Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2018. 20:32

Katuska, ma uzeo je meni moj gin bris na zadnjoj kontroli kod njega, dao uputnicu i da odnesem u lab mikrobioloski koji je u nasem domu zdravlja. Ja odmah odnjela i jos me razveseli laborantica da sad salju doktoru na mail da ne moram dolazit po njega, reko super. Kao za 7 dana. I danas gotov, sestra me zove da je kontaminiram i da ne valja. Popizdila sam. 
    A kazem dr me u TA pitala dal da mi oni rade il imam, ja reko u izradi je, za 2 dana ce biti.
    I eto vraga. 
    Ugl sad ce me tretirat ko da sam pozitivna, tj dobit cu antibiotik kad pukne vodenjak il kad ga oni prokinu.

• LilyVanily
    06. Travanj 2018. 20:42

Katuška trake su 😍😍😍😍.  Rekla sam da neću ništa više kupovati do daljnjega. Jedva se kontroliram kad su stvari za nju u pitanju. 😂 I one papuče su super al meni bi ih bilo žao nositi u bolnicu. Na predavanju nam je patronažna rekla da uzmemo neke koje ćemo baciti jer se svašta može skupiti u bolnici.
    Meni je gin rekla da će mi napraviti taj bris na sljedećem pregledu.
    Čini mi se da me hvata nešto. Skuhala sam si čaj pa se nadam da će pomoći. 😐
    Iskusne mame na koji način održavate plišance koji u sebi imaju baterije ili nešto tako?

06. Travanj 2018. 20:50

LilyVanily

Katuška trake su 😍😍😍😍. Rekla sam da neću ništa više kupovati do daljnjega. Jedva se kontroliram kad su stvari za nju u pitanju. 😂 I one papuče su super al meni bi ih bilo žao nositi u bolnicu. Na predavanju nam je patronažna rekla da uzmemo neke koje ćemo baciti jer se svašta može skupiti u bolnici.
    Iskusne mame na koji način održavate plišance koji u sebi imaju baterije ili nešto tako?

Sve kaj ne mogu sibnut u masinu cistim mao cesce cistacem na paru. Ako su bas prljavi onda ih onak samo sa spuzvicom i pjenom od deterdzenta izribam,  da ih ne mocim puno. Dobro posusim i opet spicim s parom iz parnog cistaca.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• LilyVanily
    06. Travanj 2018. 21:04

ProudMomy

LilyVanily

Katuška trake su 😍😍😍😍. Rekla sam da neću ništa više kupovati do daljnjega. Jedva se kontroliram kad su stvari za nju u pitanju. 😂 I one papuče su super al meni bi ih bilo žao nositi u bolnicu. Na predavanju nam je patronažna rekla da uzmemo neke koje ćemo baciti jer se svašta može skupiti u bolnici.

Sve kaj ne mogu sibnut u masinu cistim mao cesce cistacem na paru. Ako su bas prljavi onda ih onak samo sa spuzvicom i pjenom od deterdzenta izribam, da ih ne mocim puno. Dobro posusim i opet spicim s parom iz parnog cistaca.

Proudy kakav parni čistač imaš? Moram sredit neke plišance, a ne bi ih htjela uništiti.

06. Travanj 2018. 21:06

LilyVanily

Izbjegavamo ih haha
    Imamo seku sveznalicu, nju mala nikad nije fermala, pa je skoro pa netaknuta
    I imamo starlight pet zabu, ona je samo u kinderbetu bila pa se nije prljala, al sam ju znala kao proudy spuzvicom i mrvom detergenta istrljat. 
    Imamo dve tri one sta se povuce spagica pa sviraju uspavanke neke, to sam redovito u masini prala i nikad nista nije bilo.
    Al plisanaca bas malo imamo, pogotovi tih svirajucih/svjetlecih

06. Travanj 2018. 21:14

LilyVanily

ProudMomy

LilyVanily

Sve kaj ne mogu sibnut u masinu cistim mao cesce cistacem na paru. Ako su bas prljavi onda ih onak samo sa spuzvicom i pjenom od deterdzenta izribam, da ih ne mocim puno. Dobro posusim i opet spicim s parom iz parnog cistaca.

Proudy kakav parni čistač imaš? Moram sredit neke plišance, a ne bi ih htjela uništiti.

Neki lijevi iz Spara,  ne znam koja je marka,  al nije neki razvikani,  s njim perem podove,  a moze se odvojiti pa bude kao rucni cistac,  tak spicim te plisance.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    06. Travanj 2018. 21:40

Joj gumbek uzas, mozda ti bezveze budu dali injekciju al opet bolje nego da se zakomplicira nesto.. 

06. Travanj 2018. 21:47

Katuska99

Joj gumbek uzas, mozda ti bezveze budu dali injekciju al opet bolje nego da se zakomplicira nesto..

Pa to si i ja mislim, radje da dobijem antibiotik nego da ga ne dobijem, ni prvi ni zadnji u zivotu. 
    Ovu trudnocu sam odradila bez ijedne jedine tablete, osim magnezija i elevita do polovice trudnoce.
    Nek meni daju kaj god, samo da bebonja bude dobro. 

Frajla
    06. Travanj 2018. 22:24

ita87

Budem provjerila, a mogu se samo nadat da nemam. Jesu vama svima radili taj bris na streptokok? Takutaka i ostale koje su pred porodom?
    Katuska preslatke su masnice ❤️❤️

Meni su radili u TA u 35 tjednu. Ne vidim zasto bi bilo bolje da ni ne rade, to je onaj kao veliki stapic za usi i samo ti prode a njim, ne koriste se nikakve alatke. Jedino je pitanje hoce ti nalaz biti na vrijeme gotov

• ita87
    06. Travanj 2018. 22:35

Nemam pojma Frajla, ali za mene ce definitivno biti prekasno. Pitat cu u utorak bas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.