Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    06. Travanj 2018. 13:25

Evo nas skoro 1400 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 

06. Travanj 2018. 13:39

Takutaka1

Hvala vam svima na podrsci, a bome Roko je napola otvoria vratavjerojatno sad citi i prisluskuje sta ga ceka vani 😋
    Evo da vam javim da san odma bolje volje jer je tlakic nakon 2 ure odmora i tabletice pa na 120/60 kakav mi je i inace 😁
    Iskusne majke, pitanje za vas kako ide taj pregled plodne vode?

Ne vidis ti kaj i kak oni tebi to gledaju,  sve ti to dolje nest gurnu tokom vag pregleda. I sam ti napisu tipa amnioskopija- voda mlijecna,  tak su meni barem.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    06. Travanj 2018. 13:53

Honey

POZIVAJU SE BEBE RINA I ROKO DA KRENU PREMA IZLAZU

Ovo me podsjeca na neka putovanja kad zovu putnike 😂😂😂
    Beba Rina sigurno nece prije vremena. Mama obicno kasni svuda, mogla bi i ona tako 😁
    Takutaka sretno ako krene sto prije, ja bi radije da Roko priceka Rinu 😀

• ita87
    06. Travanj 2018. 13:57

panda102

Gdje nam je Ita ?
    Hoda po stepenicama hahahha
    Cure samo po redu, nema preskakanja, nemoj da galamim!!!

Znaci odustajem od stepenica, ako se takutaka lezeci otvori 4 cm, probat cu s tom taktikom hahahah
    Danas jos gora situacija, bas jutros muz odlucio okrecit zidove. Od svih dana prije danas je to odlucio. Sad sam sve ocistila, brzo je zavrsio sva sreca. Ali izgleda ni ovo ciscenje nece pomoci da ubrzam Rinu 😂😂
    Katuska zavidim na proljevu i povracanju 🤣🤣🤣

panda102
    06. Travanj 2018. 14:00

Ita imam samo jednu rijec za otvaranje a nije ciscenje...
    sex

• ita87
    06. Travanj 2018. 14:03

panda102

Ita imam samo jednu rijec za otvaranje a nije ciscenje…
    sex

Kad sam ja vec otvorena 1 ili 2 prsta, ovisi jel mjeri ginekolog ili ginekologica 😀 a kad se otvoris valjda nema sexa vise

panda102
    06. Travanj 2018. 14:07

ita87

panda102

Ita imam samo jednu rijec za otvaranje a nije ciscenje…
    sex

Kad sam ja vec otvorena 1 ili 2 prsta, ovisi jel mjeri ginekolog ili ginekologica 😀 a kad se otvoris valjda nema sexa vise

Nisam strucna na tom podrucju hahahaha
    Moj kupuje auto, glava me boli, povratit cu od auta, samo salje vidi ovaj vidi onaj.....
    Joj krecenje me tek ceka :(

Sarita_00
    06. Travanj 2018. 14:08

Sad sam se malo zabrinula oko tog čišćenja 😕 Kod mene je već nekoliko dana tako da sam po barem 3-4 puta na wc-u, iako nije proljev.  A još mi je ipak rano, tek nam je sutra 35tt. I rekla sam Lari da se mora strpit barem još 3 tjedna, tek tamo iza 20.4. može i pomišljati da dođe 😂 Iako bi ja radije da sačeka makar 1.5., tek toliko da ne bude u 4. mjesecu rođena. Nemam ništa protiv tog 4. mjeseca, ali već i ovako imamo hrpu rođendana, a u 5. mjesecu nemamo nikoga, pa nek ona bude prva 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    06. Travanj 2018. 14:12

Panda nemoj o kupovanju auta, molim te! Sve oglase smo pregledali i na sve samo frkne nosom. A odustali smo od velikog zasad i tražimo nekog manjeg tek toliko da se ja imam čime prebacivati.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    06. Travanj 2018. 14:18

Ja sam danas vozila auto nakon tjedan dana, ajme sta su mi rupe na cesti smetale, strasno! Mislim da je ovo zadnji put da sjedam u auto prije nego krenem u bolnicu 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.