Pozdrav cure ako može neko da mi napiše meni se tek utvrdila trudnoca tako da ne pripadam u proljetne ali treba mi iskustvo :) sada trebam trebam uraditi na nalazu mi pise KKS ŠUK i urin je li se to odnosi na ono prvo ujutru i urin i krv da se nista ne jede?
Pozdrav Enna! Da, dođeš u laboratorij natašte, izvade ti krv i daš mokraću. Nemoj ni kavu popit, samo vodu. I nemoj kasno jest navečer, posebno ne slatko jer će ti vjerojatno i šećer gledati, pa da te nebi slali na ogtt bezveze prije vremena.
https://www.mipka.si/izdelek/zaspane-oci-sleepy-eyes-nalepke/
Ako mi je zid tamno sive boje koje da uzmem ove naljepnice boje, bijele???
Eto moj beban bio puno veci od katuskine princeze, a nisu me rezali, nego sam puknula, navodno ne puno. Ja to ništ ne osjetim. Muce me hemići dosta 😏, da njih nema ja bi vec sad bila ko nova
https://www.mipka.si/izdelek/zaspane-oci-sleepy-eyes-nalepke/
Ako mi je zid tamno sive boje koje da uzmem ove naljepnice boje, bijele???
Ja bi žute, ili boje mente, ili roze. Koje boje misliš koristiti za detalje?
Eto moj beban bio puno veci od katuskine princeze, a nisu me rezali, nego sam puknula, navodno ne puno. Ja to ništ ne osjetim. Muce me hemići dosta 😏, da njih nema ja bi vec sad bila ko nova
Da, baš sam htjela napisati i to, al nisam bila sigurna jel se radi o tebi. Ma mislim da to nema toliko veze sa bebom koliko sa nama i koliko nam je elastično tkivo. Kako je mužić? jel bolje?
Da, baš sam htjela napisati i to, al nisam bila sigurna jel se radi o tebi. Ma mislim da to nema toliko veze sa bebom koliko sa nama i koliko nam je elastično tkivo. Kako je mužić? jel bolje?
Bolje je muzic, ide na terapiju u bolnicu, pa mu u venu krknu antibiotik. I taman sad kad se poceo bolje osjecati i izgledati dobije herpes na usni, pa je opet u banani malo... al dobro, nosit ce maskicu i sta sad da radimo, ima i gorih stvari od toga
Kad ste spomenule ljetovanje... Bas na tecaju su neke mame pitale do kada se smiju kupati u moru i koliko nakon poroda. Patronazna rekla da moze do kraja, dok god se osjecamo ok, ali ne dugo i ne se previse naprezati i obavezno se presvuci u suhi kupaci. A sto se tice bebinog odlaska na more, kao moze tamo krajem 8. mjeseca, ali samo u hlad. S tim da je vecina termina tamo iza 15.6., pa sve do skoro kraja 7.mjeseca. Tako da samo dajte! Bebi je svejedno gdje spava i jede 😉
Kad vidim oko cega su vas napadali, moji su onda dobri. Nitko nije imao izjave sta kupujemo tako rano. Krevetic i kolica su bili kupljeni oko nove godine. Ok, jedino je svekrva skroz pricala o zeni sto je taman nekako tad u 7. mjesecu trudnoce rodila mrtvorodence. Cula sam pricu milijun puta i da ju je prepricala jos jednom bi joj rekla da sam ju vec zapamtila od rijeci do rijeci. Cudim se da nije jucer zvala da mi napomene da je jos mjesec dana do termina.
Panda skuteru sam se priblizila na pola metra i to je bilo to 😂 Sve blize nije dolazilo u obzir. A ti ces barem imati auto, makar vozila muza okolo... Ja sam njega slala u trgovinu ili me prijateljica vozila jednom tjedno u nabavku.
Pojela sam pecivo i takva zgaravica me uhvatila da mi se i povraca 😔
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Joj nemam pojma, nisam još spremna za detalje. Odgađam, previše je to svega za mene za danas :(
Frajla ma super, hB da je njemu bolje! Žao mi kaj ga je sad herpes, al proći će i to. I ja sam herpes čovjek, zavidim mužu kojem se nikad nije aktivirao virus. Meni čim malo veći stres, ili temperatura, pad imuniteta, odmah mi iskoči. Kad sam ostala trudna odmah mi je izašao.
Sarita zato smo mi rezervirali u 9mj., sve mame su rekle da su i pedijatri rekli da dapače, morski zrak će bebi goditi, a mi ćemo biti 3mj od poroda, tako da se nadam da ću se ja malo i okupati. Skroz te razumijem kako ti je sada, ja sam izbacila sendviče i peciva za doručak, jer mi se umire nakon njih užas jedan. A baš mi se to jede u zadnje vrijeme, al ne isplati se muke poslije. Na kraju nisam kupila onaj reflustat jer mi je ginekolog kao rekao da bolje ako mogu bez njega. Jedem zadnje do 7 i ne trpam želudac previše. Zasad je dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji