Joj nemam pojma, nisam još spremna za detalje. Odgađam, previše je to svega za mene za danas :(
Joj evo ja bi te zagrlila da si mi tu. Ajde stigneš sve još, taman da kreneš tek za dva tjedna mislit o tome, a i jebeš to sve, bitno da ste vas dvije dobro! Samo smireno i polako, diši
Honey bio je mir sa zgaravicom zadnjih 2-3 tjedna sigurno. Bez obzira sta pojela, sve je bilo ok. Sinoc me malo uhvatilo, ali se sredilo samo od sebe. Zato je danas koma. Doslovno mislim da cu rigat vatru 😂 Ali jos malo cu izdrzati.
Sad me samo zanima hoce li biti istine u onim pricama da ako trudnica ima zgaravicu ce dijete imati puno kose 😂 Bapske price, ali bas me zanima. Ili kazu da ce biti crvenokoso. E pa ja imam i gomilu kose i crvena sam, a mama je od prvog do zadnjeg dana muku mucila sa zgaravicom. Ali sam do 1. rodendana bila skoro celava...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
To kose šta ima će ovako i onako otpast, nakon nekog vremena nakon rođenja, tako da nebitno hahaha
Po tim bapskim sam ja trebala nosit dečka 100%, hahaha, više ni jedna nije pustila ni zraka a kamo li izustila riječ kad sam pokazala sliku od moje male pizdice haha Al njima je to najslađe, kad bi ti htjela curu, a one baš neće da ti dobiješ što bi željela hahaha Tako moja svekrva, rekla je da nema šanse da nosim curu, da u njih u obitelji samo dečki, reko šansa je 50% - 50% hahaha, svašta. I meni je tako, nekad mogu pojest šta poželim i kad poželim pa ništa mi ne bude, a nekad me ubijeeeee. Više mi se ne igra lutrija sa žgaravicom, pa sad ipak pripazim.
To kose šta ima će ovako i onako otpast, nakon nekog vremena nakon rođenja, tako da nebitno hahaha
Po tim bapskim sam ja trebala nosit dečka 100%, hahaha, više ni jedna nije pustila ni zraka a kamo li izustila riječkad sam pokazala sliku od moje male pizdice haha Al njima je to najslađe, kad bi ti htjela curu, a one baš neće da ti dobiješ što bi željela hahaha Tako moja svekrva, rekla je da nema šanse da nosim curu, da u njih u obitelji samo dečki, reko šansa je 50% - 50% hahaha, svašta. I meni je tako, nekad mogupojest šta poželim i kad poželim pa ništa mi ne bude, a nekad me ubijeeeee.Više mise ne igra lutrija sa žgaravicom, pa sad ipak pripazim.
Ajd moji se nisu bavili time jel cura ili decko. Iako sam ocekivala razocaranje sa svekrove strane sto je prvo unuce pa zensko. Odmah su prihvatili da je cura i gotovo. Moji nisu htjeli sasvim prihvatiti da je cura dok gin nije rekla da je 100% cura. Valda jer su doktori njima i za mene i za brata do poroda tvrdili da smo suprotni spol 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
https://www.mipka.si/izdelek/zaspane-oci-sleepy-eyes-nalepke/
Ako mi je zid tamno sive boje koje da uzmem ove naljepnice boje, bijele???
Roza?
Cure moje, vani je tsko divan dan!
Bili smo u šetnji! Mila je vec bila s tatom, bracom i sekom, a danas jsam ja isla s muzdm.
Strgana sam! Hodala sam per stotina metara i skršila se!
Sve cvate, buja...toliko boja!
Sve je prespavala i sad spava u košari na kutnoj pored mene.
Mislim da se baš zbucala...poslat cu vam k9ju fotku.
Mislim da joj smeta kravlje mlijeko koje volim piti. Od danas sam ga izbacila pa cemo vidjeti.
Prekjucer sam pojela jednu jagodu, jucer 5 komada...nema reakcije! Juuuupiiii!
I na papriku ne reagira!
Raskokodakale ste se jutros, a vidim da vas muce glupi komentari.
Ma ljudi su zli i tocka, kad
si sretan pokušavaju ti zagorcat barem malo, a kad si nesretan opet ti jos malo jada pokusavaju nametnut. Cure mojem nedajte se obeshrabrit. Nikada i od nikoga.
Majcinstvo je teskoj, al je predivno i nema toga sto ce vam usrat dan a da vam vasa beba s jednim osmjehom nece moc popravit.
Dojile ili ne, putovale ili ne, prolazili grceve ili ne, bile neispavane ili ne, vasa beba ce vas drzat u jednoj pozitivi koju je nemoguce opisat. Stvarno je istina ono sto kazu ljudi da ne znas sto znaci voljeti dok ne upoznas svoje dijete, zajebite svekrve i njihovo lajanje i glupe zene i susjede, i kakti prijatelje. Uzivajte sa svojim bebama i muzevimam,
Samo se smjeskajte cim vise, nek se ti zlocesti pojedu od ljubomore.
Raskokodakale ste se jutros, a vidim da vas muce glupi komentari.
Ma ljudi su zli i tocka, kad
si sretan pokušavaju ti zagorcat barem malo, a kad si nesretan opet ti jos malo jada pokusavaju nametnut. Cure mojem nedajte se obeshrabrit. Nikada i od nikoga.
Majcinstvo je teskoj, al je predivno i nema toga sto ce vam usrat dan a da vam vasa beba s jednim osmjehom nece moc popravit.
Dojile ili ne, putovale ili ne, prolazili grceve ili ne, bile neispavane ili ne, vasa beba ce vas drzat u jednoj pozitivi koju je nemoguce opisat. Stvarno je istina ono sto kazu ljudi da ne znas sto znaci voljeti dok ne upoznas svoje dijete, zajebite svekrve i njihovo lajanje i glupe zene i susjede, i kakti prijatelje. Uzivajte sa svojim bebama i muzevimam,
Samo se smjeskajte cim vise, nek se ti zlocesti pojedu od ljubomore.
Čam možda nisu zločesti, nego jalni na tuđu sreću.
Meni je jednom bivši svekar rekao da se požurim krstiti dijete jer šho će biti ako dijete umre...
Nisam se naljutila jer se ne ljutim niti na svog psa kad digne nogu i zapiša nečiju ogradu...on ne može bolje.
I zato te Gumbek potpisujem, nema se smisla sekirati.
Po tome sam, cure moje, ja hodajući mrtvac, zombi. Imam ih četvero, očito nisam normalna!
Baš me briga kaj ljudi pričaju!
Za dobrim se konjem uvijek praši!
Sortiraj odgovore
Najstariji