Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    12. Travanj 2018. 13:50

Katuška baš mi je žao što te tako boliko i što imaš tako jake mišice pice :D hahahaha ali Nola je tu :) 
    Proudy baš si nam sexyyyyyyyyyyy mmmmmmmmmm :D
    Mileramka, ja to uvijek smutim kad nemam vremena hahahaha i baš i lijepo izgleda.
    Još 10 min i idem kućici. Moj je zaželio crnu maslanicu - bosanac nek je pite ehehehe 

panda102
    12. Travanj 2018. 13:51

Grudnjaci a što ih moramo nositi? ne možemo u potkošuljama??? jer ja čim pređem kućni prag ga bacim čim dalje od sebe!!!

12. Travanj 2018. 14:05

panda102

Grudnjaci a što ih moramo nositi? ne možemo u potkošuljama??? jer ja čim pređem kućni prag ga bacim čim dalje od sebe!!!

A bit ce ti lakse onaj jastucic drzat na bradavici ako imas grudnjak,  u potkusulji bu ti pobjego i sva bus mokra. Bar u pocetku,  dok fakat curi ko mutavo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    12. Travanj 2018. 14:31

Proudy pa kako sam fulala slike😍😍😍😍 nas Aleks je vec pravi momak:)
    Ja nisam mogla kupit ove grudnjake u Lidlu jer nemam cice za najmanji c broj:)) a oci iz mullera su mi 75b idealni, pamucni su i rastezljivi. Necu ja porast nest pretjerano:) genetikaaa:)
    Pise mi 48 dana do termina😨 pa di to vrijeme ode??

[/url

12. Travanj 2018. 14:31

ProudMomy

panda102

A bit ce ti lakse onaj jastucic drzat na bradavici ako imas grudnjak, u potkusulji bu ti pobjego i sva bus mokra. Bar u pocetku, dok fakat curi ko mutavo.

Jedino pogledaj koji jastucici imaju iza ono ljepilo malo vece, mozda ce ti onda potkosulja bit ok ako se on bude dobro drzao. 
    Iako meni je pasao grudnjak, bas su mi cice bile nekako teske pa mi je ta dodatna potpora bila ok. 

Honey
    12. Travanj 2018. 14:32

ProudMomy

panda102

A bit ce ti lakse onaj jastucic drzat na bradavici ako imas grudnjak, u potkusulji bu ti pobjego i sva bus mokra. Bar u pocetku, dok fakat curi ko mutavo.

Panda ti zalijepi sa pik trakom i bit ce dobro 😂🤣 problem rjesen!

Honey
    12. Travanj 2018. 14:37

Zrinchy dani nestali na klokanici hahahaha 
    Ja sam se tako najela da cu puknuti! 
    Bravo, lidl i womens s, moram pogledati i isprobati. Hvala cure! Volim kad ovak razmjenimo iskustva o grudnjacima i tortama i svemu 😘 
    Yra danas mi je nasa draga spremacica od 8 ujutro u akciji! Jos se nije javila, valjda je ziva 🙈 za te bambusove sam cula da su predivno mekane, njih bi isto uzela bar 5kom. 

• ita87
    12. Travanj 2018. 15:01

Cure ja danas opet na pregledu bila. Otvorena 2 prsta. Termin bio 11.4. A ne 10.4. 
    Svaki doktor vodi drugacije, nekome po ZM 4.7. izbaci termin 10.4.,a nekom 11.4. Uglavnom, dan manje vise svejedno 😁
    Grudnjake imam iz mullera 2 kom,ti su mi ok,  cvrsci nego ovi iz lidla, isto imam 2 kom. Ovaj tjedan su trudnicke stvari u lidlu, ja kupila jos jedne tajice posto tko zna koliko cu jos bit trudna hahahaha odnosno, dugo cu jos nosit trudnicku robu nakon poroda vjerojatno oa nek se nadju.
    Katuska koma kako si se napatila. Steta sto nisi stigla dopit epiduralnu, ali proci ce... 
    Predobro kako se poklopio porod kad i frendici, pa ste skupa tamo, bas fora 😍

Sarita_00
    12. Travanj 2018. 15:31

Ja sam narucila neke grudnjake s Aliexpresa, netko je tu bio stavio da su dobri. Kad sam ga ovako probala je dobar, a vidjeti cu kako ce biti za dojenje. Eventualno sam gledala one u mülleru ili ako se zaletim u h&m. 
    Ovo moje dijete jucer bilo mirno, ali zato danas nadoknaduje, osjecam ju na mjestima gdje dosad jos nisam 😂
    Malo sam si dala truda, pa napravila nesto da uredim njen kutak 😊 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    12. Travanj 2018. 15:36

Sarita bas su slatke slikice 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.