Yra predivna je! Imaš pravo, lijepo se zbucala. Predivan profil <3 Slatkiš slatkiš !
I pogled ti je super. I mi smo na selu, malo u brdo, i najljepše nam je koje god doba bilo! Inače bila mi je jučer gđa Đ., i prezahvalna sam i tebi i njoj! Samo uživajte vas četvero! Nadam se da će i mene Bog blagosloviti sa toliko ludila
I tebi i Gumbek svaka pisana na mjestu!
Yra tako bih te zagrlila sad HUUUUUG. Bas je sve tako kako si napisala. Mila je prava buca mala :) slatkica divna <3
Gumbek i tebe također HUUUUUUG.
Hajd Honey i tebe hehehehehe da ne plačeš kako te ne volim.
Danas je moj zadnji radni dan u 2018. Odlučila sam da idemo na ručak nakon posla.Nadam se da neće kiša.
Proudy je u cekaoni! Narucena u 12.3o, ali to ne znaci da se ne ceka! Javim vam se kad sam gotova! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy je u cekaoni! Narucena u 12.3o, ali to ne znaci da se ne ceka! Javim vam se kad sam gotova! 😘
Rekoh da mi nisi prespavalaaaa il datum zeznula kao ja :P
Rekoh da mi nisi prespavalaaaa il datum zeznula kao ja :P
Ma jok, znaju oni da se mene prije podne ne narucuje 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Yra Mila je preslatka a i pogled je super. Jako volim vidjeti te seoske krajeve, uvijek sam voljela ici na selo i htjela zivjeti na selu ali eto, ostala u gradu.
Panda napokon zadnji radni dan. Zvat ce oni tebe jos s posla, tek kad ne budes tamo vidjet ce koliko im falis. Sad se mozes posvetiti uređenju stana i sobice. Tako sam i ja mislila pa evo, jos uvijek sve po kutijama i vrecicama.
Proudy sretno, javi nam novosti :)
Ma jok, znaju oni da se mene prije podne ne narucuje 😂😂😂😂😂
Aaaaahahahahahahaha...
Olaaaa curke <3
Danas ste ni sve dobre volje,bas mi je drago:)
Je, dan je prekrasan, a i Yrina Mila je prekrasna😍
Ja sam jutros bila na okupljanju trudnica i beba u idruzi Vestigium, naravno da sam bila jedina trudnica:)) ali bilo je divno,4 bebe su bile,tako smo se lijepo napricale mame i ja,milina!
Jucer bili na tecaju,bila je babica i super je bila. Pricala je o dojenju i priblemima s dojenjem. Ipak se nadam da ih nece bit:))
Ne zamarajte se otrovnim komentarima. PANDO ja sam tu recenicu cula barem 30 puta. Tolko da se vec i dragi poceo salit s tim. Odvratni budu ti zli jezici. A ne kuze da je problem u njima, da se sve da izhendlat. Samo da je zdravlja.
Cula sam se malo s Mono, nadam se da cemo se vidjet sad koji dan.
Honey buška naša buškasta, bas ti je ljjepa,ko da ju je neko zalijepio na tebe hahahaha.
Idem skuhat na brzinu rucak,danas idemo s tecajem u rodiliste pa javljam dojmove.
Puse svimaaa
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji