Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2018. 12:04

Ja sam grudnjake za dojenje nosila kratko, kasnije kupila 2 bijela i 2 crna u tezenisu, najobicniji pamucni, skuzila sam da mi je jednako izvadit cicu preko ruba grudnjala i samo vratit i povuc grudnjak ili otkopcavat/zakopcavat.
    A i kad sam se rijesila trbuha ovi obicni su mi bili uvijek ljepsi na neku uzu majicu, nista se ne ocrtava i ne vidi. 
    A mislim da sam ih po 30 kn platila na nekom snizenju, 

12. Travanj 2018. 12:08

Gumbek

Ja sam grudnjake za dojenje nosila kratko, kasnije kupila 2 bijela i 2 crna u tezenisu, najobicniji pamucni, skuzila sam da mi je jednako izvadit cicu preko ruba grudnjala i samo vratit i povuc grudnjak ili otkopcavat/zakopcavat.
    A i kad sam se rijesila trbuha ovi obicni su mi bili uvijek ljepsi na neku uzu majicu, nista se ne ocrtava i ne vidi.

Ja sam ove za dojenje nosila samo po doma,  ako smo isli nekud,  nosila sam one koje i inace nosim,  jer u ni jednom tom za dojenje mi cice nisu izgledale dobro,  onak kak sam ja navikla.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    12. Travanj 2018. 12:11

Gumbek

OOOOooo hvala ti! Tako ću i ja. Ja mislila uzet samo za u bolnicu, ono da me ne gledaju čudno  al sve si mislim možda samo topić i jastučići da ne curi i bok.

Zrinchy
    12. Travanj 2018. 12:17

Ja sam dobila preporuku za grudnjake za dojenje iz mullera! Kupila 2, po 70 kuna su,ima crne i bijele. Probala ih, na moje mini cice cak i lijepo stoje:) sad dal budu funkcionalni, to cemo tek vidjeti:))

[/url

12. Travanj 2018. 12:41

Honey

Gumbek

OOOOooo hvala ti! Tako ću i ja. Ja mislila uzet samo za u bolnicu, ono da me ne gledaju čudno al sve si mislim možda samo topić i jastučići da ne curi i bok.

U bolnicu nisam ni nosila grudnjake haha a necu ni sad. 
    Spakirala sam muzu da mi donese s robom za izaci grudnjak i dva jastucica. 
    Mlijeko mi je nadoslo zadnje jutro pred izlazak, trudila sam se malu cim vise stavljat na cicu, a i to malo sto je na spavacicu iscurilo, vjeruj da tamo nikog nije previse briga za to haha

12. Travanj 2018. 12:43

Gumbek

Honey

Gumbek

OOOOooo hvala ti! Tako ću i ja. Ja mislila uzet samo za u bolnicu, ono da me ne gledaju čudno al sve si mislim možda samo topić i jastučići da ne curi i bok.

U bolnicu nisam ni nosila grudnjake haha a necu ni sad.
    Spakirala sam muzu da mi donese s robom za izaci grudnjak i dva jastucica.
    Mlijeko mi je nadoslo zadnje jutro pred izlazak, trudila sam se malu cim vise stavljat na cicu, a i to malo sto je na spavacicu iscurilo, vjeruj da tamo nikog nije previse briga za to haha

Gumbek ja prvi put nosila,  al za bezveze,  sad isto necu. Tek treci dan mi je nadoslo mlijeko kad smo isli kuci. Reci cu mu gdje stoji,  pa ak slucajno bude trebalo donijet ce mi,  al necu pretrpavat torbu jos i s tim.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    12. Travanj 2018. 12:45

Ja sam uzela u lidlu kad su bili, ali ona pure kolekcija. Udoban mi je skroz, obukla ga za izlazak iz bolnice, ali doma bi je bolje bez iceg
    I nji6hice potusulje za dojenje iz iste kolekcije su mi super, to nosim umjesto majice po doma, kad budu opet moram ih jos uzeti

• LilyVanily
    12. Travanj 2018. 12:54

Frajla i ja sam uzela te iz Lidla. Baš je kvalitetan pamuk pa se nadam da će biti udobni. A i potkošulja je super! Zrinchy ne sviđa mi se materijal od onih iz Muellera tako da ih nisam tamo htjela kupovati. A na drugim mjestima nisam ni gledala...
    Bili smo na pregledu. Sve je ok. Beba raste, deblja se, aktivna je tako da će biti ok nadam se... ja sam zatvorena tako da sumnjam da će nešto uraniti 😂
    Katuška drago mi je da je sve bilo brzo gotovo!

yra
    12. Travanj 2018. 13:09

Frajla, i ja tetre čuvam u grudnjaku. Blazinice budu došle na red kasnije kad se let down malo smiri.
    Imam grudnjake iz Lidla, HMa i iz Mullera. Meni je sve to ok. Nosila sam ih u bolnicu, iako su mi grudi stalno bile na luftanju, jer me spavacica jako grebla po ragadama, iako je nila pamučna i mekana.
    Tetri imam 23 šarenih. Mislim da je 30 super dovoljno. Nabavit cu si jos koju bambusovu...one su tako mekane.
    Dodo, nisam nikad čula za taj virus, ali sam sada malo zagooglala...dobra vijest je da samo 10% djece razvije neke simptome. Bitno je da pratiš trudnoću. Stvarno mi je žao što ga imaš. Nadam se da si ga pobrala u trudnoći jer je mogućnost prenosa minimalan.
    Katuška, jesi dobila drip? 

• Litta
    12. Travanj 2018. 13:44

Katuska drago mi je da uzivas sa svojim curom. Vazno je da je sve dobro proslo.
    Doda kakav ti je bio nalaz, igg, igm, aviditet? 
    Honey nisam nikad jela tu tortu, sad gledam slike da vidim koja je, izgleda prefino :)
    Grudnjake sam ja kupila u women secret, pamucni, jako su udobni i bili su na snizenju po 35kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.