Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    13. Travanj 2018. 15:40

Cure jeste kupovale ili koristile onu nepropusnu plahtu za madrac? Ne znam da li mi ti treba, negdje citam da je dobro, negdje da nije pa ne znam ni sama.

13. Travanj 2018. 15:56

Litta

Cure jeste kupovale ili koristile onu nepropusnu plahtu za madrac? Ne znam da li mi ti treba, negdje citam da je dobro, negdje da nije pa ne znam ni sama.

Bila je bas o tome jednom diskusija. Ja samsdobila informaciju da bolje ne za pocetak, kao prevencija SIDSa, ako se bojim fleka na madracu da radje pod bebinu plahtu stavim nesto prozracno, tipa veliki rucnik.
    A Mono nasa je naisla negdje na informaciju da je bolje staviti iz razloga nekih isparavanja iz madraca.
    Tako da je i tu podjeljeno misljenje

• ita87
    13. Travanj 2018. 16:00

Honey evo info sa fejsa, broj 9 nina je rodila 9.4. Franka, 51cm, 3550gr
    Curka je dosta kasnila, pa valjda nece i ova moja tako 😁

• ita87
    13. Travanj 2018. 16:03

Litta ja sam kupila tu nepromocivu podlogu, imam dvije. Bas je za puno stvari podjeljeno misljenje pa na kraju krajeva same odlucujemo hocemo li ili necemo nesto napraviti. 

• Ina30
    13. Travanj 2018. 16:09

Sutra termin, jučer bila na pregledu,pitam ja dr.dal da se skinem, a on meni vidi ti nju ona bi se svlačila. Cure ja sam umrla od smijeha, uglavnom samo mi ctg napravio i uzv i da se javim sutra u rađaonu na ctg. Sad će me vozat svaki drugi dan po pregledima. Ja bi da me pogledaju da znam kakvo je stanje dole. 
    Pozz svima,čitam vas al ne stignem iskomentirat sve. 

• sema
    13. Travanj 2018. 16:26

Litta ja planiram kupiti tu podlogu, gdje si tu uzimala? Moja sestra ju je koristila za cetvero djece tako da cu je i ja 😊

yra
    13. Travanj 2018. 16:28

Jbg...napisala post i nestao...
    Nepromočiva plahtica...koristila sam je samo jednom u životu kad je najstariji imao 2g i Rota virus.
    Honey, 
    Cure, hvala u Milino ime.
    Ona je jedna jako strpljiva beba. Voli kad je ljubim pod vratom, ostavi glavicu u tom položaju očekujući još pusa. Počela je doživljavati braću i seku, fokusira ih i netremice promatra. Kad je nakon dojenja podrigujem, glavicu nadiže od mog ramena kao mala kornjačica.
    Osipala se po trbuhu. Ili je kravlje mlijeko ili jagoda. KM sam od danas izbacila. Vidjet ćemo.
    Nosiljke: imamo sling i mei tai. Ruckeli ćemo vjerojatno iz Eko butika. Voljela bih imati elastičnu maramu. Ima ih u mulleru po 275kn, no nisu neke boje.
    Neke mame malo pretjeraju po pitanju nosiljki, ali to je stvarno benigno. , ovisno o njenoj dobi i tipu nošenja.
    Moj muž će je uglavnom nositi...njemu se sviđa Ruckeli.

13. Travanj 2018. 16:31

Evo me curke,  samo sat i 40 cekanja u TA. 😂😂
    Prvi tlak 150/100 😲😲😲 veli sestra dajte se opustite malo 😂😂😂 
    Pa mi je drugi put mjerila i bio vislji ali ok,  moh standarni na pregledu 130/90 pa mije samo taj upisala 😁
    Stanje ne promjenjeno,  jeeeeeej,  znaci cerviks skracen,  smeksan,  prohodna za prst do ovoja i glavice. I dalje strogo mirovanje,  terapija ista 😉
    Uzv 24.04. A sljedeca kontrola opet za 2tj,  27.04.
    Pozdravljamo vas nas dvoje iz svog kreveta 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    13. Travanj 2018. 16:33

Zrinchy

Gumbek

U vestigiumu ti odrzavaju i bebonosece kave, znam da si se ti oko marama i nosiljki raspitivala

Je,znam, hvala Gumbek! Al su mi malo prezaludjeni s tim maramama:)) ja sam htjela 1 nosiljku i bok. A vecina ih ima po par marama,slingova,nosiljki… to mi je malo previse:)
    Al blizu mi je Vestigium i ovakva druzenja obozavam,nadam se d bum i bebonosece kave kad dodje bebo:)

Pazi, pazi, to ti je stvarno zarazno!
    Ja bi ih imala 20...da mogu. Za svaki dan u tjednu po jednu, za sunčane dane, kišne dane, tople, hladne, da mi pašu uz traperice, kratku suknju, dugu suknju...

panda102
    13. Travanj 2018. 16:47

Vidi ti nase Proudy kako ona uziva. Cuvaj se draga. Lezi i miruj. 
    Evo i ja sam legla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.