Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    06. Travanj 2018. 17:18

Ita se raspituje kao da ce moci birati hoce vodenjak ili trudove 😂😂😂

• ita87
    06. Travanj 2018. 17:21

Gumbek

Bolje ti je da krenu trudovi a ne pukne vodenjak, jer doma mozes otpuhivat trudve kako god ti odgovara, pogotovo ak ne krenu bas u kratkim razmacima. A ak pukne vodenjak moras u bolnicu imala ili ne trudove.
    Ja radje kod kuce grizem jastuke i izvodim bjesne gliste nego lezim u boxu cekajuci normalne trudove il u goroj varijanti odmah ti spice drip

Bas sam sestru pitala to pa kaze isto, ona je imala obadva slucaja s dvoje djece 😀

• ita87
    06. Travanj 2018. 17:23

Frajla

Ita se raspituje kao da ce moci birati hoce vodenjak ili trudove 😂😂😂

Hahahaha Frajla  jos ako se mene pita najradije bih dosla 10.4.na termin u TA i nekim cudom pukne vodenjak i ja ostanem odmah u rodilistu, oprane kose i istusirana, obrijana itd 😂😂😂😂

• ita87
    06. Travanj 2018. 17:30

Bas mi je koma ovo brijanje, prije sam se depilirala svaka 3 tjedna i onda kako su poceli tjedni odlasci kod gin morala sam pocet brijat, i sad brijem jednom tjedno. Najgore je sto odjednom imam neke pristice i to se zna upalit i to bas lose izgleda 😂 znam da nikog tamo nije briga, ali meni bas smeta. Jel ima jos tko taj problem? 😏

06. Travanj 2018. 17:45

Meni tlak na 200 upravo. Zvala me sestra od mog gina, da su joj iz labosa poslali da mi bris na streptokok nije napravljen. Mislim wrf, kao kontaminiran uzorak i treba ponovit. Ja sam u nedjelju 39 tt. Jos me dr u srijedu u trufnickoj pita za bris, ja joj kazem da je u izradi i da ce danas bit gotov.
    I pitam sestru sta sad, kaze da u pon dodjem ponovno, a nalaz ce biti za tjedan ili ce me tretirat kao da sam pozitivna na streptokok.
    Ne vjerujem. A gin i lab u istom domu zdravlja, 50 metara razlike
    A gin i lab su mi u 

Katuska99
    06. Travanj 2018. 17:47

Jooj ita kao da mi citas misli. Jos sam zivcana sto ne vidim pa se uz ogledalo brijem a i stalno mi se nes upali luda sam. Al ne mogu si zamislit da me oni tamo briju, zamisljam onau najjeftiniju plavu britvicu i kak su grubi🤯
    Cure stigle su mi s alija masnice za Nolu, ne znas koja je ljepsa, bilje da vam ne slikam🤣

Frajla
    06. Travanj 2018. 18:09

ita87

Bas mi je koma ovo brijanje, prije sam se depilirala svaka 3 tjedna i onda kako su poceli tjedni odlasci kod gin morala sam pocet brijat, i sad brijem jednom tjedno. Najgore je sto odjednom imam neke pristice i to se zna upalit i to bas lose izgleda 😂 znam da nikog tamo nije briga, ali meni bas smeta. Jel ima jos tko taj problem? 😏

Meni se dogodi ili kad ih duze cupam, pa jednom obrijem jer budu slabe i nemogu naci put do izlaza ili kad brijem prečesto pa iziritiram kozu .
    Probaj preskočiti jedan tjedan. Ja se za ovaj put nisam bila sredivala jer me dr nije planirala skidati, a bile su dosta kratke jer sam ih sredila tjedan prije, a i bila sam umorna navecer....i na kraju, vidi vraga, ostavise me. Al moram reci da mi dlake nisu bile ni na kraj pameti dok me gledala

Sarita_00
    06. Travanj 2018. 18:12

Ja sam uvijek bila lijena za brijanje 😂 Jednom u 2-3 tjedna, ako mi se da. Kako su mi pregledi svakih 5 tjedana, riješavam to par dana prije. I to doslovno po nekoliko dana. Znate i same kak ide, obrijem i skužim da je ostalo. Onda sutradan popravljam 😂 A upali mi se obavezno 😔 Mislim da je na zadnjem pregledu sve bilo točkasto jer mi se baš jako upalilo. Ali imala sam rješenje i za to. Babylove krema, ono njihovo mini pakiranje. Što sam imala sam potrošila, a zaboravim kupiti... 
    Što se odlaska u bolnicu tiče, najrađe bi da me nakon nekog pregleda ostave tamo i da ja tamo dočekam porod. Znam da ću umrijet od dosade, ali to mi se čini najpraktičnije s obzirom da imam 50-60 km do bolnice, da mm radi i da pitanje hoćemo li imati auto. Da ne bi stvarno na skuteru išla 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    06. Travanj 2018. 18:19

ita87

Cure nakon brijanja dolje, mene spasi baby puder ali Becutanov, niti slucajno nivein! I obavezno se navecer brijat, kad se najmanje krecete, i poslije svakog pranja dolje dobro napudrat sve i milina! Em je glatko, nema crvenila i pristica i mirisi 😃

Honey
    06. Travanj 2018. 18:21

Gumbek pa ne mogu vjerovat 😱 Tako moj nezna uzet bris. Zato idem privatno, platim 300-400kn al nalaz je za dan dva! A da odes privat? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.