Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    06. Travanj 2018. 18:30

Kod nas moramo platit jos taj bris. Nije ni obavezan. U pm. 
    To je moram napomenuti u utorak da hocu i da me naruci. 

panda102
    06. Travanj 2018. 18:32

Slikaj odmah!!!

06. Travanj 2018. 19:26

Jasam bome u utorak na hitnu stigla ne obrijana i bolio me dupe! Za petak sam sredila kako sam znala,  kak je rekla jedna cura,  ja sam trduna,  debela zena i ja bolje ne mogu. 😂😂😂
    Vec mi je sad muka kaj sljedeci tjedan moram opet,  jer znam da ce me sad stalno kopat i da ne mogu proc bez skidanja gaca. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    06. Travanj 2018. 19:30

Sutra nam stiže krevetić 😁😁 Već vidim kako ću biti nestrpljiva da ga složimo, pa ću ga krenuti slagati sama 😂 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Takutaka1
    06. Travanj 2018. 19:38

I meni je sve izbacilo zadnjih dana od stalnog brijanja...i to naslipo, meni vise ni ogledalo ne pomaze 
    Ita bas san se nasmijala na teoriju o lezanju...eto u mene nema ni seksa ni nicega, ja mislin da bi se raspala koliko me boli stidna kost  ostavi se cisenja i lezi malo pa otvaranje ne gine hahahaha

Katuska99
    06. Travanj 2018. 19:51

Cure moje da vas nasmijem malo.. znaci napravila sam u dm-u album kod bracnog putovanja jer sam znala ako ne izradim necemo te slike nikad pogledat. Cisto da imamo za uspomenu. I ja ne znam kaj je meni doslo, umjesto Palma de Mallorca napisala Mallorka🤣🤣🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 danas doso album i kad sam skuzila nisam znala jel bi plakala il se smijala. Muz se toliko smijao da nisam htjela pricat s njim.  I kao ostavit cu ja to tako ali ne ne, gleda me to K ko vrag! I nista uzmem ja marker i da cu c napravit od k i 
    mozete zamislit kako je t

Evo kak je bilo

• ita87
    06. Travanj 2018. 19:52

Sto se tice dlaka, otkad brijem vec mi drugi dan izrastu malo i onda tako ostanu tjedan dana. Budem probala s becutan puderom nakon brijanja. Nadam se da cu dobit neki dobar ipl koji cu koristit nakon trudnoce, tak da do iduce trudnoce ako je bude, nemam tih briga 😀 
    Sve frendice su dobile neki poklon od muza povodom rodjenja, nisam prije cula za tu naviku. Ja sam svom rekla nek mi kupi ipl 😁 
    Ako netko ima, recite jel to bacanje novaca ili stvarno funkcionira 😂😂
    Gumbek bas sranje. A jos vece sranje je kad ti taj bris nitko ni ne napravi, kao meni naprimjer. 

Katuska99
    06. Travanj 2018. 19:54

Malo se prva slika digla, ugl eto par sati bar nisam mislila na to koliko sam otvorena, proljev,čep i trudove🤣🤣🤣
    I da kupila sam danas zavjese za Nolinu sobu 

Katuska99
    06. Travanj 2018. 19:56

Cure gumbek i ita, jesam ja to dobro pohvatala? Nisu vam napravili bris za streptokok??
    Ajme inzistirajte da vam naprave, ne zelim nekog plasit ali kad sam vadila profil bila sam u sobi s curom koja je rodila i sve joj se zakompliciralo jer nisu znali da ima streptokok, koji je presao na bebu i bilo su 3 tj u bolnici. Mali je jako slab bio, dugo mu trebalo da se oporavi. Meni bas doso nalaz da ga nemam

• ita87
    06. Travanj 2018. 19:57

Ma dobro je ovako katuska 😁
    Mi nemamo doslovno niti jednu izradjenu sliku ikad, a imam 50 okvira sigurno. 
    Kad u trudnoci malo poglupimo. Ja zivim na moru i bili kod prijatelja negdje u 19.mj i njima izrasla maslina u dvoristu, taman je imala plodove tamne. A ja kazem nisam znala da ste posadili sljivu. Zamisli koja blamaza hahahha
    Daj slike tih masnica 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.