Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    11. Travanj 2018. 11:57

Zrinchy

EveM

Hej cure.. evo da vam se javim malo… mi smo dobro. Lagano dobivamo na kilazi. Jos uvijek imamo žuticu ali je bolje. Trenutno je najveci problem dojenje. Po cijeli dan je na siki..tako da nista drugo niti ne radimo. Ali dobro, bitno da ima napreka.
    Bebaci su preslatki. Bas je uzivancija pratiti ih iz dana u dan… evo dugujem vam slikicu moje bebe..pa zato evo jedna pusa😘

pa kako je tako sladaaaaaakDivan je!!!!! :*
    Sarita baš smo o tome jučer na tečaju pričali, rekli su nam da bolje da ne "tjeramo" muške n aporod jer može bit fakat problematično ako se osoblje mora više brinuti za muža nego za rodilju :))) Tak da najbolje procijenite sami i kaj god se odluči je ok. Moj je reko da ide na porod, ali ne zbog "čudesnog čina rođenja" nego da mi bude podrška i da brine za mene jer pretpostavlja da ću se napatiti pa da malo podojelimo patnju:)))

da se opravdam, ja se bebačima obraćam sa bebolino:)))

[/url

11. Travanj 2018. 12:01

Zrinchy

Zrinchy

EveM

Hej cure.. evo da vam se javim malo… mi smo dobro. Lagano dobivamo na kilazi. Jos uvijek imamo žuticu ali je bolje. Trenutno je najveci problem dojenje. Po cijeli dan je na siki..tako da nista drugo niti ne radimo. Ali dobro, bitno da ima napreka.
    Bebaci su preslatki. Bas je uzivancija pratiti ih iz dana u dan… evo dugujem vam slikicu moje bebe..pa zato evo jedna pusa😘

pa kako je tako sladaaaaaakDivan je!!!!! :*
    Sarita baš smo o tome jučer na tečaju pričali, rekli su nam da bolje da ne "tjeramo" muške n aporod jer može bit fakat problematično ako se osoblje mora više brinuti za muža nego za rodilju :))) Tak da najbolje procijenite sami i kaj god se odluči je ok. Moj je reko da ide na porod, ali ne zbog "čudesnog čina rođenja" nego da mi bude podrška i da brine za mene jer pretpostavlja da ću se napatiti pa da malo podojelimo patnju:)))

da se opravdam, ja se bebačima obraćam sa bebolino:)))

Hahahahaha 🤣🤣🤣🤣
    Kod mene je tipfeler bio,  zivota mi! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    11. Travanj 2018. 12:27

Baš mi je drago Eve da si se javila i još podjelila tu divnu slikicu :D i super da je na siki, proći će i to, samo nek raste :)
    Ok ništa od mog izlaza u 13, ipak ću u 14. Koza
    Ita na petak 13.divnooooooooo hahahaha
    A cice nisu nešto wao narasle nego se sad nazire da sam ženskog spola hahahhaa
    Eto ja nikad u životu nisam jela ni čokolino linolino rižolino nit pila kako :( nit volim palačinke-nenormalna hahahaa
    Proudy nadam se da će proći čimprije, i znam da imaš sad nekad pregled, datum ne znam... oprosti, možda 13?
    Yra :* kako je doma?
    Litta terminuso, i mi kad smo isli na teceaj je rodila jedna zena i culi smo i nju a i bebin plac :D

11. Travanj 2018. 12:31

panda102

Baš mi je drago Eve da si se javila i još podjelila tu divnu slikicu :D i super da je na siki, proći će i to, samo nek raste :)
    Ok ništa od mog izlaza u 13, ipak ću u 14. Koza
    Ita na petak 13.divnooooooooo hahahaha
    A cice nisu nešto wao narasle nego se sad nazire da sam ženskog spola hahahhaa
    Eto ja nikad u životu nisam jela ni čokolino linolino rižolino nit pila kako :( nit volim palačinke-nenormalna hahahaa
    Proudy nadam se da će proći čimprije, i znam da imaš sad nekad pregled, datum ne znam… oprosti, možda 13?
    Yra :* kako je doma?
    Litta terminuso, i mi kad smo isli na teceaj je rodila jedna zena i culi smo i nju a i bebin plac :D

Hahahahah Panda i datumi,  je petak 13. 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    11. Travanj 2018. 12:35

Šta se smiješ, doći ćeš ti u moje godineeeee pa ćeš vidjeti kako je to zaboravljati :P hahahhahaha

11. Travanj 2018. 12:40

panda102

Šta se smiješ, doći ćeš ti u moje godineeeee pa ćeš vidjeti kako je to zaboravljati :P hahahhahaha

Ja u tvoje sreco moja,  nikad vise necu 😂😂😂😂,  al me strah sta ce bit kad ti u moje dodjes 🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    11. Travanj 2018. 12:44

ProudMomy

panda102

Ja u tvoje sreco moja, nikad vise necu 😂😂😂😂, al me strah sta ce bit kad ti u moje dodjes 🤣🤣🤣

Pišam ahhahahahahha

11. Travanj 2018. 12:47

panda102

ProudMomy

panda102

Ja u tvoje sreco moja, nikad vise necu 😂😂😂😂, al me strah sta ce bit kad ti u moje dodjes 🤣🤣🤣

Pišam ahhahahahahha

Nemoj da se puno smijem dobit cu kontrakcije 😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    11. Travanj 2018. 12:49

ProudMomy

panda102

ProudMomy

panda102

Pišam ahhahahahahha

Nemoj da se puno smijem dobit cu kontrakcije 😂😂

Ja ću upišana na pregled ahhahahaahhahah
    Nadam se da me nije bezze brijao, nek kopa dole!!! Nije me pogledala od 21.t.

• LilyVanily
    11. Travanj 2018. 12:54

Eve preslatka je!!! 😍😍😍😍 
    Zrinchy zašto ih je toliko odustalo od epiduralne?
    Panda i Honey odlično izgledate! 👌
    Yra hvala na savjetima. 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI