Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    06. Travanj 2018. 14:19

Sarita kod mene nikakvo ciscenje osim onog gdje drzis krpu u ruci i peres sve redom 😂
    Sve me strah kako ce proci klistir u bolnici 😅

panda102
    06. Travanj 2018. 14:21

Moj će uvest iz Švedske, Sariita doživljavam stres upravo ahhahaha

06. Travanj 2018. 14:24

Ita zakaj se ne bi mogli seksat? Pa u terminu si zeno,  mozes bez obzira na otvorenost,  jedino ako nisi spremna ic rodit,  onda nemoj,  ali inace dapace! Torbu u auto i akcija! 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    06. Travanj 2018. 14:28

ProudMomy

Ita zakaj se ne bi mogli seksat? Pa u terminu si zeno, mozes bez obzira na otvorenost, jedino ako nisi spremna ic rodit, onda nemoj, ali inace dapace! Torbu u auto i akcija! 😉

Ikyri mi je bila napisala da bolje da se ne seksam otvorena. Pa sam mislila da se ne smije 😱😱😱
    Sta mi nisi prije rekla hahahaha
    Danas nisam spremna, sutra cu onda 🤣🤣🤣

Sarita_00
    06. Travanj 2018. 14:28

panda102

Moj će uvest iz Švedske, Sariita doživljavam stres upravo ahhahaha

Ovaj moj već planira u Austriju ili Njemačku po auto na jesen. A kad god on traži auto, ja se počinjem trest... Ovaj ne valja zbog ovog, onaj zbog onog. A nijednog ne ode pogledat! Gori je od mog tate koji je automehaničar pa se ne može dogovoriti koji bi auto jer sa svim markama ima posla... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    06. Travanj 2018. 14:35

Sarita moj je zakljucio da ipak tamo su bolja auta nego u aust i njemackoj ojjjjjjjjjj svedska :D

Frajla
    06. Travanj 2018. 14:41

Mislim da je i meni poceo ispadati sluzni cep 🎉🎉🎉🎉
    Znam da to ne znaci nist, al drago mi je da se ipak nesto dogada, jer stvarno nista ne osjecam
    Inace, dr me jucer malo sirila rukom, rekla je da mi nece biti ugodno i da mogu ocekivati sukrvicu poslije, al meni to uopce nije bilo bolno, jedino sam malo pritisak osjetila i kasnije ni kapi krvi

• ita87
    06. Travanj 2018. 14:50

Frajla super da se nesto dogadja 😊

06. Travanj 2018. 15:02

ita87

ProudMomy

Ita zakaj se ne bi mogli seksat? Pa u terminu si zeno, mozes bez obzira na otvorenost, jedino ako nisi spremna ic rodit, onda nemoj, ali inace dapace! Torbu u auto i akcija! 😉

Ikyri mi je bila napisala da bolje da se ne seksam otvorena. Pa sam mislila da se ne smije 😱😱😱
    Sta mi nisi prije rekla hahahaha
    Danas nisam spremna, sutra cu onda 🤣🤣🤣

Samo navali, pa bar se sad nemas oko cega brinuti. 
    Moze te ili jos vise otvoriti ili se nece nista desit. 
    A valja malo i uzivat prije. Jedini problem je naci pozu koja ti pase. 

• ita87
    06. Travanj 2018. 15:23

A nista, morat cemo probat pa sta bude ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.