Ita haha kak je Ikyri jednom napisala, ova trudnoća neće nikad završit 🤣
Ma meni cak i nije los ovaj produzetak 😁
Ono, nije da sjedim i cekam 😀
Odem na kavu, prosetam, gladam tv. Sve ono sto ubuduce necu moc kak hocu 😂😂😂
Malo se vozikam do Ri i tak hahah
Jedino me strah kolika ce beba izaci 😱 mislim, na kraju svejedno jel 3,5 kg ili 4 kg hahahah istu stetu ce napravit 😅
Honey, nisam, evo bas si me zatekla kak jedem, a kaze da kad nekog zateknes dok jede, voli te svekrva hahahha
Litta uopce ne mogu zamisliti kako treba izgledati to disanje dok sam jos doma, na pocetku trudova, malo sam guglala ali tko zna kak cu na kraju disat 😁
Ovo za torbu sam si tako mislila da ce biti, spakirala manju i vecu, i u manjoj imam sve sta treba poslije poroda tako da valjda ce bit ok. Tnx
Pitam se pitam sta jedes 🤔 hahaha Ma voli ona mene, zaje.... 😁 Volim i ja nju dok je tamo gdje je hahaha i ovdje 2 puta godisnje! Kad tvoja stize? Sad sam imala prekjucer s njom epizodu, rekla sam da sam angazirala gospodu koja ce mi pomoc oko kuce, a ona je na to zgrozeno: Pa sta moja mater radi? 🙄 Rekla sam joj samo da moja mater radi teski fizicki posao 9-10 sati od ponedjeljka do subote, i jos uzgaja vrt da bi mi imali i zimnice i sad salate i sutra paradajza. Al znam da me to ide jer sam rekla da ak cu trebat na pocetku pomoc oko bebe, da cu zvat svoju mamu. Al ne ljuti se ona ne 😂
Ita hvala, ja se ne sjecam kad se tako zaokruzio. Muz kaze u zadnja 2-3 dana, a ovi sa posla su mi rekli da sam jos prosli tjedan bila sitna hahaha sad sam valjda kitovo mladunce 🤷♀️😂 E samo ti uzivaj DOK MOZES, jer znas kad dode beba da vise NEMA ZIVOTA za tebe, haha
Hahah uzas jos ces morat pocet skrivat tetu sta cisti 😂😂
U sve se moraju petljat, nevjerovatno!
Moja dolazi sutra navecer i pokusavam ne mislit o njoj uopce. Ne znam jel mi gore da sam tad vec u bolnici, ili da tad jos ne odem u bolnicu. Mislila sam da cu do sutra vec biti doma sa bebicom ali nista od toga 😁
Moram se nauzivat i naspavat ovih dana 😂😂😂
I da, nekako trbuh preko noci naraste, znam da sam se i ja cudila prije tome. Nekad i ovisi sta imas obuceno, uze, sire i tako to.
Ja vecinom imam siroku robu pa mi se cesto trbuh jedva vidi haha
Dobro jutro iz kišovitog Žužemberka hahaha
Ita vrijeme je da dođe cura danas na petak 13. :)
Ja zakasnila na posao 2 minute hehehhe petak 13. ništa strašno.
Honey pusa za vas dvije krasne :* kako sam ljubomorna na tetu aaaaaaa <3 hoću i ja jednu ahhaha
Evo ja sam se jutros u 6 posvađala. Piše mi prijateljica u subotu kod nas roštilj, ej rekoh hvala javim ti kad tačno ćemo doći jer muž radi pa ako bude lijepo vrijeme trknut će dva sata na tenis. Kad ona piše: lovi zadnje slobodne dane.
HALLOOOOOO je li se to umre nakon????
Ja joj napišem hvala na riječima podrške i vjerovanja u nas da nam životi neće umrijeti kad dođe kćerkica. I na tome kako nas svi ohrabruju kako mi to nećemo moći. Ne mogu više slušati to. Baš me naljuti.
Niko nije rekao ej Meri vi ćete to lahko, nemoj se brinuti.... :( samo negativa
Šta nju briga ko tebi čisti kuću aj ljuta sam !!!!!!!! kad ona dođe nek ona čisti.......
Niko nije rekao ej Meri vi ćete to lahko, nemoj se brinuti…. :( samo negativa
Ovo nije ni meni nitko rekao, a cak nam je i nadimak isti 😉
Sta nas briga 😂 budemo im dokazali!
Sortiraj odgovore
Najstariji