Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Ožujak 2018. 11:42

Ako ce kome trebati,  ili ako vas zanima...
    https://www.doula.hr/search.php?region=zg

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Takutaka1
    12. Ožujak 2018. 11:51

Evo izvještaj s pregleda...35+6 smo danas, otvorena 1.5 cm, Roko ima oko 2700...ginekologica se nada da cemo izdrzat jos 2 tjedna da beba malo ojaca, a mamu je bome momentalno oprala panika 

panda102
    12. Ožujak 2018. 12:14

Evo debele. Nisam se slikala u subotu. Frka bila. 

12. Ožujak 2018. 12:17

panda102

Evo debele. Nisam se slikala u subotu. Frka bila.

Panda 😍😍😍😍
    Kakva frka?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    12. Ožujak 2018. 12:22

Proudy svaka čast baš si se potrudila :D mamica :D
    Takutaka sad odmor što više, ležanje i čuvanje i izdržat će te, ali opet su to visoko tjedni, bezze te sikira :*
    EveM wao super hahaha...ti ćeš u minus s kg :D ahhahhaha
    NINA evo nas na poslu, još malo, do 13 radim jer će mi doći sjedalica, zvali me iz GLS-a pa moram kući, jadnicaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahaha
    Ivana super za 36, čekamo slikicu :D ja evo opalila jednu na poslu..
    Proudy ma frka oko vremena hahahaha onaj moj kad je kući samo smišljamo šta ćemo kuhati, raditi i uživamo skupa :D
    FALI MI HONEY :( neću se više ovako igrati :(

panda102
    12. Ožujak 2018. 12:24

Je.ote pa mi smo 28 tt aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

panda102
    12. Ožujak 2018. 12:29

Kathryn divni ste vas dvoje još ta majicaaaaaaaaa grrrrrrrrr pojela bih vas hahhahahaha
    Svašta sam još htjela komentarisati i nemam pojma.... 
    Nanervirala sam se na poslu, stvari koje sam ja radila i dok sam ih radila bilo je to normalna, ništa posebno, eh sad kad predajem posao na druge, čovječe to kao da su astronomske stvari. Kao aj vidi ovo kako ovo kako ono...de malo misli aj jesam ljuta..kad drugi rade nije ništa vrijedno a kad oni to rade aj pa ovo je preteškoooooo..... i eto moram se malo ispuhat.... još malo jelde Zrinchy pa kupimo stvari ehehhehe

panda102
    12. Ožujak 2018. 12:40

IIIIIIIII dopisujem se sama sa sobom hahahaha danas sam baš nešto gladnaaaaa .... 
    Ali borim se da ne pretjeram, zato ću sad nešto fino da skuham kad dođem kući da zdravo papamo. Pojela sam sendvič i bananu, kako mi fali slatko to vam ne mogu opisati.... Kad vidim one Kinder čokoladne bombone mi se plače.... glupa žgaravica..... i jučer mi je bilo muka, odmah sam se sjetila početka trudnoće, na kojeg sam bila zaboravila, fuj kad se sjetim mučnina, kruh i abc sir...

12. Ožujak 2018. 12:52

Aaaa ta frka! Nemoj me plasiti! 
    Da,  Honey nam se bas otudjila 🙁
    Meni danas dan zalosti,  pukao mi nokat,  kak ja nemam umjetne,  nego svoje,  kad jedan pukne,  sve rezem 🙁,  ostala sam bez noktiju. 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    12. Ožujak 2018. 12:58

Panda lijep ti je stomak ❤ Da te utješim, meni je i muka i žgaravica me pati. Imam neke perece što su mi moji spakirali, pa njih grickam i podnošljivo je.
    I mislim da su krenule bh. Bar pretpostavljam da je to to. Kao da sam dobila, ali puno jače i ne traje nešto dugo. Moguće da ih je bilo i prije, ali onu sinoć sam baš jako osjetila, a i ova sad nije mogla proći neopaženo. 
    Mlada dama se nešto razbacala, skroz ju osjetim pod rebrima, a stomak se miče naočigled 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.