Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    16. Rujan 2017. 13:29

Što je to po položaju pksteljice...meni više izgleda da su posteljice cura pravilni polumjeseci dok su kod dečkiju više deblje kifle :)

Sofia88
    16. Rujan 2017. 13:31

Pa zavisi gdje je smještena posteljica tj dijete jel'. Ali računaj da je slika u zrcalu. Po tome bi moje i elvirino trebala biti curica.

Everything happens for a reason.

Sofia88
    16. Rujan 2017. 13:32

Pošto se naše još radi vaginalno i na normalnoj je strani. 

• Elviramagistic
    16. Rujan 2017. 13:32

Imam samo ovu slikicu od 13+4 

Sofia88
    16. Rujan 2017. 13:34

Jel' rađeno vaginalno Elvira?

Sofia88
    16. Rujan 2017. 13:37

A dobro ...ovo sad s posteljicom je zs ranije otkrivanje do desetog tjedan tjedna. Ikyri pošalji 10 tjedan

• Elviramagistic
    16. Rujan 2017. 13:41

Da ovo je sad bio zadnji vaginalni 😁 beba je plesala po busi pa ju je teze uhvatio

ikyri
    16. Rujan 2017. 13:45

Nemam ja od 10.tj imam od 6. ali mi je ostala kod ginekologice. Imam 10tj. samo.od curke vaginalni

ikyri
    16. Rujan 2017. 13:45
  • Elviramagistic
    16. Rujan 2017. 14:28

Jel ima koja od vas problema sa probavom?? Ja do jucer nisam imala a sada ne znam sa cime da si pomognem..ne usudim se tiskati zbog onog krvavog iscjetka od neki dan..ujutro sam pojela kasu od zobenih pahuljica i mekinja sa chia sjemenkama i lanenim mljevenim sjemenkama ali za sada nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.