Proudy, pikica, takutaka i katuska redom sve lipe busice 😍😍😍😍
Ja goli trbuh nisam ni slikala, uvijek je neka crta od majice od lezanja 😂😂
Yra nadam se da se vec mazis sa Milom ❤️
Minja Gabi je slatkis pravi 💙
Danas kisa pa nema setnje. Cistim po stanu i peglam, nisam dugo haha.
Danas pojela 3 velike zlice nutelle, bananu i kikiriki. Sad cu neki sendvic. Od sveg mi muka osim od slatkog. Jedino slatko sta ne volim je vocni jogurt 😁
Meni nikakvo mljeveno meso ne pase u trudnoci tako da bas dugo nisam jela cevape, hamburger i ostalo meso. Samo piletina dolazi u obzir.
Bas mi ide n zivce hrana i je znam uopce sta da jedem.

Honey ma ja ne vjerujem u te njihove mjere i sigurna sam da je sve ok 😉

Dva dana sam hodala 4,5 km i isla stepenicama 5 puta gore dolje, i kad legnem jedva se ustanem, sve me boli, najvise izmedju nogu 🤣🤣

Katuska ove slapice su preslatke, ja ih ne bi ni po kuci nosila hahaha a kamoli po bolnici 😱😁

I sta sad opet glupi ogtt 😡😠😡
Pa ti si bas imala niske vrijednosti. Jbt al peglaju bezze. Ali dobro... sve za bebiceeeee. Znaci sljedecu srijedu ne smijem jest jer cu imati odmah kg vise. Glupi pregled mi u 15h. Sto nije ujutro tad sam mrsava hahahaha

Hahahah panda ja svaki put imam pregled u 8 ujutro 🤣🤣
ako mi krene navecer porod, ne znam jel nas vazu jos u bolnici, pa imat cu 3kg vise 😀😀😀

Takitaka i Katuska pa supeeer steee. Bas su vam fini trbusi-hi hahaha oblo lijepo glatko hihih a novi zivot unutra.
Sape 😛😛😛😛😛😛 ti si luda hahahaha
Kathryn i Frajla nadam se da se spusti taj pritisak koji mu je vrag 😫
Ja evo zalegla ne mogu koraka napravit a ubi me Sarči 🤪
Zrinchy citala sam malo i pise da ne mora nista znaciti. Da se treba uraditi kontrola za 2t i onda se moze nesto vise reci.

Hahaha panda ujutro kad sam mrsava🤣🤣🤣 ja cu morat do mame na vagu, 6 kila manje pokazuje, i nece kupit novu🤣🤣 uvijek je ljuta na moju 🤣
Ita te slape perem u masini tak da mi je svejedno 🤣
Evo stavila sam ime na zid, jedva odlucila di cu stavit

Ita kad vidim tvoj ticker muka mi je🤣 jer ces ti uskoro, jer ce mi frendica uskoro jer sam ja iza vas🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji