Bolje ti je da krenu trudovi a ne pukne vodenjak, jer doma mozes otpuhivat trudve kako god ti odgovara, pogotovo ak ne krenu bas u kratkim razmacima. A ak pukne vodenjak moras u bolnicu imala ili ne trudove.
Ja radje kod kuce grizem jastuke i izvodim bjesne gliste nego lezim u boxu cekajuci normalne trudove il u goroj varijanti odmah ti spice drip
Bas sam sestru pitala to pa kaze isto, ona je imala obadva slucaja s dvoje djece 😀
Ita se raspituje kao da ce moci birati hoce vodenjak ili trudove 😂😂😂
Hahahaha Frajla jos ako se mene pita najradije bih dosla 10.4.na termin u TA i nekim cudom pukne vodenjak i ja ostanem odmah u rodilistu, oprane kose i istusirana, obrijana itd 😂😂😂😂
Bas mi je koma ovo brijanje, prije sam se depilirala svaka 3 tjedna i onda kako su poceli tjedni odlasci kod gin morala sam pocet brijat, i sad brijem jednom tjedno. Najgore je sto odjednom imam neke pristice i to se zna upalit i to bas lose izgleda 😂 znam da nikog tamo nije briga, ali meni bas smeta. Jel ima jos tko taj problem? 😏
Meni tlak na 200 upravo. Zvala me sestra od mog gina, da su joj iz labosa poslali da mi bris na streptokok nije napravljen. Mislim wrf, kao kontaminiran uzorak i treba ponovit. Ja sam u nedjelju 39 tt. Jos me dr u srijedu u trufnickoj pita za bris, ja joj kazem da je u izradi i da ce danas bit gotov.
I pitam sestru sta sad, kaze da u pon dodjem ponovno, a nalaz ce biti za tjedan ili ce me tretirat kao da sam pozitivna na streptokok.
Ne vjerujem. A gin i lab u istom domu zdravlja, 50 metara razlike
A gin i lab su mi u
Jooj ita kao da mi citas misli. Jos sam zivcana sto ne vidim pa se uz ogledalo brijem a i stalno mi se nes upali luda sam. Al ne mogu si zamislit da me oni tamo briju, zamisljam onau najjeftiniju plavu britvicu i kak su grubi🤯
Cure stigle su mi s alija masnice za Nolu, ne znas koja je ljepsa, bilje da vam ne slikam🤣
Bas mi je koma ovo brijanje, prije sam se depilirala svaka 3 tjedna i onda kako su poceli tjedni odlasci kod gin morala sam pocet brijat, i sad brijem jednom tjedno. Najgore je sto odjednom imam neke pristice i to se zna upalit i to bas lose izgleda 😂 znam da nikog tamo nije briga, ali meni bas smeta. Jel ima jos tko taj problem? 😏
Meni se dogodi ili kad ih duze cupam, pa jednom obrijem jer budu slabe i nemogu naci put do izlaza ili kad brijem prečesto pa iziritiram kozu .
Probaj preskočiti jedan tjedan. Ja se za ovaj put nisam bila sredivala jer me dr nije planirala skidati, a bile su dosta kratke jer sam ih sredila tjedan prije, a i bila sam umorna navecer....i na kraju, vidi vraga, ostavise me. Al moram reci da mi dlake nisu bile ni na kraj pameti dok me gledala
Ja sam uvijek bila lijena za brijanje 😂 Jednom u 2-3 tjedna, ako mi se da. Kako su mi pregledi svakih 5 tjedana, riješavam to par dana prije. I to doslovno po nekoliko dana. Znate i same kak ide, obrijem i skužim da je ostalo. Onda sutradan popravljam 😂 A upali mi se obavezno 😔 Mislim da je na zadnjem pregledu sve bilo točkasto jer mi se baš jako upalilo. Ali imala sam rješenje i za to. Babylove krema, ono njihovo mini pakiranje. Što sam imala sam potrošila, a zaboravim kupiti...
Što se odlaska u bolnicu tiče, najrađe bi da me nakon nekog pregleda ostave tamo i da ja tamo dočekam porod. Znam da ću umrijet od dosade, ali to mi se čini najpraktičnije s obzirom da imam 50-60 km do bolnice, da mm radi i da pitanje hoćemo li imati auto. Da ne bi stvarno na skuteru išla 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Cure nakon brijanja dolje, mene spasi baby puder ali Becutanov, niti slucajno nivein! I obavezno se navecer brijat, kad se najmanje krecete, i poslije svakog pranja dolje dobro napudrat sve i milina! Em je glatko, nema crvenila i pristica i mirisi 😃
Gumbek pa ne mogu vjerovat 😱 Tako moj nezna uzet bris. Zato idem privatno, platim 300-400kn al nalaz je za dan dva! A da odes privat?
Sortiraj odgovore
Najstariji