njega brine sto je beta visoka, al u maternici je nesto a sad sta je to pitaj boga..
i mene stalno boli ta desna strana, a koliko sam citala to je normalno za vanmatericnu jer to su neki bas cudni bolovi..
jooj pa eksplodirat ce mi mozak do pon, sve u svemu se nadam da necu ostat bez jajovoda i da cemo uspjet ponovno ostati trudni bez vecih problema..
i hvala ti za pozitivno razmisljanje 😊
Meni su se danas vratili bolovi u trbuhu... bas me grci kao da cu dobit svaki tren ali i mučnine i glavobolja su tu. Moja curica od godinu i pol evo dobiva 5 zubića od jednom a muž je na poslovnom putu a ja dosla iz 24h dezurstva... Imam jos jedno dezurstvo pa go. Valjda cu prezivjet.
Jane ja ti ne zelim uljevati nadu ali mene recimo isto stalno na desnoj strani bode a nije vanmaternicna..ali najbolje da se ne veselimo ni nista dok se ne vidi jer ce razocaranje biti vece
Cure, samo da vas pozdravim i da se javim Jane Doe, ne da joj ulijem laznu nadu ali da vidi da se svasta moze desit i da ostane pozitivna do samog kraja. Ja sam inace na zimskim bebama 2017/2018 i cekam blizance. Na prvom pregledu sam bila sa 6+3, beta malo manja od tvoje. Sumnjala sam zbog nje na blizance ali cekala sam sto ce on reci. Uglavnom, kaze on i pokazuje: evo jedno srce lipo kuca i sve je ok a ode u kantunu ti se ne vidi nista, prazna neka tockica jedva razumljiva, nema srcane reakcije i kaze to ti je bio drugi blizanac... u nalazu napise "nestali dvojak?"
Sljedeca kontrola za 3 tjedna i nasmije se on, kaze evo ih oba! Uglavnom, objasnija mi je da je drugi kasnije implantiran, koji dan kasnije se uhvatio iako su oba uletila u isto vrime :) znaci njemu je kasnije i srce pocelo kucat...
Nadam se da ce ti sve biti u redu, drzim fige!
Sve vas pozdravljam i sretno nam svima :)
Po pravilima vanmaternicna trudnoća ide s nižim vrijednostima nego sto bi bila predviđena za taj tj. trudnoće.
daj boze da nije vanmatericna, a sto se tice toga da je trudnoca manja necu se previse nadati a sad sta bude bit ce..
hvala vam svima na brizi i pozitivnim mislima, cuvajte svoje bebice 😘😘 😍
Jane,
To na slici sto se vidi bi trebala biti nepravilna GV, ona je inace pravilnijeg oblika, okrugla ne sasvim, kao mjehuric. Isto tako na nalazu pise da je u maternici smjesten odjek...unutar tog odjeka bi trebala biti smjestena ZV, embrij i otkucaji...
Po meni se ovo cini da je prazna GV i ja bi rekla da je to blighted ovum, po beti bi se mislim trebala vidjeti bar jos ZV, ali ne mora znaciti, svi smo razliciti !
Moja dokt.mi je pricala da zena od jednog dokt.nije imala betu vecu od 1000, uopceee, nije rasla....sumnjali su na vanmatericnu, slali je na laparoskopiju( u slucaju vanmatericne se radi laparoskopska operacija ) i nigdjr nisu nasli ni GV...da bi se tek u 8 tjednu vidjela GV, i sve je bilo ok...ali to je stvarno jakoo rijetko !
A kod vanmatericne moze biti ovako visoka beta, ali najcesce vec se jajovod rasprsne u tom slucaju...sumnjam da je vanmatericna ako je GV u maternici !
Pa mono ovo mi je uljepsali dan!! Nije me dugo bilo i bas si mislim nekad sto ima i dodem sada i vidim da si ti otvorila temu. Cestitam!
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
mono priznajem da sam zapravo cijelo vrijeme cekala da mi se ti javis sa misljenjem i smirila si me. meni je bilo cudno sto me nije odmah slao na obradu u bolnicu ali i sam je rekao da nema sad neke osnove da sa sigurnoscu moze rec da je vanmataricna iako mi je na upitnicu stavio da je, ali i napomenuo mi je da njega nema do cetvrtka i da me oni moraju detaljno obraditi, neka mu se javim odmah u cetvrtak.. i u slucaju bolova i krvarenja odmah na ginekologiju. mene cijeli dan nije bolilo tek sad je pocelo po malo kao jucer opet desna strana i ful mi se povraca.
moooozda na kraju bude sve ok ali sumnjam jer kao sto sam rekla sto posto sam sigurna da znam kad je doslo do trudnoce i nadam se da ce se ispostaviti da je blighted..
Pa mono ovo mi je uljepsali dan!! Nije me dugo bilo i bas si mislim nekad sto ima i dodem sada i vidim da si ti otvorila temu. Cestitam!
Hvalaaaaa Tamaraaaaa !!!! I dalje je ranooo ! Ali nadam se da je to to !!!
Sortiraj odgovore
Najstariji