Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    13. Travanj 2018. 07:59

ita87

panda102

Niko nije rekao ej Meri vi ćete to lahko, nemoj se brinuti…. :( samo negativa

Ovo nije ni meni nitko rekao, a cak nam je i nadimak isti 😉
    Sta nas briga 😂 budemo im dokazali!

Ima da se slikam svaki dan negdje hehehehe nebitno što ću lutku staviti u kolica ahhahahahaha
    Tamo Sarči razguljuje plače hahahahhaha
    Pa što nije rekla joj dolazi ljeto, vi fino skupa vas troje na terene okolo je staza za šetanje, on igra tenis, vas dvije šetate. Sjednete na neku klupicu podojiš, ona zaspi (bajka) 
    ma jok umireš 2.6. i to je to 

• ita87
    13. Travanj 2018. 08:07

Hahaha pa da, tako cemo 😁 odglumit ako treba hahahah
    Ajde ti bar imas jos vremena, evo ja umirem za koji dan 😂😂😂

Sarita_00
    13. Travanj 2018. 08:12

Dobro jutro! 
    Ljudi ocito nisu bas raspolozeni za uzivanje u tudoj sreci. To ako je njima zivot prestao s djecom, ne znaci da ce svima. Sve je kako si covjek poslozi u glavi i kako nauci dijete. 
    Eto da se pohvalim, napokon sam dobila auto! Sad mogu i rodit 😂😂 Nije bogznasta, ali za po gradu je idealan. Doslovno sam kao malo dijete od sinoc. U pola 11 smo se isli voziti da ga isprobam. 
    Uzivajte u danu i nedajte da vas sekiraju! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    13. Travanj 2018. 08:12

Mmm Sarci ovo mnogo voliiii 🤩🤩🤩
    Skace ko ludaaaaa

Honey
    13. Travanj 2018. 08:32

Panda dobro su te naljutili kad jedeš voćni jogurt hahahaha Joj, ma užas, ja to sve ignoriram. Bit će drugačije sigurno, nećemo više moći biti tako sebični, al da smo htjeli ostati sebični nebi napravili ovo dijete. Ma ljudi su glupi. Nama se svi zgražaju što smo već uplatili ljetovanje, a tako su nam se zgražali i kad smo kupili krevetić u 11mj., pa kolica, pa sjedalicu. Ono, svi misle o nekoj negativi, da će se nešto loše desit bla bla. Al to su takvi ljudi, ja sam uvijek pozitiva, a i vi ste koliko sam mogla do sad shvatit upoznavši vas ovako, i onda ti to smeta tim ljudima koji su u svom jadu, oni bi radije da smo mi s njima u njihovom jadu umjesto da oni dođu u našu pozitivu. I to nikad neću razumijeti. I da, stavit ćemo ako treba smiješak na lice, namontirat sliku ko modni mačak, i prkosit iz inata  

Honey
    13. Travanj 2018. 08:38

E Sarita čestitam na autu, napokon! Znači ti ćeš nam se vozikat cijeli dan danas Nek vam bude sretno u njemu!
    Ita, žao mi je što odlaziš tako mlada hahahaha bože sačuvaj. Možda bi trebala mislit na svekrvu, možda to potencira trudove hahahaha Mislim da se oko štete ne moraš brinuti, rade ju i male bebe i velike. Evo Katuška je rekla da su ju dosta morali capnuti, a njena mala je stvarno mišica sitna, joj baš je slatka.

panda102
    13. Travanj 2018. 08:38

Honey

Panda dobro su te naljutili kad jedeš voćni jogurt hahahaha Joj, ma užas, ja to sve ignoriram. Bit će drugačije sigurno, nećemo više moći biti tako sebični, al da smo htjeli ostati sebični nebi napravili ovo dijete. Ma ljudi su glupi. Nama se svi zgražaju što smo već uplatili ljetovanje, a tako su nam se zgražali i kad smo kupili krevetić u 11mj., pa kolica, pa sjedalicu. Ono, svi misle o nekoj negativi, da će se nešto loše desit bla bla. Al to su takvi ljudi, ja sam uvijek pozitiva, a i vi ste koliko sam mogla do sad shvatit upoznavši vas ovako, i onda ti to smeta tim ljudima koji su u svom jadu, oni bi radije da smo mi s njima u njihovom jadu umjesto da oni dođu u našu pozitivu. I to nikad neću razumijeti. I da, stavit ćemo ako treba smiješak na lice, namontirat sliku ko modni mačak, i prkosit iz inata

Pa to je taj grčki jogurt jedini koji jedem heheheheh :)
    Baš tako Honey, kao što kupujete prije rođenja šta će te s tim stvarima, ako dijete umre. Bože me sačuvaj :)
    Inače ne kukam nikome osim mužu a i on meni, i to ostaje kod nas i ćao ( i vama naravno). Ne volim da drugi znaju za našu slabu volju i loše dane. Što imamo ostane kod nas i ćao. Pa i ja ignorišem ali stvarno nisam čula nijednu lijepu želju. Još kad sam rekla da mislimo ići na more, barem za vikend u septembru, ne moramo se ni kupati eto da malo udahne zraka pred zimu. Jao kao vještica najgora sam bila hahahahah šta ćeeeeeeeeeš ti ići. ne odlučuješ ti, nećeš imati snage nizašta :D super

panda102
    13. Travanj 2018. 08:40

Sarita uživaj, ja od pon nemam auta :( Vjerovatno ću voziti muža na mjesto gdje se sastaju da imam auto ako mi zatreba. Ništa strašno. Ti uživaj, predaj skuter sad hahaha ili daj Iti možda bi ona mogla ići na skuteru rodit hahahahaha
    I ja sam razmišljala o Katuški, bebica je bila manja a nju su opet rezali, nema pravila, biće kako bude :D samo da je ugledam živu i zdravu abd :)

• Enna010
    13. Travanj 2018. 08:46

Pozdrav cure ako može neko da mi napiše meni se tek utvrdila trudnoca tako da ne pripadam u proljetne ali treba mi iskustvo :) sada trebam trebam uraditi na nalazu mi pise KKS ŠUK i urin je li se to odnosi na ono prvo ujutru i urin i krv da se nista ne jede?

Honey
    13. Travanj 2018. 08:47

Tako je, samo da budu žive i zdrave naše bebice! A mi ćemo zarast i zacijelit, trebat će vremena dosta ali i to će proći!
    Ma tako i mi, ne kukamo nikome, al najviše zbog toga jer kad i hoćeš podijelit neku brigu ili problem, nemaju ti šta reći utješno nego te još samo kritiziraju i ništa pozitivno. Zato mi puno znači ova klokanica ovdje, jer nekad ni s mužem ne mogu, nanervira me hahaha Trudnica  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.