Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 10:56

njega brine sto je beta visoka, al u maternici je nesto a sad sta je to pitaj boga..
    i mene stalno boli ta desna strana, a koliko sam citala to je normalno za vanmatericnu jer to su neki bas cudni bolovi..
    jooj pa eksplodirat ce mi mozak do pon, sve u svemu se nadam da necu ostat bez jajovoda i da cemo uspjet ponovno ostati trudni bez vecih problema..
    i hvala ti za pozitivno razmisljanje 😊

ikyri
    11. Kolovoz 2017. 11:28

Meni su se danas vratili bolovi u trbuhu... bas me grci kao da cu dobit svaki tren ali i mučnine i glavobolja su tu. Moja curica od godinu i pol evo dobiva 5 zubića od jednom a muž je na poslovnom putu a ja dosla iz 24h dezurstva... Imam jos jedno dezurstvo pa go. Valjda cu prezivjet. 

• Elviramagistic
    11. Kolovoz 2017. 15:03

Jane ja ti ne zelim uljevati nadu ali mene recimo isto stalno na desnoj strani bode a nije vanmaternicna..ali najbolje da se ne veselimo ni nista dok se ne vidi jer ce razocaranje biti vece

Lunale
    11. Kolovoz 2017. 15:39

Cure, samo da vas pozdravim i da se javim Jane Doe, ne da joj ulijem laznu nadu ali da vidi da se svasta moze desit i da ostane pozitivna do samog kraja. Ja sam inace na zimskim bebama 2017/2018 i cekam blizance. Na prvom pregledu sam bila sa 6+3, beta malo manja od tvoje. Sumnjala sam zbog nje na blizance ali cekala sam sto ce on reci. Uglavnom, kaze on i pokazuje: evo jedno srce lipo kuca i sve je ok a ode u kantunu ti se ne vidi nista, prazna neka tockica jedva razumljiva, nema srcane reakcije i kaze to ti je bio drugi blizanac... u nalazu napise "nestali dvojak?" 
    Sljedeca kontrola za 3 tjedna i nasmije se on, kaze evo ih oba! Uglavnom, objasnija mi je da je drugi kasnije implantiran, koji dan kasnije se uhvatio iako su oba uletila u isto vrime :) znaci njemu je kasnije i srce pocelo kucat... 
    Nadam se da ce ti sve biti u redu, drzim fige! 
    Sve vas pozdravljam i sretno nam svima :)

ikyri
    11. Kolovoz 2017. 16:05

Po pravilima vanmaternicna trudnoća ide s nižim vrijednostima nego sto bi bila predviđena za taj tj. trudnoće.

Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 16:47

daj boze da nije vanmatericna, a sto se tice toga da je trudnoca manja necu se previse nadati a sad sta bude bit ce..
    hvala vam svima na brizi i pozitivnim mislima, cuvajte svoje bebice 😘😘 😍

mono1111
    11. Kolovoz 2017. 16:50

Jane,
    To na slici sto se vidi bi trebala biti nepravilna GV, ona je inace pravilnijeg oblika, okrugla ne sasvim, kao mjehuric. Isto tako na nalazu pise da je u maternici smjesten odjek...unutar tog odjeka bi trebala biti smjestena ZV, embrij i otkucaji...
    Po meni se ovo cini da je prazna GV i ja bi rekla da je to blighted ovum, po beti bi se mislim trebala vidjeti bar jos ZV, ali ne mora znaciti, svi smo razliciti !
    Moja dokt.mi je pricala da zena od jednog dokt.nije imala betu vecu od 1000, uopceee, nije rasla....sumnjali su na vanmatericnu, slali je na laparoskopiju( u slucaju vanmatericne se radi laparoskopska operacija ) i nigdjr nisu nasli ni GV...da bi se tek u 8 tjednu vidjela GV, i sve je bilo ok...ali to je stvarno jakoo rijetko !
    A kod vanmatericne moze biti ovako visoka beta, ali najcesce vec se jajovod rasprsne u tom slucaju...sumnjam da je vanmatericna ako je GV u maternici !

VelikoSretnoDijete
    11. Kolovoz 2017. 17:03

Pa mono ovo mi je uljepsali dan!! Nije me dugo bilo i bas si mislim nekad sto ima i dodem sada i vidim da si ti otvorila temu. Cestitam!

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Jane_Doe
    11. Kolovoz 2017. 17:24

mono priznajem da sam zapravo cijelo vrijeme cekala da mi se ti javis sa misljenjem i smirila si me. meni je bilo cudno sto me nije odmah slao na obradu u bolnicu ali i sam je rekao da nema sad neke osnove da sa sigurnoscu moze rec da je vanmataricna iako mi je na upitnicu stavio da je, ali i napomenuo mi je da njega nema do cetvrtka i da me oni moraju detaljno obraditi, neka mu se javim odmah u cetvrtak.. i u slucaju bolova i krvarenja odmah na ginekologiju. mene cijeli dan nije bolilo tek sad je pocelo po malo kao jucer opet desna strana i ful mi se povraca.
    moooozda na kraju bude sve ok ali sumnjam jer kao sto sam rekla sto posto sam sigurna da znam kad je doslo do trudnoce i nadam se da ce se ispostaviti da je blighted..

mono1111
    11. Kolovoz 2017. 18:06

Tamara Sekulić

Pa mono ovo mi je uljepsali dan!! Nije me dugo bilo i bas si mislim nekad sto ima i dodem sada i vidim da si ti otvorila temu. Cestitam!

Hvalaaaaa Tamaraaaaa !!!! I dalje je ranooo ! Ali nadam se da je to to !!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.