Littaja planiram kupiti tu podlogu, gdje si tu uzimala? Moja sestra ju je koristila za cetvero djece tako da cu je i ja 😊
Nisam jos kupila. Sutra idem u shopping pa su zanimala iskustva. Vidjela sam da ih ima po baby ducanima.
Ode poooost.
Bili na rucku. Prelijepo vrijeme. Bas uzivancija. Muka mi naravno sad. Joj ubi me ova muka vise. Gospodjica stucaaaa. I ja bih tu maramu. Vidjela sam onu wrap ili tako nesto. Samo ja sam smotana. Meni bi dijete ispalo a jos me i ledja bole. Mozda muzu nesto sa kupimo kad dodje vrijeme za to.
Muz me sad zove u setnju dok oni igraju tenisa. Mislim da nemam snage.
U vestigiumu ti odrzavaju i bebonosece kave, znam da si se ti oko marama i nosiljki raspitivala
Je,znam, hvala Gumbek! Al su mi malo prezaludjeni s tim maramama:)) ja sam htjela 1 nosiljku i bok. A vecina ih ima po par marama,slingova,nosiljki… to mi je malo previse:)
Al blizu mi je Vestigium i ovakva druzenja obozavam,nadam se d bum i bebonosece kave kad dodje bebo:)
Pazi, pazi, to ti je stvarno zarazno!
Ja bi ih imala 20…da mogu. Za svaki dan u tjednu po jednu, za sunčane dane, kišne dane, tople, hladne, da mi pašu uz traperice, kratku suknju, dugu suknju…
Ja imam ring sling i tkanu :D
Ode poooost.
Bili na rucku. Prelijepo vrijeme. Bas uzivancija. Muka mi naravno sad. Joj ubi me ova muka vise. Gospodjica stucaaaa. I ja bih tu maramu. Vidjela sam onu wrap ili tako nesto. Samo ja sam smotana. Meni bi dijete ispalo a jos me i ledja bole. Mozda muzu nesto sa kupimo kad dodje vrijeme za to.
Moram vam priznati da sam malo plakala u autu kad sam isla kuci. Falit ce mi posao …
Muz me sad zove u setnju dok oni igraju tenisa. Mislim da nemam snage.
Manje cecte boljet ledja ako je beba pravilno u marami nego po rukama. Vjeruje mi,
Imam dg na kicmi, pa me od pravilnog nosenja nikad nije bolilo.
I sve se da izvjezbati ;)
Samo hrabro, za pocetak elasticna ili tkana
Cure oprostite na upadu u temu, al samo bi htjela znat dal koja od vas ima kakvu informaciju o Mono i malenoj. Cesto je se sjetim, puno mi pomogla sa savjetima pa bi voljela znat da su dobro. Hvala, pozdrav. I vama svima sretno
Cure oprostite na upadu u temu, al samo bi htjela znat dal koja od vas ima kakvu informaciju o Mono i malenoj. Cesto je se sjetim, puno mi pomogla sa savjetima pa bi voljela znat da su dobro. Hvala, pozdrav. I vama svima sretno
Nema sta oprostit! Na 1452str ili jednoj prije je sad Zrinchy napisala o njoj. Dobro je hvala bogu i ona i njena Orion 💓 Pusa Grizli 😘
Yra i Honey, hvala vam! 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji