Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    06. Travanj 2018. 22:37

Btw nista od seksa, kaze muz da nece dok je beba unutra 😂😂 e bome nece ni kad beba izadje 🤣
    Ostaje nam cekanje 😏

Frajla
    07. Travanj 2018. 05:37

Nocas u 3 je stigao nas bebo Oliver 😍
    Duboko se ispricavam svima koje smo preskocili 

Sarita_00
    07. Travanj 2018. 07:01

Frajla čestitam! Brz oporavak i uživajte sada 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    07. Travanj 2018. 07:19

😍 Frajla ! Od srca čestitke! Wow, ono u pol11 si jos tipkala tu a u tri vec rodila! Tako se to radi! 👍😂 Kako si? Krenulo prirodno ili? Koliki je beba Oliver? Bas mi je lijepo ime 💙 Uživajte i brz oporavak 💋💋💋 
    Katuška spavaš li mirno? 😂

07. Travanj 2018. 07:26

Frajla, cestitam. Bravo, odradila si to brzinski.
    Uzivajte sad 💞 

Frajla
    07. Travanj 2018. 08:15

Honey

😍 Frajla! Od srca čestitke! Wow, ono u pol11 si jos tipkala tu a u tri vec rodila! Tako se to radi! 👍😂 Kako si? Krenulo prirodno ili? Koliki je beba Oliver? Bas mi je lijepo ime 💙 Uživajte i brz oporavak 💋💋💋
    Katuška spavaš li mirno? 😂

Ajd neke koristi od moje široke guzice 😂
    Sve je bilo prirodno i ekspresno, nit su mi stigli dati epiduralnu nit su stigli uvesti muza, jer dok je krenilo vec je bilo na kraju i nisu mogli mrdnuti od mene. Ma sta da kazem, nisu me stigli ni capnuti, pa sam malo puknula. Sva sreca da sam bila u bolnici, inace neznam kako bi i kada stigla, rodila bi u autu 😋. Otvorila se od 1 do 6 prstiju u sat i pol, a u predradaoni za pol sata dosla do 10. A tu je guzva za poluditi, jedva docekala slobodan box, vec sam mislila da cu u krevetu roditi.
    Sretno drugim terminusama. I nemojte se ugledati na mene, nema preskakanja 😆

Frajla
    07. Travanj 2018. 08:15

Hvala svima na cestitkama 😘
    Odoh probati ubiti oko dok se bebo kupa

• LilyVanily
    07. Travanj 2018. 08:16

Frajla od srca čestitam i želim vam brz oporavak!! 💕 Ovo je stvarno bilo brzinski. 👌🖒

panda102
    07. Travanj 2018. 08:31

Aaaa Frajlaaaa kako je lijepo procitati ujutro da si rodila i da vec tipkas i da je sve uredu. Cestitam vam od srcaaa 💕💕💕 da li si se zaljubila u Olivera ? 
    Katuska spava do 12. 😜😜😜

07. Travanj 2018. 08:34

Katuska spava do podne i onda ce doc s nekim novim simptomom da Nola uskoro stize :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.