Yra nista manje od Mile nismo ni ocekivale, mila mama, mila kcer. Ne moze drugacije 😍
Ja sam u zen fazi.
Čisto blazenstvo!
Ne mogu vam opisati taj osjećaj.
I sa 4. kao da je prvo.
Ona tako divno doji, tako je mila…bas joj pase ime.
Draga, cestitam.. uzivajte..
Evo tek sad uspila malo do klokanice pa idem probat uhvatit zaostatke...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Jutro! Evo nas debele na puni 31t, i sa 67.8kg odnosno u plusu 6kg. Poslije slikam golu busu, zurila se na posao pa je ova leteca slika. Danas ce biti predivan dan, nadam se da mi se sve predivno osjecate 🌸🌸🌸 Nina11, Ita i Takutaka ajmo u rađaone vas tri 😘💋💋💋
Jutro svima!
Cure u terminu lijep je dan da bebice upoznaju svijet 😁
Honey, divne ste vas dvije bebele 😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro!
Mm radi tek popodne i odmah smo uspavani, ustali se maloprije 😁 Noćas mi je baš vruće bilo, malo za promjenu. S obzirom da mi je inače skroz hladno. A sanjala sam sve nešto nepovezano, besmisleno.
Kako ste vi na ovaj lijepi dan?
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo da vam se javim s pregleda...otvotrna 4 cm, a tlak 150/90..prvo mi je rekla da ce me odma poslat rodit, al onda ga je mirila jos jednom nakon pregleda i bia je 145/85...ugl. kao pada pa me ipak poslala kuci sa tabletama i moran ga danas pratit, pride li 150/90 pravac rodiliste...radi svega toga me ujutro poslala na plodnu vodu i ona kaze da pretpostavlja da cu ili rodit veceras ili da bi me mogli sutra ostavit...eto, malo san vam se odma uspanicarila, al vidit cemo kako ce se situacija razvijat danas..
Evo da vam se javim s pregleda…otvotrna 4 cm, a tlak 150/90..prvo mi je rekla da ce me odma poslat rodit, al onda ga je mirila jos jednom nakon pregleda i bia je 145/85…ugl. kao pada pa me ipak poslala kuci sa tabletama i moran ga danas pratit, pride li 150/90 pravac rodiliste…radi svega toga me ujutro poslala na plodnu vodu i ona kaze da pretpostavlja da cu ili rodit veceras ili da bi me mogli sutra ostavit…eto, malo san vam se odma uspanicarila, al vidit cemo kako ce se situacija razvijat danas..
Uh, sretno!! :)
Yra cestitke. Krasna je beba, a kad ti to kazem ja onda mozes biti sigurna da je jer su meni sve obicno cudne i zguzvane
Nego cure jel su vama bebaci jednako aktivni svaki dan ili? Meni zna par dana bit ultra akcija.onda se npr jedan dan smiri ispod prosjeka.i onda iduci opet prosjecne akrobacije…
meni ne. ima dana kad je jako aktivan po cijeli dan i noć, a ima dana kad se malo zabrinem pa se onda javi. nekad valjda više spava, nekad više odmara. ali meni je i posteljica sprijeda i zapravo cijelu trudnoću nije da ga osjetim sad toliko jako da ne mogu funkcionirati ili da boli.
Evo da vam se javim s pregleda…otvotrna 4 cm, a tlak 150/90..prvo mi je rekla da ce me odma poslat rodit, al onda ga je mirila jos jednom nakon pregleda i bia je 145/85…ugl. kao pada pa me ipak poslala kuci sa tabletama i moran ga danas pratit, pride li 150/90 pravac rodiliste…radi svega toga me ujutro poslala na plodnu vodu i ona kaze da pretpostavlja da cu ili rodit veceras ili da bi me mogli sutra ostavit…eto, malo san vam se odma uspanicarila, al vidit cemo kako ce se situacija razvijat danas..
Uh malo divlja tlak, moguce i od uzbudjenja, mozda ti doma bude i dobar, ali i svakom slucaju necea jos dugo cekati svoju bebicu! A i dosta si otvorena vec, pol puta je iza tebe!
Javljaj kakvo je stanje s tlakom i sretno! 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji