Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    12. Ožujak 2018. 08:59

a

Yra ti bi komotno mogla biti neki duhovni vođa :)) Kad čitam tvoje riječi nekako se sva smirim. Baš si pozitivna i imam osjećaj da si divna majka <3

SLAŽEM SE!!!!

• Takutaka1
    12. Ožujak 2018. 09:02

panda102

a

Yra ti bi komotno mogla biti neki duhovni vođa :)) Kad čitam tvoje riječi nekako se sva smirim. Baš si pozitivna i imam osjećaj da si divna majka <3

SLAŽEM SE!!!!

Ovo san i ja tila izvuc...istinaaa 😀😀

Mama mia
    12. Ožujak 2018. 09:02

Pridruzujem se cestitkama Palcici. Uzivaj sa svojom djevojcicom. Evo izgleda da su dobro krenile proljetnice. Mi smo sutra punih 36 tt. 😊

• Ina30
    12. Ožujak 2018. 09:22

Čestitke Palčici uživaj sa svojom curkom i brz oporavak želim 

• LilyVanily
    12. Ožujak 2018. 09:25

Palčice čestitam tebi i tvojoj Katarini i želim vam brz oporavak i sve najbolje!!! ❤🎉🎉🎉🎉

Sarita_00
    12. Ožujak 2018. 09:25

Dobro vam jutro uz kavu iz nove šalice ☺ 

Previše stvari za ponedjeljak ujutro. 
    Puse svima! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

wanttobemom
    12. Ožujak 2018. 09:55

panda102

Dobro jutro ili dobar dan,
    Palčica nam rodila jeeeeeeee :D kako su lijepe <3
    Mono je rodila i mislim da sljedeći tjedan idu kući. Cura napreduje dobro. Imaju još neke preglede ali dobija na kilaži i sve je uredu. Mono se oporavlja od carskog.

Ajmee bas mi je drago na ovako lijepim vijestima. Hvala.
    Mono draga ako citas i dalje čestitam i sve najljepše tebi i bebici 😘😘
    Takoder i svim drugim curkama i bebicama puno zdravlj i sretnog i veselog djetinjstva 😘😘😘😘

• Litta
    12. Ožujak 2018. 10:05

Sretno Palcici i maloj Katarini ;)
    Takutaka  sretno na pregledu danas. Javi novosti.
    Ostale cure saljem :) 

EveM
    12. Ožujak 2018. 10:09

Jutro!! Cestitke Palcici i zelim brz oporavak❤️🎉🎉
    Mi evo danas s pregleda.. sve je ok, bebica se mice,raste- vec smo preko 3 kg☺️, a mama stala na +9. Za tjedan dana opet pregled. 
    Sretno cure na pregledima!!!! 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

12. Ožujak 2018. 10:28

Evo i mene,  probudila se drugi put! 😂
    Sretno,  tko danas ima pregled! Evem drago mi je da je sve super,  jos malo!
    Nemojte zamjerit al ovaj vikend nista pohvatala nisam. Umorio me taj rockas,  subota igraonica,  jucer cijeli dan pun stan ljudi,  pa navecer jos pripremala sve za vrtic. Cuku i pol sam samo paketice za sve kikace u vrtic zamatala. Al su super ispali. 😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.