Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    23. Ožujak 2018. 07:22

LilyVanily

Palčice baš mi je drago da je sve prošlo u najboljem redu i relativno brzo!! Samo polako i uživajte sa svojom princezom!! 😘
    P.s. znaš li možda ime doktora? Ti si druga osoba za koju znam da je imala pozitivno iskustvo tu pa se nadam da ima nade. 💪👍

Doktor Grujica,jako mlad...ali vjeruj mi doti jedan je predivan,svih ih upoznala za vrijeme boravka u bolnici od mjesec i pol

• ita87
    23. Ožujak 2018. 07:27

Palcice mala je predivna 😍😍😍
    Cure stolicu sam dobila od brata, to je stara stolica za ljuljanje i tko zna gdje je kupljena. 
    Ima vjerojatno takvih po centrima s namjestajem, nisam nikad gledala jer sam prije par godina rekla bratu da ce mi ju dat kad zatreba 😀

• ita87
    23. Ožujak 2018. 07:29

Danas nisam sanjala Luku, nego da sam rodila. Samo da sam rodila, ni kako, ni gdje, nista, beba se samo pojavila i ti je bilo to. E kad bi tak bilo zapravo 😁😁

• ita87
    23. Ožujak 2018. 07:34

Palčica0306

LilyVanily

Palčice baš mi je drago da je sve prošlo u najboljem redu i relativno brzo!! Samo polako i uživajte sa svojom princezom!! 😘
    P.s. znaš li možda ime doktora? Ti si druga osoba za koju znam da je imala pozitivno iskustvo tu pa se nadam da ima nade. 💪👍

Doktor Grujica,jako mlad…ali vjeruj mi doti jedan je predivan,svih ih upoznala za vrijeme boravka u bolnici od mjesec i pol

Ne znam da li lily zna da si u Splitu rodila, 
     da se cure ne ponadaju da su ti dobri doktori u Zgu 😀

• Ina30
    23. Ožujak 2018. 07:40

EveM

Ina, ja idem na SD. Yra mislim isto..

Mogle bi se mi i sresti  jedva čekam sutra da vidim kako tamo izgleda sve

yra
    23. Ožujak 2018. 09:11

NINA, još pada?
    Kod nas u Samoboru se uglavnom sve otopilo iako ima još po krovovima i mjestimice na bregima.

• LilyVanily
    23. Ožujak 2018. 09:21

Ita znam da je Palčica u Splitu, zato sam i pitala. 😉
    I tu je sinoć padao snijeg, ali se otopio. Sad je sunčano... i stresao nas je potres nešto prije 5 ujutro... 😐

Sarita_00
    23. Ožujak 2018. 10:02

Dobro jutro! 
    Prva tura Larinih stvari je u mašini ❤ Polako krećemo 😊
    Kod vas snijeg, a kod mene prekrasno sunčano. Pravo proljeće! 
    Noćas me probudio grč u nozi, prvi u trudnoći. Još uvijek me boli, ne mogu izravnati nogu do kraja. U prvi tren nisam znala što se događa jer stvarno jako dugo nisam imala problema s tim. 
    Uživajte u danu u skladu s vremenskim prilikama! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    23. Ožujak 2018. 10:13

Nina zaboravih dodati ne u prilikama 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• ita87
    23. Ožujak 2018. 10:14

LilyVanily

Ita znam da je Palčica u Splitu, zato sam i pitala. 😉
    I tu je sinoć padao snijeg, ali se otopio. Sad je sunčano… i stresao nas je potres nešto prije 5 ujutro… 😐

Ahaa sorry nisam skuzila da ces ti u Splitu roditi, eto onda se nadaj da ces dobiti istog divnog doktora 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.