. Katastrofa...
Sarita i mi smo spremni, s jedne strane, s druge me takva panika lovi... tjesim se samo da cu izvuci dovoljno snage i mira u trenutku kad porod krene. valjda to tako mora biti :)
Minja maleni je pravi mali medenjak! Presladak!
Katuška, dobro došle kući!
Proudy 23 tjedna mirovanja? Svaka čast! Ja nemam pojma kako bih to izgurala. Isto am živac po temperamentu i zadnji mjesec trudnoće mi je bio mučenje zbog fizičke ograničenosti.
Ova moja buhtlica naočigled buja. Toliko je strpljiva da mi je sve dođe žao. Danas ju je tata prvi put kupao i ona je bila toliko mirna, strpljiva i dobra da je to bila milina. Nadam se da neće biti tako strpljiva u životu, bolje za nju.
Evo fotke nakon kupanja
Jutrooo..kako grozan dan...tmurno i kisa, fuuuj
Nocas sam tako lose spavala, svakih sat vremena sam se budila, nedostaje mi vec sada budenje 2x preko noći (a i za to sam se prije bila zalila).
Jutros me nesto stomak boli, onako lagano, ne znam jesu to mozda te kontrakcije koje svi spominju? Ne znam kako bi opisala tu bol...
Ja jucer isla na 1.pricest, ubila se u hrani i tortama, a mislim da ce tako biti i danas, jer mi moja draga seka svega spakirala da ne moram danas kuhati 😊😊😊
Yra Mila je prava mala bucka 😍😍
Minja Gabi je sve veci i veci, samo nek on mamu gnjavi, gnjavit ce i ona njega 😂😂
Katushka dobrodosle kući, uzivajte. Jel sisa Nola?
Jutro curkeee!
Katushka dobrodosle domekaa😍 sigurno je divan osjecaj staviti porod iza sebe i uzivati sa malom štrucicom.
Minja i Yra, bebachi su prekrasni, bas bas divni💖
Evo mene u cekaoni kod ginica,cekam doznake pa da odem na hzzo otvorit porodiljni!!!!!
I onda jos malo na posao hahahahahaha
Curke nadam se da ste bolje,jucer je stvarno bio koma dan,depresivan i siv:( bude bolje danas!
Puse svima
[/url
Jutrooo
Katuska uzivajte domeka❤❤❤❤kad uhvatis vremena malo nam napisi kako je sve teklo na dan poroda
Zrincy ja taman u petak odnjela u hzzo papire, 16.04 pocinje porodiljni...nestvarno
Minja i yra miseki su divni divni😍😍😍👶👶😍😍😍
Ja u petak imam uzv, bas me zanima koliko je narasla zabica...evo ti za cas 5 i 6.mj i krece zadnja tura proljetnica🎉🎊❤🎊🎉🎊❤😮😮😮😮
Dobro jutro!
Nakon jucerasnjeg odvratnog dana sam tako dobro spavala... Samo sam se jednom probudila u pola 6 da odem na wc. Primjetila sam da me tako usred noci probudi bol s desne strane, u donjem dijelu trbuha. Pogotovo kad lezim na desnom boku i kad se hocu okrenuti je bas grozno.
Sad odraditi tecaj, danas nam je dojenje na rasporedu. A vruce mi je za posizit!
Puse svima! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro curke. Evo samo da vas pozdravimo. Citam vas kad stignem. Nadam se da ste mi sve dobro. Pusa velika od nas. 😘❤
Jutro!bebice su vam divne🙂❤ zanima me dali je koja radila aminoskopiju i koliko to zapravo boli??ja bi trebala danas...
Sortiraj odgovore
Najstariji