Btw nista od seksa, kaze muz da nece dok je beba unutra 😂😂 e bome nece ni kad beba izadje 🤣
Ostaje nam cekanje 😏
Nocas u 3 je stigao nas bebo Oliver 😍
Duboko se ispricavam svima koje smo preskocili
Frajla čestitam! Brz oporavak i uživajte sada 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
😍 Frajla ! Od srca čestitke! Wow, ono u pol11 si jos tipkala tu a u tri vec rodila! Tako se to radi! 👍😂 Kako si? Krenulo prirodno ili? Koliki je beba Oliver? Bas mi je lijepo ime 💙 Uživajte i brz oporavak 💋💋💋
Katuška spavaš li mirno? 😂
Frajla, cestitam. Bravo, odradila si to brzinski.
Uzivajte sad 💞
😍 Frajla! Od srca čestitke! Wow, ono u pol11 si jos tipkala tu a u tri vec rodila! Tako se to radi! 👍😂 Kako si? Krenulo prirodno ili? Koliki je beba Oliver? Bas mi je lijepo ime 💙 Uživajte i brz oporavak 💋💋💋
Katuška spavaš li mirno? 😂
Ajd neke koristi od moje široke guzice 😂
Sve je bilo prirodno i ekspresno, nit su mi stigli dati epiduralnu nit su stigli uvesti muza, jer dok je krenilo vec je bilo na kraju i nisu mogli mrdnuti od mene. Ma sta da kazem, nisu me stigli ni capnuti, pa sam malo puknula. Sva sreca da sam bila u bolnici, inace neznam kako bi i kada stigla, rodila bi u autu 😋. Otvorila se od 1 do 6 prstiju u sat i pol, a u predradaoni za pol sata dosla do 10. A tu je guzva za poluditi, jedva docekala slobodan box, vec sam mislila da cu u krevetu roditi.
Sretno drugim terminusama. I nemojte se ugledati na mene, nema preskakanja 😆
Frajla od srca čestitam i želim vam brz oporavak!! 💕 Ovo je stvarno bilo brzinski. 👌🖒
Aaaa Frajlaaaa kako je lijepo procitati ujutro da si rodila i da vec tipkas i da je sve uredu. Cestitam vam od srcaaa 💕💕💕 da li si se zaljubila u Olivera ?
Katuska spava do 12. 😜😜😜
Katuska spava do podne i onda ce doc s nekim novim simptomom da Nola uskoro stize :)
Sortiraj odgovore
Najstariji