Koliko su bili teški? Moj sad po femuru je kao 55cm… mala mi je bila 55cm i 4130 ali sam je dobra 2 tj. prenjela.
Prvi 4300g, drugi 4280g. Iza termina rođeni, prvi sin 12dana, drugi 7 dana.
Tu smo dakle. Ajde valjda ce trece unterminu izac :) dakle ja mogu ocekivat da cu prenjet samo 7 dana …
Hahah psihički sam se pripremila da će i cura nakon termina, pa će mi biti lakše. Za sad je težina točno u dan termina, u pon.imam pregled i baš me zanima kolika je. Al opet znam da znaju pogriješit u mjerama i do pola kg
Ja uspoređujem trudničke. Tu su negdje … A bit ce 4 kg sad +/- 200g cca. Ma samo da to krene… Ja sam dobila 3 gela.da bi se 1 prst otvorila i onda rodila u 4h… :) Kad krene ce ic…ali neka samo krene
Prvi porod bio je inducirani,od 8 ujutro do 10 navečer. Bez epiduralne,cijelo vrijeme na dripu. Za drugog sina sam rekla ma rodit ću ga lakše,tako je i bilo jedva stigla do rodilišta, 9 cm otvorena, rodio se za 30 min. Baš to samo nek krene i biti će sve ok.
Ja sam prvi porod bila na indukciji 5 dana. Cerviks mi je bio čitav…zatvoren…pa nikako pomaka… dosla na 1cm jedva. Epiduralnu dobila zadnjih 30 min. tvrdili su da cu rađat satima a ja nisam tu bol mogla trpit satima…. mogla bi jos 30 min… ali jbg. Koliki su ti razmaci među trudnoća. Da čak me strah da kad krene da da necu stic. Nadam se da ce bit lakše.
Stariji ima 7,mađi 4 ipol, znači oni su mi razlika 2 ipol godine. Prvi porod isto zatvorena skroz,užasno se sporo otvarala…drugi puta sve ekspresno. Sad reko muž da ću u autu roditi al ja nemam taj osjećaj. Sad sam punih 36 tjedana. Bol pod dripom je meni bila užasna, drugi puta prirodni trudovi i super. Ma sve ćeno mi to izdržati
Meni mala ima sad 2 god i 1 mj. Ma da…lako za bol…samo da se to odradi i da sve bude ok. Ma ja mrzim jer sad dobivam strije… i ako prenesem dobit cu ih jos 20… i tako mi je s malom bilo i dosta mi je pregleda i ctg-a. Nadam se da necemo puno čekat i da necemo u autu rađat!
Mene isto ti pregledi kad prenesem izlude doslovno, i ctg a o čekanju u ambulanti da ne govorim. Samo vozaju,pa na ctg ujutro pa dođite popodne još jednom. Nadam se da ću ovaj put čim kasnije u ambulantu...probat ću svojoj dr.reći da još jedan pregled kod nje obavim.
Mono nadam se da ce curka bit ok i da ce se brzo oporavit. Bas mi je zao da nakon svega sad jos i to morate prolazit.
Honey, okrenula mi se mala u 27tt, ja ju bas dosta osjetim, jako se rita. Mozda je do posteljice, moja je iza, tvoja?
Cure jel ima koja problem s otecenoscu? U zadnjih tjedan dana sam jako naotecena, ruke i stopala prestrasno a u faci sam ko bumbar. Jel to normalno? Htjela sam stavit sliku ruke al opce me sram🤯🤣
Katuška, kad imaš slijedeći pregled?
Najbolje da to pripomeneš doktoru, ili ga nazovi...
Na svakom prdgledu, i u bolnici i privatno, pitaju da li trudnica naotiče. Mislim da je to bitno, zbog tlaka i rada bubrega.
I meni noge navečer budu lagano naotečene, npr. vidi mi se urez od čarapa. Ali nije ništa jako.
Jutro klokanice moje! Pocelo i mene pomalo bolit sad sve, cari treceg tromjesecja 😁 Kako ste, jeste dobro spavale? Panda jel stan blista? Ja sam jucer ipak odmarala obzirom da se u petak tulumarilo. Mislim da ce i danas biti slicno, tko je vidio nedjeljom sta radit osim rucka 😜 Katuska i moja se tako u zom tjednu okrenula, i puno ju slabije osjecam. Znaci tocno sa ledima lezi po sredini mog trbuha, svi njeni udovi su prema mojoj unutrasnjosti okrenuti. Uopce nije usporedivo sa onim kako je bilo kad je bila poprecno i lice i udovi prema vani, to je udaralo i bilo je cak bolno kad se gnijezdila. Sad osjetim ko da ce mi picu razbit kad krene nabijat sa glavom 😂 Mala moja rock'n'roll ❤
Katuska slazem se sa Yrom, fino ti to doktoru.
A nama sliku da vidimo te sapice 😁
Pozdrav svima! Ovdje još jedna mama koja je ušla u sve čari trećeg tromjesečja. Sada sam 29+3. Zanima me kada ste počele ili ćete početi pripremati torbu za rodilište?
Dobro jutro. Budna od zore valjda...
Proudy muz evo nesto za njega 🔫
Ali moraju nas nekad zivcirati ne mogu nam uvijek biti dobri jelde? Danas je bolje sigurno. Kako je Maks a ti?
Mene moja udara 0-24 tako da vam ne mogu pomoci oko toga... glavicom dolje a desno nogicama laktom guzicom. Tacno imam osjecaj da hoce izaci. Ona plese stalnooooo. Smirila se bila jedino kad sam bila bolesna.
Blista stan ⭐️🌟✨
Sad sam zamjesila za kiflice s Wudy hrenovkama. Nismo dugo.
A Katuska ja nista ne oticem. Jos mi burma i zarucnicki hodaju po prstu. Znaci nista. Mama kaze sa je njoj to pocelo vec u 6.mjesecu. Eto kod mene nema jos nista. I uvijek me pitaju na pregledu je li oticem.
Honey kako muzu ruka?
Pusa za sve
Jutro!
Jučer sam se većinu dana osjećala natečeno, ali sam mislila da je samo osjećaj. Navečer skinem sat sa ruke, a ono sav urezan. Uvijek ga nosim zakopčanog na istoj rupici. Odmah sam poskidala svo prstenje, pa čak i narukvicu, više od straha. Ali noge nisam primjetila da otiču... Dobro je dok je tako. Mene sestra na svakom pregledu pita otičem li, tako da svakako ne bi bilo loše napomenuti i to.
Otvorila sam oči u 10 do 8, uvjerena da je barem 10. Kad sam vidjela koliko je sati, mislila sam još malo spavati, ali ništa od toga. Ali nema ništa ni od ustajanja, ljepše mi u krevetu 😆
Čini mi se da je sunčano vani, pa onda uživajte u danu! 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evesavrsena torta. Prava slasticarka :)
Takutakaizdrzi jos malo, bas te za vikend moralo uhvatiti.
Monotoliko toga je prosla mala Orion, bas mi je zao sto se zakompliciralo. Nadam se da ce sve biti u redu. Orion je pokazala da je borac. Mislimo na vas. :)
Cure sa slikicama, predivne ste ovako zaokruzene. Vidi se kako rastu iz tjedna u tjedan.
Svima se bebe vec okrenule a moja strajka. Lupa nogicama prema dolje kao luda. Tvrdoglava je, ne zeli ona dubiti na glavi
Evo draga ni meni bebach jos nije okrenut,ocito mu je bas dobro ovako. U petak kontrola pa cemo vidjet,al ionako se tjesim da ima jos puna2 mjeseca i nesto da se okrene:)
Eve torta izgleda ko za prste polizat,a vjerujem da je i toga bilo:)
Sad me podsjetio netko na fejsu, Žuja daje novopecenim tatama gajbu cijele ove godine:) to znaci da kad dođu nase male srece, i tatama dolaze ekstra srece hahahaha A mora se beba zaliti!
Puse svima,meni dragi danas kuha rucak, a ja cu malo pospremati
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji