Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Travanj 2018. 10:44

Katuska99

Nije ni cudno da ste sve tak malo kila dobile. Jbt vocnih jogurta i pudinga sam u ovih 9 mj valjda 230 pojela🤣🤣

Ja vocnih jogurta ne, al zato pudinga i slicnih kakica haha
    Pa kazem ti ja, nisu nase kilice dosle od zraka :) 
    Kaj da radim kad mi se papa
    Zato sam i kupila mrezaste gacice L velicine 😂😂😂

Honey
    05. Travanj 2018. 10:44

Katuska99

Nije ni cudno da ste sve tak malo kila dobile. Jbt vocnih jogurta i pudinga sam u ovih 9 mj valjda 230 pojela🤣🤣

ahahahahaha  
    E Takutaka, ja ću ti tek na porodiljni 28 dana prije, znači 10.05., muž kaže da ću rodit 24.05., na njegov rođendan, tako da ću eto taman imati dav tjedna da spremim sve, dosta !  
    Proudy čekam sliku na punih 32tt <3

• Takutaka1
    05. Travanj 2018. 10:48

Panda da, u jednom komadu, al nadam se jos sta krace hahaha 
    Honey jesi probala reflustat? Mene tako uvati priko noci i da nema njega, mislin da ne bi nista spavala....ovako ga popijem i stvarno mi odma prodjeluje...

Sarita_00
    05. Travanj 2018. 10:52

Katuska99

I voćnih jogurta i čokolada i kolača... Mislim, jela sam ja to sve i prije, al sad pojedem sa posebnim guštom 😂
    Reflustat mi je ispočetka znao pomoći i sa slabijim oblicima. Ali kad me po noći znalo probuditi, tu ništa nije pomagalo, samo spavanje sjedeći 😕

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    05. Travanj 2018. 10:52

Takutaka, nisam probala, glumim heroja kao u svemu do sad  mislim da ću se predati i kupit to, hvala! Počelo me mučit i ujutro poslije doručka, a izgleda da će postati sve gore a ne bolje.

• Takutaka1
    05. Travanj 2018. 10:53

Katuska koliko si ti dobila? Meni se muz stalno ruga radi jogurta i pudinga, a ja san opsjednuta s njima u trudnoci 😂😂😂 i bome osjetim sad svih 16 kg koje san dobila hahahahah
    Honey ma samo nek ti bude sve kako si isplanirala....ja san sritna sta san ranije prestala radit i pripremila sve u miru jer san taman malo vise od misec dana ranije zavrsila na mirovanju ...na kraju bi sve morali drugi umisto mene radit 

• Takutaka1
    05. Travanj 2018. 10:58

Honey

Takutaka, nisam probala, glumim heroja kao u svemu do sad mislim da ću se predati i kupit to, hvala!Počelo me mučit i ujutro poslije doručka, a izgleda da će postati sve gore a ne bolje.

Probaj zeno i moli Boga da si medu ovima sta im djeluje....stvarno vridi svake kune 😂

Katuska99
    05. Travanj 2018. 11:01

Hahaha gumbek pa da, ja sam svoje kile posteno zaradila🤣 
    S gaca s velicine presla na L ( m vidjela nisam🤣)
    Ja sam dobila 17 kila, mozda sad vec 18. Najvise mi se vidi u licu al kaze dr da je to i voda. Ma ja znam da cu ja to stesat na staru kilazu, moram ne zelim si dopustit da mi je ovak grozno. Osjecam se ko onaj crnac u kuci debele mame, kao da me neko obuko u debelu zenu🤣 a u biti obukli su me pudinzi i pringlesi🤣

05. Travanj 2018. 11:11

Yra draga,  sretno! Javi se kad budes mogla!
    Sto se tice pudinga i vocnih jogurta to nikad ne jedem pa ni sada. Vise nemam problema sa zeludcem,  a to pripisujem tome sto mi je dijete vec u kanalu pa vise ne radi pritisak na zeludac. Sad bi bila sretnija da radi,  al kaj mozes.
    Honey poslikam se kasnije,  naravno,  red je red!
    Jutros sam cestitala Aleksu i pohvalila ga za jos jedan tj duze u busi! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Travanj 2018. 11:14

Katuska99

Hahaha gumbek pa da, ja sam svoje kile posteno zaradila🤣
    S gaca s velicine presla na L ( m vidjela nisam🤣)
    Ja sam dobila 17 kila, mozda sad vec 18. Najvise mi se vidi u licu al kaze dr da je to i voda. Ma ja znam da cu ja to stesat na staru kilazu, moram ne zelim si dopustit da mi je ovak grozno. Osjecam se ko onaj crnac u kuci debele mame, kao da me neko obuko u debelu zenu🤣 a u biti obukli su me pudinzi i pringlesi🤣

E tako sam i ja sa S gaca skocila na L. M su se negdje putem zagubile, izmedju pudinga i cokolade haha
    A ja sam na +15. Isto se ne bojim da ce ostat, svjesna sam da cu ih skinuti i ne brinem se, al me brine sta cu nosit preko ljeta dok ih ne skinem haha.
    S curom sam dobila malo manje i nakon 2 mj bila na staroj kilazi, bez ikakvog odricanja i ikakve muke. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI