Hahaha dobre smo. Sarita tebi ne treba auto imas skuter🤣🤣 jos mi u glavi scena tebe s koferom🤣
Mi smo uzeli nedavno novi bas jer beba dolazi, imali smo malu kosilicu citroen c1 pa smo ipak uzeli nesto ozbiljnije..
Kathryn ti glumi trudove i reci da mora hitno auto nabavit🤣 mozda se pokrene
Kako se glume trudovi katuska? 😂😂
Ja nemam pojma kako to izgleda 😱
Tko zna sta je bolje/gore. Da krenu trudovi a ne pukne vodenjak ili pukne vodenjak a nema jos trudova? Tak si zamisljam scenarij prije nego krenem u bolnicu 😁😁😁
Hahaha dobre smo. Sarita tebi ne treba auto imas skuter🤣🤣 jos mi u glavi scena tebe s koferom🤣
Mi smo uzeli nedavno novi bas jer beba dolazi, imali smo malu kosilicu citroen c1 pa smo ipak uzeli nesto ozbiljnije..
Kathryn ti glumi trudove i reci da mora hitno auto nabavit🤣 mozda se pokrene
Katuska mi smo isto to odradili prije par mjeseci, jer smo planirali drugo dijete pa smo znali da s Polom nema sanse. I trajalo je dome dok smo se dogovorili, pa mi je drago da smo to obavili prije ovoga svega jer mos mislit kak bi mi se sad dalo s tim zamarat.
Panda, da, kod nas je zadnjih 6mj. Al tak ti svejedno, bitno da nemas bolovanja u tim mjesecima da ti ne srusi prosjek i dobro je!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moj želi kupiti brod iako zna da ništa od toga ove godine 😂 Bili smo na tečaju u bolnici i govori predavačica kako kad krenu trudovi samo polako, smireno, nema potrebe za žurbom, a ja već vidim kako će me mm sprašit u bolnicu čim prije da ne bi bilo nismo znali 😂
Da se ukljucim ponovno,sinoc sam crknuta zaspala.
Ita meni ti moj doktor stalno vice da se moram seksati da se otvorim,otvorena jedan prst i ne ide dalje. A cistim stalno,spremam,hodaam kao luda i seksamo se stalno,ali nista se posebno ne dogadja😂 nisam zamisljala da cemo se u ovim tjednima toliko prasiti ahhah 🤔
Haha pa sta je ovo svi navalili na kupnju auta,mi isto,imali smo bmw 1 pa nam je sad pre mala i nakon 3 mjeseca gledanja i hodanja po salonima napokon smo se odlucili. Vec sam mislila da cu se poroditi u jednom
od auta 😂
Frajla, a tlak kakav ti je?
Ma tlak mi je idealan, sad je cak pao na 115/70
I sad se tako izlezavam do pon, jedine "pretage" su mi mjerenje tlaka i ctg
I mi smo gledali auto 😂
Dragi je navodno privremeno odgodio kupovinu, ali i dalje stalno gleda
Samo cekam da pocnemo ovdje stavljati linkove s autima kad sve svi gledamo 🙈
Kako se glume trudovi katuska? 😂😂
Ja nemam pojma kako to izgleda 😱
Tko zna sta je bolje/gore. Da krenu trudovi a ne pukne vodenjak ili pukne vodenjak a nema jos trudova? Tak si zamisljam scenarij prije nego krenem u bolnicu 😁😁😁
Bolje ti je da krenu trudovi a ne pukne vodenjak, jer doma mozes otpuhivat trudve kako god ti odgovara, pogotovo ak ne krenu bas u kratkim razmacima. A ak pukne vodenjak moras u bolnicu imala ili ne trudove.
Ja radje kod kuce grizem jastuke i izvodim bjesne gliste nego lezim u boxu cekajuci normalne trudove il u goroj varijanti odmah ti spice drip
Sortiraj odgovore
Najstariji