Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    05. Travanj 2018. 16:05

A glete mi dolje šape kolke su🤣🤣 jos imam termo carape🤣

• ita87
    05. Travanj 2018. 16:38

Proudy, pikica, takutaka i katuska redom sve lipe busice 😍😍😍😍
    Ja goli trbuh nisam ni slikala, uvijek je neka crta od majice od lezanja 😂😂
    Yra nadam se da se vec mazis sa Milom ❤️
    Minja Gabi je slatkis pravi 💙
    Danas kisa pa nema setnje. Cistim po stanu i peglam, nisam dugo haha.
    Danas pojela 3 velike zlice nutelle, bananu i kikiriki. Sad cu neki sendvic. Od sveg mi muka osim od slatkog. Jedino slatko sta ne volim je vocni jogurt 😁
    Meni nikakvo mljeveno meso ne pase u trudnoci tako da bas dugo nisam jela cevape, hamburger i ostalo meso. Samo piletina dolazi u obzir.
    Bas mi ide n zivce hrana i je znam uopce sta da jedem. 

• ita87
    05. Travanj 2018. 16:40

Honey ma ja ne vjerujem u te njihove mjere i sigurna sam da je sve ok 😉

• ita87
    05. Travanj 2018. 16:41

Dva dana sam hodala 4,5 km i isla stepenicama 5 puta gore dolje, i kad legnem jedva se ustanem, sve me boli, najvise izmedju nogu 🤣🤣

• ita87
    05. Travanj 2018. 16:42

Katuska ove slapice su preslatke, ja ih ne bi ni po kuci nosila hahaha a kamoli po bolnici 😱😁

panda102
    05. Travanj 2018. 16:56

I sta sad opet glupi ogtt 😡😠😡
    Pa ti si bas imala niske vrijednosti. Jbt al peglaju bezze. Ali dobro... sve za bebiceeeee. Znaci sljedecu srijedu ne smijem jest jer cu imati odmah kg vise. Glupi pregled mi u 15h. Sto nije ujutro tad sam mrsava hahahaha

• ita87
    05. Travanj 2018. 16:59

Hahahah panda ja svaki put imam pregled u 8 ujutro 🤣🤣 
    ako mi krene navecer porod, ne znam jel nas vazu jos u bolnici, pa imat cu 3kg vise 😀😀😀

panda102
    05. Travanj 2018. 17:00

Takitaka i Katuska pa supeeer steee. Bas su vam fini trbusi-hi hahaha oblo lijepo glatko hihih a novi zivot unutra. 
    Sape 😛😛😛😛😛😛 ti si luda hahahaha
    Kathryn i Frajla nadam se da se spusti taj pritisak koji mu je vrag 😫
    Ja evo zalegla ne mogu koraka napravit a ubi me Sarči 🤪
    Zrinchy citala sam malo i pise da ne mora nista znaciti. Da se treba uraditi kontrola za 2t i onda se moze nesto vise reci. 

Katuska99
    05. Travanj 2018. 17:09

Hahaha panda ujutro kad sam mrsava🤣🤣🤣 ja cu morat do mame na vagu, 6 kila manje pokazuje, i nece kupit novu🤣🤣 uvijek je ljuta na moju 🤣
    Ita te slape perem u masini tak da mi je svejedno 🤣
    Evo stavila sam ime na zid, jedva odlucila di cu stavit

Katuska99
    05. Travanj 2018. 17:10

Ita kad vidim tvoj ticker muka mi je🤣 jer ces ti uskoro, jer ce mi frendica uskoro jer sam ja iza vas🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI