Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    06. Travanj 2018. 10:47

Uh Takutaka, sretnoooo!!! Neka krene danas prirodno, kako je Proudy rekla, divan dan da bebe upoznaju svijet
    Proudy  

Student24

vokak

Yra cestitke. Krasna je beba, a kad ti to kazem ja onda mozes biti sigurna da je jer su meni sve obicno cudne i zguzvane
    Nego cure jel su vama bebaci jednako aktivni svaki dan ili? Meni zna par dana bit ultra akcija.onda se npr jedan dan smiri ispod prosjeka.i onda iduci opet prosjecne akrobacije…

meni ne. ima dana kad je jako aktivanpo cijeli dan i noć, a ima dana kad se malo zabrinem pa se onda javi. nekad valjda više spava, nekad više odmara. ali meni je i posteljica sprijeda i zapravo cijelu trudnoću nije da ga osjetim sad toliko jako da ne mogu funkcionirati ili da boli.

Meni isto nije jednako aktivna. Čak ako bi uspoređivala kako ostale cure pišu, moja je jako mirna beba. Al ona je takva očito, tako da se ne sikiram više. Niti lupa nešto jako, nit je nemirna. A meni je posteljica normalno straga pa bi kao trebala jače osjećati ali ništa. Više osjetim malo namještanje, ruka tu pa tamo, i tako i sa nogicom i guzicom.

06. Travanj 2018. 10:51

Honey

Uh Takutaka, sretnoooo!!! Neka krene danas prirodno, kako je Proudy rekla, divan dan da bebe upoznaju svijet Proudy

Student24

vokak

Yra cestitke. Krasna je beba, a kad ti to kazem ja onda mozes biti sigurna da je jer su meni sve obicno cudne i zguzvane
    Nego cure jel su vama bebaci jednako aktivni svaki dan ili? Meni zna par dana bit ultra akcija.onda se npr jedan dan smiri ispod prosjeka.i onda iduci opet prosjecne akrobacije…

meni ne. ima dana kad je jako aktivanpo cijeli dan i noć, a ima dana kad se malo zabrinem pa se onda javi. nekad valjda više spava, nekad više odmara. ali meni je i posteljica sprijeda i zapravo cijelu trudnoću nije da ga osjetim sad toliko jako da ne mogu funkcionirati ili da boli.

Meni isto nije jednako aktivna. Čak ako bi uspoređivala kako ostale cure pišu, moja je jako mirna beba. Al ona je takva očito, tako da se ne sikiram više. Niti lupa nešto jako, nit je nemirna. A meni je posteljica normalno straga pa bi kao trebala jače osjećati aliništa.Više osjetim malo namještanje, ruka tu pa tamo, i tako i sa nogicom i guzicom.

Moj isto ima dana kad me izubija bas jako,  ima dana kad se samo malo gnijezdi,  a nekad me dovede do ludila koliko je miran,  pa kad sam vec maltene na vratima za hitnu onda pocne lupat! Evo inace me ujutro cim se probudim pozdravi i izlupka, a danas  nista,  dok nisam nesto pojela i opet legla,  valjda se tek tada probudio.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Katuska99
    06. Travanj 2018. 11:00

Honey bas si lijepa i profinjena trudnica😍
    Takutaka uff sretno sad ce to danas-sutra🤞🏼🍀
    Ja danas imam proljev i povracam, vec mislila da sam virozu pobrala. Al valjda je to prirodno ciscenje prije poroda 

Katuska99
    06. Travanj 2018. 11:03

Beba je aktivna dosta, a pixi kao da nesto osjeti, samo ide oko mene i mazi se.. 

Honey
    06. Travanj 2018. 11:07

Katuška joj hvala, ja se ne osjećam baš profinjeno al sad mi pašu svi komplimenti nakon jučerašnjeg doktorovog gafa  
    Ajme tebe je do sad baš sve nekako strefilo, i onaj svrab, i natečenost-voda, sad ovo... Al to znači da nam Nola dolazi za tjedan dana  Nadam se da je to, ništa drugo i da će te brzo proći!
    Sarita ti nam baš puno sanjaš.  Ja srećom pa ne baš, bar to što spavam se i odmorim pošteno!

panda102
    06. Travanj 2018. 11:12

Cao cure moje :D
    Joj Honey pa tu je i frizura za puni tjedan, divne ste mi cureee :D kiss kiss
    Sarita dobar jutar, nek ste se naspavali :D
    Takutaka sretnooo :D i bez panike :D
    Moja cura je veoooma aktivna, veomaaaa.... od 7 jutros skace, namjesta se, proteze, stuca... ludilo :D
    Znate da sam vam pisala da mi je od kolege zena u bolnici, jutros je rodila, bila je otvorena 3cm i javlja maloprije rodila je, 2220g 45 cm :D 33+6 je danas 

panda102
    06. Travanj 2018. 11:16

Zadnjih dana moj muz isto imao to ciscenje, i bili mi na tecaju i govori ona o pripremi za porod i spominje to Katuska, kad on mene puce nogom, govori zeno spremam se hehehehehhehe
    Pixi nas <3
    A sta ces, vidis da te svasta nesto snaslo u trudnoci neka dodje Nola, ima sve spremno :D

Katuska99
    06. Travanj 2018. 11:21

Honey ma dr nemam pojma.. 😘
    Hahah panda da nebi ja i tvoj muz isti dan u radjaonu🤣 
    Da hehe s obzirom da sam prije Ite sve pripremila mozda zbog tog i rodim prije nje😩
    Ma dobro sve je to u terminu, al volila bi da jos malo priceka s obzirom da je na svakom uzv do sad bila malo sitnija, pa nek jos malo ojaca. Al u svakom sl sve ce to bit ok.. 

EveM
    06. Travanj 2018. 11:22

Yra čestitke!! Mila je prekrasna! Puse😘😘😘😘 uzivajte!

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Kikaa12345678
    06. Travanj 2018. 11:40

Pozz cure,imam pitanjce za one iskusne 🙂 bila je tema vec o tome ali zaboravila sam...zanima me kada krene sluzni cep dali trebam odmah u bolnicu ili cekati??ja mislim da se to kod mene desilo... od jucer sam primjetila pomalo bez boje ali danas je vise izgledalo na sl cep...i imam tupu bol vise sa desne strane...dali imala koja takvo iskustvo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.