Evo i mene :) jucer sam imala pregled, kaze da je sve u redu, bebica ima vec skoro 3kg, kaze doktorica ako nastavi tako da ce bit bas velika beba, sad sam tocno 35tj+2dana, samo mi je rekla da je dosta nisko pa da smanjim stajanje na nogama.. a tako su i meni svi pametovali oko kupnje, da se to sve kupuje na krajj..ma da bas sam sad u stanju obilazit centre svaki dan i nervirat se oko svake sitnice..hvala bogu sta nisam nikoga slusala i sve pripremila..jos su mi ostale zadnje sitnice za moju torbu za rodiliste i to je to..
Olaaaa curke <3
Danas ste ni sve dobre volje,bas mi je drago:)
Je, dan je prekrasan, a i Yrina Mila je prekrasna😍
Ja sam jutros bila na okupljanju trudnica i beba u idruzi Vestigium, naravno da sam bila jedina trudnica:)) ali bilo je divno,4 bebe su bile,tako smo se lijepo napricale mame i ja,milina!
Jucer bili na tecaju,bila je babica i super je bila. Pricala je o dojenju i priblemima s dojenjem. Ipak se nadam da ih nece bit:))
Ne zamarajte se otrovnim komentarima. PANDO ja sam tu recenicu cula barem 30 puta. Tolko da se vec i dragi poceo salit s tim. Odvratni budu ti zli jezici. A ne kuze da je problem u njima, da se sve da izhendlat. Samo da je zdravlja.
Cula sam se malo s Mono, nadam se da cemo se vidjet sad koji dan.
Honey buška naša buškasta, bas ti je ljjepa,ko da ju je neko zalijepio na tebe hahahaha.
Idem skuhat na brzinu rucak,danas idemo s tecajem u rodiliste pa javljam dojmove.
Puse svimaaa
U vestigiumu ti odrzavaju i bebonosece kave, znam da si se ti oko marama i nosiljki raspitivala
Pozdrav cure,
Yra Mila je med med med 😍
Ja danas ipak otisla na 1.ctg sve ok, za 7 dana ponovno, rekla sam da zelim epiduralnu pa sam dobila i uputnice za vadanje krvi i razgovor s anesteziologom,to cu u ponedjeljak rijesiti...
Panda napokon prestajes radit, ja od 1.2.ne radim i bas mi je super da sam se tako brzo naviknula na nerad 😂
Ja nemam bas tako ruznih komentara da mi zivot prestaje i sl. Svi moji i muževi su presretni i jedva cekaju, a i prijatelji su mi sretni i jedva čekaju da rodim. Svi su svjesni da ti se život malo promjeni, ali ne prestaje..
Olaaaa curke &lt;3
Ja sam jutros bila na okupljanju trudnica i beba u idruzi Vestigium, naravno da sam bila jedina trudnica:)) ali bilo je divno,4 bebe su bile,tako smo se lijepo napricale mame i ja,milina!
Jucer bili na tecaju,bila je babica i super je bila. Pricala je o dojenju i priblemima s dojenjem. Ipak se nadam da ih nece bit:))
Ne zamarajte se otrovnim komentarima. PANDO ja sam tu recenicu cula barem 30 puta. Tolko da se vec i dragi poceo salit s tim. Odvratni budu ti zli jezici. A ne kuze da je problem u njima, da se sve da izhendlat. Samo da je zdravlja.
Honey buška naša buškasta, bas ti je ljjepa,ko da ju je neko zalijepio na tebe hahahaha.
Idem skuhat na brzinu rucak,danas idemo s tecajem u rodiliste pa javljam dojmove.
Puse svimaaa
U vestigiumu ti odrzavaju i bebonosece kave, znam da si se ti oko marama i nosiljki raspitivala
Je,znam, hvala Gumbek! Al su mi malo prezaludjeni s tim maramama:)) ja sam htjela 1 nosiljku i bok. A vecina ih ima po par marama,slingova,nosiljki... to mi je malo previse:)
Al blizu mi je Vestigium i ovakva druzenja obozavam,nadam se d bum i bebonosece kave kad dodje bebo:)
[/url
Olaaaa curke &amp;lt;3
Puse svimaaa
Je,znam, hvala Gumbek! Al su mi malo prezaludjeni s tim maramama:)) ja sam htjela 1 nosiljku i bok. A vecina ih ima po par marama,slingova,nosiljki… to mi je malo previse:)
Al blizu mi je Vestigium i ovakva druzenja obozavam,nadam se d bum i bebonosece kave kad dodje bebo:)
Haha a valjda se kod nekih razvije ovisnost, al super su za savjete i pomoc pri montiranju.
Jeeeej Sema i J1309 super da sve ide kako treba prema kraju 🤗
Panda uzivaj na rucku. I hvala, vec me srce zabolilo dok nisam procitala predzadnju recenicu haha 😉
Proudy cekam dobre vijesti 🙏😘
Zrinchy hahaha, to je i muz rekao, ko da mi ga je netko zalijepio. Kako je Mono? Kako mala Orion? Ja zadnje znam za onu sepsu i to je to, nije se tu vise javljala.
1. Elvira - 09.02. 💓Hana (41cm, 1999g), Bračak
2. Mono - 21.02. 💓Orion (44cm, 1800g), Petrova
3. Leica2603 - 06.03. 💓Lena (47cm, 2520g), Sv.Duh
4. Palčica - 12.03. - 💓Katarina (53cm, 3700g), Split
5. EveM - 23.03. - 💓Maša (48cm, 2980g), Sv.Duh
6. Amarenna - 27.03. - 💓Lea (47cm, 2970g), Petrova
7. Ikyri - 27.03. 💙 (54cm, 4450g)
8. Minja03 - 29.03. - 💙Gabriel, Sisak
9. Nina11 - 29.03 - cura
10. Ivana1603 - 31.03. - 💓Rita (50cm, 3280g), Zadar
11. Yra - 05.04. - 💓Mila, (51cm, 3990g), Sv.Duh
12. Frajla - 07.04. - 💙Oliver, (50cm, 3500g), Sv.Duh
13. Takutaka1 - 09.04. - 💙Roko, (51cm, 3070g), Split
14. Katuška99 - 11.04. - 💓Nola (45cm, 2500g), Vinogradska
15. Ita87 - 10.04. - cura Rina, Rijeka
16. Ina30 - 14.04. - cura Natali, Petrova
17. Gumbek - 15.04. - iznenađenje🎁, Merkur
18. Student24 - 17.04. - dečko ime tajna, Varaždin
19. Tinaaa12 - 24.04. - cura Mia, negdje u Njem.🤔
20. Marchy12 - 26.04. - decko Oliver, Merkur
21. Clia - 26.04. - cura
22. Kikaa1245678 - 29.04. - cura Asia, Lkh Feldbach
23. Sema - 02.05. - dečko Filip
24. NINA - 03.05. - cura Elena, OB Slavonski Brod
25. LilyVanily - 07.05. - cura
26. Sarita_00 - 12.05. - cura Lara, Pula
27. Roo - 16.05. - cura
28. Male Blizančice - cure 👩👩, Vinogradska
29. Pikica3 - 30.05. - cura Vida, Merkur/Petrova ako ne stigne VG
30. Zrinchy - 30.05 - dečko Hahar, Vinogradska
31. Proudmomy - 31.05. - dečko Aleksandar, Petrova
32. Panda - 02.06. - cura Sara
33. Baby2005 - 02.06. - dečko Petar, Vinogradska
34. Litta - 03.06. - cura jos bezimena, Rijeka
35. Kathryn - 04.06. - dečko
36. IvaB3 - 07.06. - cura
37. Honey - 08.06. - cura Nicole, Vinogradska
38. Mancy - 08.06 - ?
39. Dare12 - 12.06. - dečko
40. Grazia - 14.06. - dečko
41. Mladamamica1911 - 21.6. - dečko
Olaaaa curke &amp;amp;lt;3
Puse svimaaa
Je,znam, hvala Gumbek! Al su mi malo prezaludjeni s tim maramama:)) ja sam htjela 1 nosiljku i bok. A vecina ih ima po par marama,slingova,nosiljki… to mi je malo previse:)
Haha a valjda se kod nekih razvije ovisnost, al super su za savjete i pomoc pri montiranju.
Apsolutno! U meni je problem,jednostavno sam lijena i jednostavna, samo mi daj nekaj da zakopcam i bok:)) a znam da treba pazit da se beba pravilno razvija bla bla bla:) zasad sam si nasla nest sa mi odgovara- Ruckelli nosiljka, moze otkad su full mali do neznam kolko kila. Ja sam antitalent za vezanja:))
[/url
Jeeeej Sema i J1309 super da sve ide kako treba prema kraju 🤗
Panda uzivaj na rucku. I hvala, vec me srce zabolilo dok nisam procitala predzadnju recenicu haha 😉
Proudy cekam dobre vijesti 🙏😘
Zrinchy hahaha, to je i muz rekao, ko da mi ga je netko zalijepio. Kako je Mono? Kako mala Orion? Ja zadnje znam za onu sepsu i to je to, nije se tu vise javljala.
Pa sad su hB doma, ali bilo je jos problema nakon te sepse:( cekam da se ulovimo i nadjemo, al znam da je stavila sliku na fejs di gura kolica i sece peseka ispred poste u mojon zgradi pa sam joj rekla da se obavezno javi kad se jos malo oporave <3
[/url
Olaaaa curke &amp;amp;amp;lt;3
Puse svimaaa
Apsolutno! U meni je problem,jednostavno sam lijena i jednostavna, samo mi daj nekaj da zakopcam i bok:)) a znam da treba pazit da se beba pravilno razvija bla bla bla:) zasad sam si nasla nest sa mi odgovara- Ruckelli nosiljka, moze otkad su full mali do neznam kolko kila. Ja sam antitalent za vezanja:))
Ruckelli je super, ide do dosta kilak toliko sigurno ne mislim vise nositi.
Meni je marama super za godinu dana, godinu ipo, dok ne prohodaju i malo se ucvrste, a poslje mi je malo too much, eventualno za neke ekstra situacije.
Al ne mislim nosit do 3 godine.
Kao i dojenje, super, najbolja stvar na svijetu, al ono necemo do skole dojit.
Sortiraj odgovore
Najstariji