Ivancica09 nije ni meni ništa bolje, mučnine od jutra do mraka , slabost, glavobolja, sve mi smrdi , čak i gel za tuširanje 😂
Uff znaci nisam jedina.. U prvoj trudnoci mi nije bilo ovako, prva je dapace prošla super bas za pozeljet.. A sada mi je bas lose , ali se nadam da ce brzo proci i da nece trajati cijelu trudnocu 😞.. Budemo skupa ovdje nekako izdrzale ;)
Uff znaci nisam jedina.. U prvoj trudnoci mi nije bilo ovako, prva je dapace prošla super bas za pozeljet.. A sada mi je bas lose , ali se nadam da ce brzo proci i da nece trajati cijelu trudnocu 😞.. Budemo skupa ovdje nekako izdrzale ;)
Sad smo na 8+5tt počelo je negdje oko 6 tjedna..
Ja se nadam da će sa prvim tromjesečjem završiti 😊
Meni je prva trudnoća 😇👶🏼💖
Ja samo nekad znam imati mucnine ali bez povracanja..nije prestrasno..ovu noc sam se borila sa probavom i bas me zeludac bolio ali proslo je i to..u jednom danu sam imala dijareju i zatvor..Mono jedva cekam ponedjeljak da sve vidis i da se malo opustis :) i jedva cekam slj.ponedjeljak da ja vidim dal je sve ok i da se ja malo opustim..Da mi je netko rekao da cu svaki dan imati neke strahove u trudnoci nebi mu vjerovala ali eto..meni je zasad tako
Joj tocno znam kako je tesko cekati pregled ili neke nalaze.. samo hrabro cure, sve ce biti u redu!
Ma svaki pregled je meni bio stres iako je sve bilo uredu. Imala bi tlak na pregledima po 160/90 pa bi mi mjerili i nakon pregleda. A doma sam uvijek imala normalan tlak.
Cure,
Ja sam maloprije dobila rozu krv, otisla sam na hitnu, vidi se samo GV i ZV, 5 + 4 sam, da li je nekome tako bilo da se plod jos nije tad vidio??
Mislim znam da postoji mogucnost da je rano jos...
Cure,
Ja sam maloprije dobila rozu krv, otisla sam na hitnu, vidi se samo GV i ZV, 5 + 4 sam, da li je nekome tako bilo da se plod jos nije tad vidio??
Mislim znam da postoji mogucnost da je rano jos…
Sta je rekao doktor , ako te tješi nije se ni meni vidjelo sa 6 tt, tek kad sam došla bila punih 8, opet na pregled i vidjelo se srčeko i sve je bilo super 😊
I ja sam krvarila, i nakon toga smeđi iscjedak, dobila utrogestane ali sad je sve Okej , tako da bi ti rekla bez panike još
Mono kako se racuna od embriotransfera...koliko dana dodajes... kako to ide. Negdje sam citala da ti je kasnije bio transfer. Ja sam bila s 5+ 2 zbog grčeva i samo GV i ZV se vidjelo i dobila sam uputu da za 2tj obavim pregled.
Sortiraj odgovore
Najstariji