Kod nas moramo platit jos taj bris. Nije ni obavezan. U pm.
To je moram napomenuti u utorak da hocu i da me naruci.
Jasam bome u utorak na hitnu stigla ne obrijana i bolio me dupe! Za petak sam sredila kako sam znala, kak je rekla jedna cura, ja sam trduna, debela zena i ja bolje ne mogu. 😂😂😂
Vec mi je sad muka kaj sljedeci tjedan moram opet, jer znam da ce me sad stalno kopat i da ne mogu proc bez skidanja gaca. 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sutra nam stiže krevetić 😁😁 Već vidim kako ću biti nestrpljiva da ga složimo, pa ću ga krenuti slagati sama 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
I meni je sve izbacilo zadnjih dana od stalnog brijanja...i to naslipo, meni vise ni ogledalo ne pomaze
Ita bas san se nasmijala na teoriju o lezanju...eto u mene nema ni seksa ni nicega, ja mislin da bi se raspala koliko me boli stidna kost ostavi se cisenja i lezi malo pa otvaranje ne gine hahahaha
Cure moje da vas nasmijem malo.. znaci napravila sam u dm-u album kod bracnog putovanja jer sam znala ako ne izradim necemo te slike nikad pogledat. Cisto da imamo za uspomenu. I ja ne znam kaj je meni doslo, umjesto Palma de Mallorca napisala Mallorka🤣🤣🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯 danas doso album i kad sam skuzila nisam znala jel bi plakala il se smijala. Muz se toliko smijao da nisam htjela pricat s njim. I kao ostavit cu ja to tako ali ne ne, gleda me to K ko vrag! I nista uzmem ja marker i da cu c napravit od k i
mozete zamislit kako je t
Evo kak je bilo
Sto se tice dlaka, otkad brijem vec mi drugi dan izrastu malo i onda tako ostanu tjedan dana. Budem probala s becutan puderom nakon brijanja. Nadam se da cu dobit neki dobar ipl koji cu koristit nakon trudnoce, tak da do iduce trudnoce ako je bude, nemam tih briga 😀
Sve frendice su dobile neki poklon od muza povodom rodjenja, nisam prije cula za tu naviku. Ja sam svom rekla nek mi kupi ipl 😁
Ako netko ima, recite jel to bacanje novaca ili stvarno funkcionira 😂😂
Gumbek bas sranje. A jos vece sranje je kad ti taj bris nitko ni ne napravi, kao meni naprimjer.
Malo se prva slika digla, ugl eto par sati bar nisam mislila na to koliko sam otvorena, proljev,čep i trudove🤣🤣🤣
I da kupila sam danas zavjese za Nolinu sobu
Cure gumbek i ita, jesam ja to dobro pohvatala? Nisu vam napravili bris za streptokok??
Ajme inzistirajte da vam naprave, ne zelim nekog plasit ali kad sam vadila profil bila sam u sobi s curom koja je rodila i sve joj se zakompliciralo jer nisu znali da ima streptokok, koji je presao na bebu i bilo su 3 tj u bolnici. Mali je jako slab bio, dugo mu trebalo da se oporavi. Meni bas doso nalaz da ga nemam
Ma dobro je ovako katuska 😁
Mi nemamo doslovno niti jednu izradjenu sliku ikad, a imam 50 okvira sigurno.
Kad u trudnoci malo poglupimo. Ja zivim na moru i bili kod prijatelja negdje u 19.mj i njima izrasla maslina u dvoristu, taman je imala plodove tamne. A ja kazem nisam znala da ste posadili sljivu. Zamisli koja blamaza hahahha
Daj slike tih masnica 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji