Sutra bih trebala na put, 3 sata voznje otprilike, ne bi trebalo biti nekih problema jel? Dobro se osjecam jos uvijek... Imam skoro spremnu torbu, da ju ponesem za svaki slucaj? 😀
Sutra bih trebala na put, 3 sata voznje otprilike, ne bi trebalo biti nekih problema jel? Dobro se osjecam jos uvijek… Imam skoro spremnu torbu, da ju ponesem za svaki slucaj? 😀
Torba vise manje, ali obavezno ponesi sve nalaze, povijesti bolesti i sl.
Ja sam opet skidala šećer po Ikei.
Stvarno ne volim shoping.
Al' smo na kraju ipak kupili tri ormara na 15%popusta. Rekla sam da volim snizenja.
Primjetila sam da me nitko više me gleda u oči!
I ja sam se danas bavila istom aktivnoscu 😉
Ta ikea stvarno ubije čovjeka, koliko god da znas sta trebas opet se nahodas ko budala. Na kraju me samo nazivciro onaj natpis iznad blagajne da trudnice i invalidi imaju prednost, jer i da se hoces progurati preko reda nemas kako proci. Inace ne idem preko reda osim za vaditi krv, al danas mi je bas bilo dosta stojanja.
Sutra bih trebala na put, 3 sata voznje otprilike, ne bi trebalo biti nekih problema jel? Dobro se osjecam jos uvijek… Imam skoro spremnu torbu, da ju ponesem za svaki slucaj? 😀
Torba vise manje, ali obavezno ponesi sve nalaze, povijesti bolesti i sl.
Trudnicka knjizica je u dzepicu u torbi 😊
Ja nikad nisam primijetila taj znak za trudnice u ikei, bas je fora. Prosli put kad sam bila tamo, taman sam na kasi bila kad je smjena, i prolazi blagajnica i kaze mi dodjite zamnom, a meni bilo bas neugodno hahaha ne mogu se naviknut na taj tretman 😁
Moju sestricnu je blagajnica pozvala preko reda prosle godine u ikei, kao gospodjo vi ste trudnica, dodjite naprijed. Ona se zacrvenila ko paprika, a muz ju gurnuo pa ajmo, sta se pravis luda.
Uglavnom uopce nije trudna haha samo je malo punija.
Skriva mi se dijete iza ocala, pa ovu slicku mogu pokazati i ovdje 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji