Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    06. Travanj 2018. 16:22

Zaglupljujem se hahahahahahhah

Katuska99
    06. Travanj 2018. 16:23

Hahaha dobre smo. Sarita tebi ne treba auto imas skuter🤣🤣 jos mi u glavi scena tebe s koferom🤣
    Mi smo uzeli nedavno novi bas jer beba dolazi, imali smo malu kosilicu citroen c1 pa smo ipak uzeli nesto ozbiljnije..
    Kathryn ti glumi trudove i reci da mora hitno auto nabavit🤣 mozda se pokrene

• ita87
    06. Travanj 2018. 16:31

Kako se glume trudovi katuska? 😂😂
    Ja nemam pojma kako to izgleda 😱
    Tko zna sta je bolje/gore.  Da krenu trudovi a ne pukne vodenjak ili pukne vodenjak a nema jos trudova? Tak si zamisljam scenarij prije nego krenem u bolnicu 😁😁😁

06. Travanj 2018. 16:32

Katuska99

Hahaha dobre smo. Sarita tebi ne treba auto imas skuter🤣🤣 jos mi u glavi scena tebe s koferom🤣
    Mi smo uzeli nedavno novi bas jer beba dolazi, imali smo malu kosilicu citroen c1 pa smo ipak uzeli nesto ozbiljnije..
    Kathryn ti glumi trudove i reci da mora hitno auto nabavit🤣 mozda se pokrene

Katuska mi smo isto to odradili prije par mjeseci,  jer smo planirali drugo dijete pa smo znali da s Polom nema sanse. I trajalo je dome dok smo se dogovorili,  pa mi je drago da smo to obavili prije ovoga svega jer mos mislit kak bi mi se sad dalo s tim zamarat.
    Panda,  da, kod nas je zadnjih 6mj. Al tak ti svejedno,  bitno da nemas bolovanja u tim mjesecima da ti ne srusi prosjek i dobro je!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• LilyVanily
    06. Travanj 2018. 16:42

Moj želi kupiti brod iako zna da ništa od toga ove godine 😂 Bili smo na tečaju u bolnici i govori predavačica kako kad krenu trudovi samo polako, smireno, nema potrebe za žurbom, a ja već vidim kako će me mm sprašit u bolnicu čim prije da ne bi bilo nismo znali 😂

panda102
    06. Travanj 2018. 16:58

Brod hahahah mi o autima on bi brod 🤗🤗🤗🤗

nina11
    06. Travanj 2018. 16:58

Da se ukljucim ponovno,sinoc sam crknuta zaspala. 
    Ita meni ti moj doktor stalno vice da se moram seksati da se otvorim,otvorena jedan prst i ne ide dalje. A cistim stalno,spremam,hodaam kao luda i seksamo se stalno,ali nista se posebno ne dogadja😂 nisam zamisljala da cemo se u ovim tjednima toliko prasiti ahhah 🤔 
    Haha pa sta je ovo svi navalili na kupnju auta,mi isto,imali smo bmw 1 pa nam je sad pre mala i nakon 3 mjeseca gledanja i hodanja po salonima napokon smo se odlucili. Vec sam mislila da cu se poroditi u jednom 
    od auta 😂 

Frajla
    06. Travanj 2018. 17:02

ProudMomy

Frajla, a tlak kakav ti je?

Ma tlak mi je idealan, sad je cak pao na 115/70 
    I sad se tako izlezavam do pon, jedine "pretage" su mi mjerenje tlaka i ctg

Frajla
    06. Travanj 2018. 17:03

I mi smo gledali auto 😂
    Dragi je navodno privremeno odgodio kupovinu, ali i dalje stalno gleda
    Samo cekam da pocnemo ovdje stavljati linkove s autima kad sve svi gledamo 🙈

06. Travanj 2018. 17:08

ita87

Kako se glume trudovi katuska? 😂😂
    Ja nemam pojma kako to izgleda 😱
    Tko zna sta je bolje/gore. Da krenu trudovi a ne pukne vodenjak ili pukne vodenjak a nema jos trudova? Tak si zamisljam scenarij prije nego krenem u bolnicu 😁😁😁

Bolje ti je da krenu trudovi a ne pukne vodenjak, jer doma mozes otpuhivat trudve kako god ti odgovara, pogotovo ak ne krenu bas u kratkim razmacima. A ak pukne vodenjak moras u bolnicu imala ili ne trudove. 
    Ja radje kod kuce grizem jastuke i izvodim bjesne gliste nego lezim u boxu cekajuci normalne trudove il u goroj varijanti odmah ti spice drip

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.